MBA a vállalkozói szférában

Általános információk

Program leírás

A svájci Menedzsment Iskolában egy igazán nemzetközi hallgatói körben tanulhat, mivel hallgatóink a világ minden tájáról érkeznek. Büszkék vagyunk erre a sokszínűségre, mert növeli tanulási tapasztalatait. A munkaadók különösen nagyra értékelik azt a hallgatót, aki alkalmazkodik a sokszínű munkahelyhez. MBA programunkkal a hallgatók olyan vezetői, üzleti, vállalkozói és menedzsment filozófiákat fognak tanulmányozni, amelyek a különböző iparágak bármely vezetői szerepére alkalmazhatók. Üzleti iskolánk gyakorlati tapasztalatokat ad a hallgatóknak a csoportok és tantermi beszélgetések vezetésében.

A program nemzetközi előadásokat, vállalati látogatásokat, vendégelőadókat, önértékelési gyakorlatokat és önéletrajz / szakmai tanácsadást tartalmaz. Célunk, hogy elkezdjük bővíteni a diákok hálózatait az érkezésük pillanatától kezdve.

MBA a vállalkozói szférában

Ez a kurzus segít olyan globális gondolkodásmód kialakításában, amely a sikeres vezetőknek a mai globalizált világban van. A kulturális kérdésekre összpontosítva és nemzetközi példák felhasználásával. Nemzetközi vezetési magatartás, segít a menedzsereknek készségek és ismeretek fejlesztésében, hogy sikeresen tudjanak vezetni a globális üzleti környezetben.

A hallgatóknak olyan kortárs alkalmazásokat is tanítanak, mint például a szolgáltatások (állami és magán), a fenntarthatóság és a fejlődés innovációja, a társadalmi vállalkozói szellem; és a vállalkozói szellem pénzügyi vonatkozásai. Ez magában foglalja az üzleti terv és annak alapvető szakaszainak - pénzügyi, működési és piaci - elkészítését.

Mit lehet csinálni egy MBA fokozattal?

Számos MBA diploma általános menedzsment oktatást kínál, speciálisabb tananyaggal együtt. Az SSM-nél felmérjük a hallgatókat, és segítjük őket abban a specializációban, amely kihasználja a bennük rejlő tehetségeket. Bár az MBA drága, nagy érzelmi befektetést igényel, és elterelheti a figyelmét a mindennapi munkáról, csak az MBA nyújthat különféle releváns előnyöket viszonylag rövid időn belül, átfogó keretek között és tartós igazolás. Ez csak egy MBA, amely releváns minden iparág és ágazat számára, értékes lesz, függetlenül a karrierjétől, amelyet a diploma megszerzése után választanak.

Mert tovább akarsz lépni a karrieredben.

Bár az évek során fel lehet lépni a ranglétrára, az MBA megtanítja holisztikusan szemlélni a problémákat és lehetőségeket. Olyan elemzési keretrendszereket is biztosít, mint például kockázatértékelések, költség-haszon elemzések és stratégiai tervek, amelyeket alkalmazhat minden problémára vagy lehetőségre, amellyel találkozik, lehetővé téve számodra a hozzáadott érték növelését és a karrier előrehaladását. Ezenkívül vannak olyan karrierek, amelyek MBA-t igényelnek az előmenetelhez. Ilyenek például a pénzügyi, banki és tanácsadási területek.

Mert karriert akar váltani.

Ha érdekel a pályaváltás, az iparváltás, vagy ha piacképes alkalmazottvá akarod tenni magad a különféle területeken, akkor az MBA fokozat mindhárom elvégzésében segíthet. Az MBA kiemeli a tanulási vágyat, a kemény munkára való hajlandóságot és az elkötelezettséget egy adott cél iránt. Ezenkívül az MBA tapasztalat megváltoztatja az üzletemberekkel folytatott beszélgetés során használt nyelvet, és megerősíti, hogy készen áll egy magasabb beosztás betöltésére vagy a teljes változásra. Miközben beiratkozik egy MBA programra, lehetősége lesz megtanulni olyan általános üzleti és menedzsment szakértelmet, amely szinte minden iparágban alkalmazható.

Mert vállalni akar egy vezető szerepet.

Nem minden üzleti vezető vagy ügyvezető rendelkezik MBA-val. Könnyebb lehet azonban vállalni, vagy figyelembe lehet venni vezetői szerepeket, ha MBA végzettség van mögötted. A jó hír az, hogy fejlesztheti ezeket a vezetői tulajdonságokat, még akkor is, ha nem valamivel születtél. Miközben beiratkozik egy MBA programra, olyan vezetői, üzleti és menedzsment filozófiákat tanulmányoz, amelyek szinte bármilyen vezetői szerepre alkalmazhatók. Az üzleti iskola gyakorlati tapasztalatokat is adhat tanulmányi csoportok, tantermi megbeszélések és iskolai szervezetek vezetésével

Mert valóban érdekli az üzleti tanulmányok folytatása.

Az MBA megszerzésének egyik legjobb oka az, hogy valóban érdekli az üzlet változatos elemeinek tanulmányozása. Ha élvezi a témát, és úgy érzi, hogy növelheti ismereteit és szakértelmét, az MBA megszerzése az oktatás megszerzése érdekében valószínűleg méltó cél.

Ígéret neked:

Ígérjük, hogy az MBA egyetemi programunk határozottan megváltoztatja az életét. Nem lesz ugyanaz a személy. Más szemekkel fogod nézni a világot és a környezetedet. A munkahelyen az emberek észreveszik, hogy más vagy. A siker, az elégedettség és a vagyonteremtés útján találja magát.

Utoljára frissítve nov. 2020

Az iskoláról

Swiss School of Management (SSM) is one of the Top 5 Global Management Schools providing the most economical MBA/ BBA courses, with chosen Specializations that fit immaculately with employed professio ... Tovább

Swiss School of Management (SSM) is one of the Top 5 Global Management Schools providing the most economical MBA/ BBA courses, with chosen Specializations that fit immaculately with employed professionals’ work-life balance to befit them and help grow and learn regardless of their bustling schedules. Kevesebb