MBA a folyamatok fejlesztésében

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Oldja meg a szervezet legnehezebb üzleti problémáit, és máris elérte a karrier aranyat. Nagyon igényesek az éleslátó vezetők, akik reagálni tudnak a globális nyomásokra, a változó piacokra és más üzleti változásokra az egész szervezeti szintű folyamatfejlesztés révén.

A folyamatfejlesztésben részt vevő MBA szakértője a nagyobb teljesítmény, a minőség és a megtérülés megteremtésére szakértelmére összpontosít, miközben elősegíti a proaktív munka kultúráját. Ez a program egyenesen a sofőr ülésébe helyezi magát, gyakorlati oktatással navigálva a területi társaságok valós kihívásait. Adja hozzá a klasszikus MBA tananyag stratégiai üzleti betekintését, és lenyűgöző képességeivel rendelkezik, amelyeket néhány munkáltató képes ellenállni.

 • Gyakorlati tapasztalatok: Oldja meg a valós kihívásokat, amelyeket a körzetbeli vállalkozások jelentenek.
 • Felkészíti Önt három nemzetközileg elismert tanúsításra: az ASQ Certified Six Sigma Black Belt, a KKV Lean Bronze és a PMI Projektmenedzsment szakemberre.

Az NSU Edge versenyelőnyhöz juthat a jelöltek zsúfolt területén. A folyamatjavító MBA programunkkal gyakorlati lehetőségeket kínál a mai vállalatok által felvetett valós kihívások megoldására.

A program befejezése után készen áll arra, hogy részt vegyen három nemzetközileg elismert tanúsításon: az ASQ Certified Six Sigma Black Belt, a KKV Lean Bronze és a PMI Projektmenedzsment szakembere. Új készségekkel és tapasztalatokkal előnyt élvezhet az iparág többi szakembereivel szemben.

 • Az MBA alaptanfolyamok hétköznapokon vagy a nap folyamán kínálhatók a fő campuson és online. A folyamatjavító tanfolyamok hétköznapokat kínáltak a fő campuson és online.
 • A program évente ötször kezdődik, augusztusban, októberben, januárban, márciusban és májusban kezdődik.

Keress potenciál

Minőségbiztosítási igazgató
$ 129.102Átlagos fizetés évente
Üzleti folyamat tanácsadó
$ 106.396Átlagos fizetés évente
Alelnök a teljes minőségért
$ 211.361Átlagos fizetés évente

Forrás: Salary.com

businessman, production planning, control

Lean Six Sigma tanúsítványok

A Huizenga Üzleti Főiskola a Lean Six Sigma tanúsítványokat adja ki a hallgatók teljesítménye alapján az alapvető folyamatjavító tanfolyamokon (PIM 5450, PIM 5455, PIM 5460 és PIM 5465).

Összesített GPA

 • > = 3,65 Lean Six Sigma fekete öv
 • > = 3,25 Lean Six Sigma zöld öv
 • > = 3,0 Lean Six Sigma sárga öv

people, girls, women

Felvételi követelmények

 • Kész a Master's Felvételi Jelentkezés és vissza nem térítendő 50 USD pályázati díj.
 • Regionálisan akkreditált amerikai intézményből szerzett alapképzés, vagy azzal egyenértékű diploma a nemzetközi jelentkezők számára.
 • Hivatalos átirat az összes főiskola és egyetem korábban részt vett. A pályázó alapképzésének átiratában fel kell tüntetni a fokozat átruházásának dátumát, hogy a felvételi szempontból értékelni lehessen. Ha a végzettséget megszerezték, az átiratban fel kell tüntetni a fok átadásának dátumát, hogy felvételi szempontból értékelni lehessen. Az elektronikus átiratokat el lehet küldeni az electronictranscript@nova.edu e-mail címre vagy e-mailben a következő címen:
  Nova délkeleti egyetem
  Beiratkozási feldolgozási szolgáltatások (EPS)
  Figyelem: H. Wayne Huizenga Üzleti és Vállalkozási Főiskola
  3301 College Avenue
  PO Box 299000
  Fort Lauderdale-Davie, Florida, 33329-9905
 • Más felvételi dokumentációra lehet szükség

Külföldi képzett pályázók

 • Azoknak a jelentkezőknek, akik diplomájukat az Egyesült Államokon kívül végezték el, külföldi átiratát a NACES által akkreditált szervezetnek kell értékelnie. Ezen szervezetek listája megtalálható a www.naces.org webhelyen
 • A független tudományos értékelésnek fel kell sorolnia a fok egyenértékűségét, és tartalmaznia kell a GPA (fokozat átlagának) kiszámítását, valamint a tanfolyamonkénti kreditértékelést.
 • Az akadémiai értékelést az összes hallgató munkájának el kell készíteni, és eredeti és hivatalos dokumentumok alapján kell elvégezni.

Angol nyelvtudás követelmény

Minden olyan jelentkezőnek, aki főiskolai vagy egyetemi végzettséggel rendelkezik egyetemen vagy egyetemen, ahol az angol nem az elsődleges oktatási nyelv, angol nyelvvizsga szükséges. A teszteredmények nem lehetnek két évnél régebbiek.

 • Angol mint idegen nyelv vizsgálata (TOEFL), minimális pontszám szükséges.
 • Internet alapú (iBT) = 79, számítógépes pontszám = 213, papír pontszám = 550.
 • Nemzetközi angol nyelvvizsgáló rendszer (IELTS) minimális pontszám szükséges = 6.
 • Az angol Pearson Test (PTE) minimális fájdalma szükséges = 54.
 • TALK International, Nyelviskola: A 9. szintű teszt kitöltése legalább 85% -os pontszámmal.
 • Duolingo angol nyelvteszt: legalább 105
 • Az ENC 1101 és az ENC 1102 kitöltése „C” vagy magasabb fokozattal egy regionális akkreditációval rendelkező intézménytől.
 • Ha az elmúlt két évben az alapképzés vagy a mesterképzés teljes egészében angolul elkészült az Egyesült Államokon kívül, akkor az intézménynek hivatalos levélpapíron levélre lesz szüksége az angol nyelv követelményének elhagyására. A levélben fel kell tüntetni, hogy minden tanfolyamot angolul tanítottak.
 • Az ELS 112. szintű intenzív program angol nyelvű oktatás céljára történő kitöltése és átadása

* Interjúra is szükség lehet az angol nyelvtudás jelenlegi szintjének meghatározására, még akkor is, ha a szükséges pontszámokat és iránymutatásokat teljesítették.

Beszámolók

Utoljára frissítve ápr. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

One of the premier business schools in Florida, the H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship at NSU reaches students globally with online and on-site, internationally recognized bach ... Tovább

One of the premier business schools in Florida, the H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship at NSU reaches students globally with online and on-site, internationally recognized bachelor's and master's degree programs. The H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship is a worldwide provider of academic, professional, and practical education for individuals in business, academia, government, and nonprofit organizations. With a recognized reputation for quality, the Huizenga College of Business & Entrepreneurship's corporate relationships and modern technology provide superior real-world learning experiences for students. Kevesebb