MBA a nemzetközi e-ellátási lánc menedzsmentben

Általános információk

További információ erről a programról az intézmény honlapján olvasható

Program leírás

Az ellátási lánc területén manapság gyors átalakulás és növekedés tapasztalható. Az új technológiák és az informatikai fejlesztések, mint például az AI, a blockchain, a robotika, a gépi tanulás és a felhőalapú számítástechnika, hatalmas mértékben alakítják az ellátási lánc logisztikai és menedzsment iparát, valamint az életünket.

Nem úgy van, hogy az ellátási lánc menedzsment szektora várhatóan 2025-re eléri a 24,532 milliárd dollárt, ami az Allied Market Research szerint 2018-tól 2025-ig 9,7% -os összetett éves növekedési ütemben növekszik. Mindezek a fejlesztések gyorsabbá és olcsóbbá teszik a kézbesítési szolgáltatásokat, valamint növelik a szolgáltatások megbízhatóságát. Kétségtelen, hogy a logisztikai és az ellátási lánc-ipar nem ugyanaz, mint egy évtizeddel ezelőtt, és még mindig gyors átalakulást tapasztal minden ágazatban. Éppen ezért a technológiát nem tekintik piaci előnynek a leginkább hozzáértő vállalatok számára, hanem általános szintű szabványnak. Ezért elengedhetetlen, hogy az ágazat kulcsszereplői előre láthassák, hogy a legújabb innovációk hogyan befolyásolják az ellátási láncukat, és ennek megfelelően kihasználják az új technológiát.

Ennek a kettős akkreditált MBA-nak a megszerzésével a hallgatók megbízható és gyakorlati oktatáshoz juthatnak az ellátási lánc menedzsment területén, és megvizsgálják a legújabb fejleményeket és technológiákat azzal a céllal, hogy tudatosan felhasználhassák és alkalmazhassák őket szakmai életükben.

142893_pexels-photo-2422288.jpeg

Program tananyag

 1. Stratégia és globalizáció
 2. Vezetés és emberi erőforrás menedzsment
 3. Műveleti menedzsment és kereskedelem
 4. Nemzetközi marketing
 5. Pénzügyi és gazdasági irányítás
 6. Vállalkozás és innováció
 7. Üzleti játék
 8. Új technológiák és az SCM optimalizálása
 9. Beszerzési és beszerzési stratégia az SCM-ben
 10. Forgalmazás, tárolás, kezelés, szállítás és fordított logisztika az SCM-ben. Készletkezelés
 11. Minőség, termelékenység és működés
 12. Végső Mester Projekt

A Master's Degree végleges projektjét üzleti tervként vagy egy létező üzleti esettanulmányként írják le. Ez kiváló lehetőség a hallgatók számára üzleti ötleteik kifejlesztésére és életük megteremtésére, mivel a projekteket a terület legjobb szakemberei irányítják és irányítják. Erősen ösztönözzük hallgatóinkat, hogy használják ki a mester projekt előnyeit, hogy korlátozzák a vállalkozási gyakorlatot.

A projektet akár önállóan, akár egy csoportban lehet megtenni.

Diák profilja

 • A logisztika és az ellátási lánc területén dolgozó szakemberek, akik szeretnék frissíteni tudásukat és készségeiket az ágazat legjobb szakembereivel.
 • Azok a vállalkozók, akik részletes képet szeretnének szerezni az ellátási láncról, a működésről és a logisztikai menedzsment szempontjairól, valamint a piacon elérhető legújabb fejlesztésekről és technológiákról.
 • A friss diplomások, akik innovatív és egyedi megközelítéssel kívánnak szakosodni az ellátási lánc menedzsment területén, ez lehetővé teszi számukra a versenyelőny megszerzését a munkaerőpiachoz való csatlakozáskor.

Akkreditáció

Kettős diploma az e-ellátási lánc menedzsmentben

 • MBA a nemzetközi e-ellátási lánc menedzsmentben a BEBS Barcelona Executive Business School-tól
 • Nemzetközi e-ellátási lánc menedzsment mesterképzés, UCAV (Ávila Katolikus Egyetem)

BEBS egy magántulajdonú üzleti iskola, amely világszerte érvényes felsőoktatást nyújt, valamint tagja a Spanyolországi Üzleti Iskolák Szövetségének (AEEN) és az Európai Unió Magán Felsőoktatásának (EUPHE).

Kötelező dokumentumok

 1. Legfrissebb önéletrajz (CV)
 2. Motivációs levél
 3. Útlevél vagy személyi igazolvány
 4. Főiskolai diploma
 5. Akadémiai nyilvántartás (átirat / osztályzatok)
 6. IELTS 6.0 vagy azzal egyenértékű, például TOEFL vagy korábbi angol képzés
Utoljára frissítve nov. 2020

Az iskoláról

BEBS is an executive business school with international experience in business management and training. BEBS has been at the forefront of executive education, inspiring, challenging and contributing t ... Tovább

BEBS is an executive business school with international experience in business management and training. BEBS has been at the forefront of executive education, inspiring, challenging and contributing to the development of current and future leaders of many countries and sectors. BEBS is an innovative institution, making a positive, comprehensive and consistent impact on people, businesses, and society. The success of BEBS is based on an academic approach, with a strong focus on professional and humanistic approach to Business and Leadership: during any of our Programs our professors and executive professionals bring reflection, dialogue, critical analysis, projects and initiatives to ensure excellent education, consequently generating a valuable contribution to business and social transformation. Kevesebb