MBA a komplex egészségügyi rendszerek szakán

Általános információk

További információ erről a programról az intézmény honlapján olvasható

Program leírás

Ahogy a baby boom generáció nyugdíjba vonul és figyelmünket igényli, ugyanúgy növekszik az egészségügyi szakemberek iránti igény. A kórházak és egészségügyi intézmények új kihívásokkal szembesülnek, és olyan szakembereket igényelnek, akik megoldásokat tudnak nyújtani. Az NSU versenyelőnyt biztosít Önnek, így vezetővé válhat ezen a növekvő területen.

Az összetett egészségügyi rendszerekben jelentős MBA felfedi Önt az egészségügyi rendszer teljes folytonosságára, ideértve a transzlációs kutatást és a gazdasági fejlődést is. Olyan tapasztalati tanulási környezetben fog dolgozni, amely magában foglalja az osztálytermet, kórházat, klinikát és kutatási környezetet. Ez az egyedülálló program az a pont, ahol a technológia, a kutatás és az innováció találkoznak. Egyesek az egészségügy „üzleti oldalának” hívják, ahol az üzleti megoldások segítik a felfedezéseket a laboratóriumi padon a beteg ágya felé vezető összetett út során.

Az egészségügyi vezetők, kutatók, innovátorok és vállalkozók tanácsadó testülete kidolgozta ezt a programot, hogy erőteljes előnyt biztosítson Önnek. Ez feljogosítja a betegek és az érdekelt felek üzleti megoldásainak fejlesztését egészségügyi vezetőként, vagy vállalkozóként megkönnyíti a csúcstechnikai laboratóriumi eredmények, gyógyszerek, terápiák és eszközök bevezetését.

 • Az MBA alaptanfolyamokat online vagy hétköznapokon kínálják, az MGT 5105 kivételével.
 • A komplex egészségügyi rendszer osztályokat és az MGT 5105-et alternatív szombaton, 16 hetes formátumban szállítják.
 • A program körülbelül 24 hónap alatt elkészülhet.
 • A program évente ötször kezdődik, augusztus, október, január, március és május.

Program differenciátorok

 • Az egészségügyi vezetők, kutatók, innovátorok és vállalkozók tanácsadó testülete által kidolgozott program.
 • Felkészíti a hallgatót a sikerre, mint vezető a komplex egészségügyi üzleti szektorban.
 • Az egészségügy „új” üzletére összpontosít - a technológia, a kutatás és az innováció metszéspontjára.
 • Ez gyakorlati tanulási környezetet biztosít, amelyet a szakemberek tanítanak az osztályban, és az egészségügyi üzletmenet folytatását a kórházaktól a klinikáig és a kutatási környezetbe.
 • Az NSU Együttműködő Kutatási Központja és az inkubátorokkal és a korai stádiumban működő egészségügyi vállalkozásokkal, a biotechnológiával és a gyógyszerészettel fenntartott magas szintű kapcsolatok biztosítják a program alapját.

Keress potenciál

Üzleti iroda igazgatója
$ 127.579Átlagos fizetés évente
Otthoni gondozás vezetője
$ 113.612Átlagos fizetés évente
Orvosi és Egészségügyi Szolgáltatások Menedzser
$ 94.500Átlagos fizetés évente

Forrás: Salary.com

puzzle, dna, research

people, girls, women

Felvételi követelmények

 • Regionálisan akkreditált amerikai intézményből szerzett alapképzés, vagy azzal egyenértékű diploma a nemzetközi jelentkezők számára. A pályázók, akik diplomát szereznek egy regionálisan akkreditált intézményben, amelynek teljes GPA-ja legalább 3,0, megvizsgálják a felvételt.
 • Az általános hallgatói GPA 2,50 vagy annál nagyobb, 4,00-os skálán, a hivatalos, végleges átírások alapján tükrözve az összes hallgató hallgatóját.
 • A pályázók akkor tekinthetők felvételi lehetőségnek, ha a hallgatói GPA a beiratkozásuk utolsó 60 órájában a 2,50-es vagy annál nagyobb, 4,00-os skálán.
 • Azoknak a pályázóknak, akik 2,25–2,49 halmozott alapképzési GPA-t vagy 2,25–2,49 összegű GPA-t szereztek az egyetemi program utolsó 60 órájában, legalább 450 GMAT (Graduate Management Admission Test) pontszám vagy azzal egyenértékű pontszám GRE (Graduate Record Examination) szükséges.
 • A nem regionálisan akkreditált intézményből származó egyetemi végzettséggel rendelkező jelentkezőket felveszik. Az ilyen jelentkezőknek bizonyítaniuk kell, hogy a hallgatói GPA 2,50 vagy annál nagyobb egy 4,00-os skálán, és a GMAT-pontszám 450+ vagy azzal egyenértékű GRE-érték.
 • Azoknak a jelentkezőknek, akiknek anyanyelve nem angol, vagy a főiskolai diplomát nem angolul fejezték be, a nyelvtudás szükséges.
 • A hallgatók vezeték nélkül csatlakozhatnak az egyetemen, és az osztályteremben ösztönzik a laptopokat - jegyzetek készítésére, oktató által vezetett gyakorlatokra és csoportos munkavégzésre. A hallgatóknak nem kell megvásárolniuk egy adott márkájú számítógépet. Ne feledje azonban, hogy a Főiskola által biztosított szoftver Windows platformon fut. A Mac-ot használó hallgatóknak Windows emulációs képességre lesz szükségük, és rendszereiket antivírus és spyware programok segítségével kell biztosítaniuk. Ajánlott minimális számítógépes előírások: Windows 7 vagy 8 / 8.1 operációs rendszer, MS Office, és 6 GB RAM, 125 GB merevlemez.
 • Önéletrajz
 • Interjú

Szükséges dokumentáció

 • Kész a Master's Felvételi Jelentkezés és vissza nem térítendő 50 USD pályázati díj.
 • Hivatalos átirat az összes főiskola és egyetem korábban részt vett. A pályázó alapképzésének átiratában fel kell tüntetni a fokozat átruházásának dátumát, hogy a felvételi szempontból értékelni lehessen. Ha a végzettséget megszerezték, az átiratban fel kell tüntetni a fok átadásának dátumát, hogy felvételi szempontból értékelni lehessen. Az elektronikus átiratokat el lehet küldeni az electronictranscript@nova.edu e-mail címre vagy e-mailben a következő címen:
  Nova délkeleti egyetem
  Beiratkozási feldolgozási szolgáltatások (EPS)
  Figyelem: H. Wayne Huizenga Üzleti és Vállalkozási Főiskola
  3301 College Avenue
  PO Box 299000
  Fort Lauderdale-Davie, Florida, 33329-9905

Beszámolók

Utoljára frissítve ápr. 2020

Az iskoláról

One of the premier business schools in Florida, the H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship at NSU reaches students globally with online and on-site, internationally recognized bach ... Tovább

One of the premier business schools in Florida, the H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship at NSU reaches students globally with online and on-site, internationally recognized bachelor's and master's degree programs. The H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship is a worldwide provider of academic, professional, and practical education for individuals in business, academia, government, and nonprofit organizations. With a recognized reputation for quality, the Huizenga College of Business & Entrepreneurship's corporate relationships and modern technology provide superior real-world learning experiences for students. Kevesebb