MBA a gyógyszeriparban és az egészségügyben

Általános információk

Program leírás

Program összefoglalása

Az USciences Gyógyszerészeti és Egészségügyi Üzleti MBA egy speciális program, amely az USA gazdaságának ez a 4 trillió dolláros szektorára összpontosít. A program felkészíti a hallgatókat arra, hogy gyorsan lépjenek be vagy továbbhaladjanak ebben az ágazatban. Eredményeink - évente kétszer mérve egy öregdiák-felmérés során - azt mutatják, hogy bizonyított sikerünk van a diplomások felkészítésekor a választott karrierre.

Miért válassza a Tudományos Egyetemet?

Karunk mély valós gyógyszerészeti és egészségügyi tapasztalattal rendelkezik, és a miénk egy speciális program, amely speciális kurzusokat kínál, amelyeket más MBA programok nem tudnak. A program a Magazine vezérigazgatója első szintű besorolást kapott.

Karunk 90% -a jelentős vezető tapasztalattal rendelkezik a gyógyszeripar és az egészségügy területén. Tudást, tapasztalatot és kapcsolatokat hoznak létre. Karunk 84% -a rendelkezik doktori fokozattal.

130638_130510_MBAinPHB.jpg

(C) University of the Sciences in Philadelphia

Karrier eredmények

Az öregdiákok gyakran gyógyszeripari, biotechnológiai, tanácsadó cégek, egészségügyi közösségek, orvostechnikai eszközök gyártói és diagnosztikai szolgáltatóknál találnak munkát - olyan társaságok, mint a Merck, Johnson & Johnson, GSK, Teva Pharmaceuticals és Quintiles IMS.

A 2004–2018 közötti időskorúak 93% -a állást talált a gyógyszerészet és az egészségügy területén. Számos nagy gyógyszeripari, tanácsadó cég, marketing és egészségügyi kommunikációs cégnél dolgozik.

 • 52% több mint 125 000 dollárt keresett
 • 38% 75.000 és 125.000 dollár közötti bevételt tett ki
 • 90% -uk legalább egy promóciót vagy állást váltott a bérek emelésével (2004-2018)
 • 69% részesült két vagy több promócióban

Gyakorlati tapasztalati lehetőségek

Az MBA programban részt vevő nemzetközi hallgatók gyakorlati tanfolyamot vehetnek igénybe, hogy tanulmányaik során értékes tapasztalati tapasztalatokat szerezzenek.

Finanszírozási lehetőségek

A program 40 kreditből áll 21 tanfolyamon. Minden hallgató kap diplomás árengedményt, amely a tandíj költségét 1000 dollárra csökkenti.

Számos posztgraduális asszisztenciát kínálunk, amelyek lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy egyhitel ösztöndíjat szerezzenek a tanszéken hetente végzett minden 3 órás munka után.

akadémikusok

Szükségünk van számviteli és pénzügyi, marketing és értékesítési, stratégiai és általános menedzsment alaptanfolyamok elvégzésére.

Két alspecifikus tanfolyamot is kínálunk - gyógyszerészeti kutatás és fejlesztés, valamint az orvosi kannabisz üzletét. A hallgatóknak teljesíteniük kell az egyik vagy a másik lehetőséget. A második lehetőség tanfolyamát is vehetik, ha kielégítik az elsőt.

A kurzusokra és a program felépítésére vonatkozó pontos információkat itt talál .

130635_130512_USciences-Griffith-01.jpg

(C) University of the Sciences in Philadelphia

Felvételi követelmények

 • főiskolai diploma
 • Három referencia
 • A főiskolai és a posztgraduális iskolai munka hivatalos átirata
 • Személyes kijelentés
 • Nincs szükség GRE / GMAT pontszámra
 • TOEFL 90 vagy IELTS 6.5

Az amerikai tudományokról

 • Az Egyesült Államokban a tíz legfontosabb fizetés a diploma megszerzése után ( több mint 500 hallgatóval rendelkező főiskolák és egyetemek között [beiratkozott oktatási főiskolai eredménykártya, 2019. október])
 • 1. számú hely az Egyesült Államokban a ROI-nak 40 évvel a beiratkozás után (az ország magániskoláin és egyetemein belül [ Az első próba az ROI-ban: 4500 főiskola rangsorolása, Georgetown University, 2019 ])
 • Alsó, rögzített tandíj - ismeri a teljes költségeket az első naptól a diploma megszerzéséig
 • Gyakorlati alapképzés és tapasztalati tanulás már a kezdő évben
 • 7: 1 hallgatók és oktatók aránya, személyre szabott figyelem a szakértő karok részéről
 • Több mint 30 tudományos program, több mint 60 hallgatói szervezettel városi egyetemen
 • Az öregdiákok között szerepel a világ vezető gyógyszeripari társaságának hat alapítója
 • A Philadelphia Gyógyszertár Főiskolaként alapították, amely Észak-Amerika első gyógyszertár főiskola
 • Philadelphiában található, amely egy gyógyszerészeti, orvosi, technológiai és üzleti központ

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

University of the Sciences has prepared students to be leaders and practitioners in the healthcare and science fields for nearly 200 years. Key to its distinctive education is a tradition of hands-on ... Tovább

University of the Sciences has prepared students to be leaders and practitioners in the healthcare and science fields for nearly 200 years. Key to its distinctive education is a tradition of hands-on research and experiential learning that is evident in every graduate who has walked its campus. Since its founding in 1821 as Philadelphia College of Pharmacy, the first college of pharmacy in North America, USciences has grown to more than 30 degree-granting programs from bachelor’s through doctoral degrees in the health sciences, bench sciences, and healthcare business and policy fields. USciences students are proven everywhere they go. Kevesebb