MBA a koncentráció a vendéglátás menedzsment

Általános információk

Program leírás

MBA a koncentráció a vendéglátás menedzsment a Vatel Institute of Hospitality Management az Alliant International University.

A Master of Business Administration (MBA) a koncentráció Hospitality Management egy intenzív és innovatív fokozatot, amely felkészíti a diákokat, hogy egyre hatékonyabb vendéglátóipari vezetők és vezetők. A tanfolyamok egyensúlyban vannak az egyetemi elmélet és a szakmai gyakorlat között.

Az egyetemen a hallgatók feltárják a szükséges kritikai gondolkodást, vezetést, irányítást és vállalkozói készségeket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy versenyezzenek a globalizált gazdaságban. Tapasztalt oktatókkal és kis osztályméretekkel a hallgatók megkapják az egyénre szabott támogatást és előkészítést, amire szükségük van ahhoz, hogy tapasztalataikat szakértelemre és kiválóságra fordítsák.

A diákok közvetlenül alkalmazzák ismereteiket gyakorlati, szakmai tapasztalattal, azzal a lehetőséggel, hogy akár 12 hónap teljes munkaidőben fizetett gyakorlati képzésben is részt vehetnek az Egyesült Államok legjobb szállodáiban és éttermekben.

A Vatel diákok partnereinken dolgoztunk, mint a St. Regis, a Four Seasons, a Torrey Pines, a Peninsula, a Sofitel, a Langham és még sok más. A Vatel Karrier és Foglalkoztatási Központ segíteni fogja a hallgatókat a szakmai gyakorlatuk megtalálásában.

Az Alliant International University-t a WASC Senior College és az Egyetemi Bizottság (WSCUC) akkreditálja . A WASC az Egyesült Államok Oktatási Minisztériuma által elismert regionális akkreditáló testület.97819_Group2photoshooting.jpg

Felvételi követelmények:

 1. A hallgatóknak fokozattal kell rendelkezniük. A diákok egy főiskolai nem az üzleti területen lesz szükség, hogy 2 előfeltétele tanfolyamok.
 2. A hallgatóknak legalább 6 hónapos idegenforgalmi és idegenforgalmi tapasztalattal kell rendelkezniük.
 3. A minimális angol nyelvtudás a nemzetközi diákok számára a következő: IELTS - 6.0. TOEFL iBT-70, PTE-50, CAMBRIDGE-170, CEFR-B2, iTEP Academic-4.0, DET: 49-59.
 4. A minimális GPA 2,75, 4,0-es skálán.
 5. GRE vagy GMAT vizsgák nem szükségesek.

Minden pályázót az adott tudományos háttér és szakmai tapasztalat alapján kell figyelembe venni. További felvételi követelmények érvényesek lehetnek. A San Diego-i MBA program nem minden pályázó számára elérhető.

A kurzus kínálata és sorozata változhat.

 • Nemzetközi marketing menedzsment
 • Szervezeti magatartás és globális vezetés
 • Stratégiai menedzsment
 • Statisztikai elemzés és üzleti modellezés
 • A vezetői döntéshozatal technológiája
 • Pénzügyi és számviteli menedzsment
 • Üzemeltetés menedzsment és logisztika
 • A szakmai gyakorlat szakmai gyakorlatának záróereje (ez a koncentráció a vendéglátóipari menedzsment fizetett gyakorlati képzésért felel meg)
 • Értékesítési menedzsment a vendéglátásért
 • Trendek a vendéglátásban és a turizmusban
 • Karrier, munkaerő és tehetség fejlesztése a vendéglátóiparban
 • Vállalkozás a vendéglátásban

Oktatás

A tandíjat egy munkamenet / szemeszter egységenként kell fizetni 698 dollárért egységenként, összesen 36 féléves egységekkel. Lehetséges, hogy a diákok, akik nem rendelkeznek főiskolai végzettséggel az üzleti területen, el kell végezniük a két előfeltételes kurzust. Ez a becslés nem tartalmazza a könyvek és a kellékek, illetve a szoba / fedélzeti költségeket.

A programban részt vevő hallgatók oktatási adósságának, bevételének és befejezettségének fontos információiért látogasson el a https://www.alliant.edu/media/gainful-employment-disclosure/Master_Business_Administration.html címre.

A hallgatóknak minden munkamenet / szemeszter költséget meg kell fizetniük az adott munkamenet / félév kezdő időpontja előtt.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The Vatel Institute of Hospitality Management at Alliant International University offers a unique hospitality education focused on American management. The quality of education combined with unique pa ... Tovább

The Vatel Institute of Hospitality Management at Alliant International University offers a unique hospitality education focused on American management. The quality of education combined with unique paid internship opportunities in some of the most luxurious hotels in the world makes these programs a stepping stone to a brilliant international career. Kevesebb