MBA a vállalkozói szférában

Általános információk

Program leírás

MBA a vállalkozói szférában

Vilnius University rektora

Vilnius University üzleti iskolája büszke arra, hogy az első olyan intézmény Észak-Európában, amely MBA-t kínál a vállalkozói szellemben. MBA programok vonzzák a legjobb és a legfényesebb a világ minden tájáról, és örömmel hozza ezt az integrált oktatási tapasztalat Litvániába. Vilnius University Üzleti Iskolát azért hozták létre, hogy a helyi és regionális vállalkozói nevelés élvonalában álljon. Az új MBA a vállalkozói szellemben segít majd tovább abban a küldetésben, hogy olyan üzleti szakembereket oktassunk, akik hozzájárulnak országunk gazdasági fejlődéséhez.
Artūras Žukauskas, professzor
Vilnius University rektora

Üzleti iskolavezető

Ki kell terjesztenünk a vállalkozói fogalmak meghatározását, és csak olyan fiatalokra kell összpontosítanunk, akik világszerte változó vállalkozásokat akarnak létrehozni. Ma a vállalkozó olyan ember, aki alkalmat teremt arra, hogy értéket teremtsen az Alkalmazotti társadalom vállalkozói társadalomba történő átalakításában. A vállalkozói program orientációjának megváltoztatása, az innováció és a kihívás által vezérelt modellek irányába történő elmozdulás, valamint a tanuláshoz kapcsolódó projektek alapú tanulás elfogadásával hozzájárulunk e vállalkozói társadalom megteremtéséhez és fejlődéséhez. Amire szükségünk van, a vállalkozók a szervezet minden területén, olyan emberek, akik az új lehetőségek azonosítására koncentrálnak, és egyre több értéket teremtenek maguknak és a társadalomnak. És nem számít, hogy ez a szervezet üzleti vállalkozás, állami szervezet vagy NGO. Klaus Schwab szerint meg kell alakítanunk egy olyan jövőt, amely mindannyiunk számára működik, először az embereket, és felhatalmazza őket. Ez a MBA a vállalkozói szellem egy olyan program, amely segít az emberek felhatalmazásában.
Birutė Miškinienė, PhD
Vilnius University Üzleti Iskola igazgatója

Programigazgató

A Vilnius University MBA Vállalkozói Vállalkozás célja, hogy figyelembe vegye a vállalkozói képzés legfrissebb globális trendjeit. Ez a Vilnius University Üzleti Iskola és a németországi, hollandiai, izraeli és amerikai vállalkozói oktatási intézmények vezető intézménnyel való konzultációjának eredménye. A program a vállalkozás létrehozásának minden lényeges területére kiterjed: fejlesztés, pénzügy, marketing, kommunikáció, műveletek és vezetés. A Vilnius University Üzleti Iskola Vállalkozói MBA diplomásai jól felszerelik, hogy ötleteiket cselekvésre fordítsák, és értéket teremtsenek ügyfeleiknek, partnereiknek és társadalmuknak.
Aistė Ptakauskė, társult egyetemi docens
A program igazgatója

Egyéves utazás a sikerhez

  • Vállalkozói gondolkodás az életcélok eléréséhez.
  • Akció-tanulás, projektalapú tanulási módszerek, különös tekintettel a személyes fejlődésre.
  • Erős szociális partner hálózat.
  • Az előadások rugalmas menetrend szerint kerülnek megrendezésre.
  • Egy multinacionális környezet.
  • Az egyetlen MBA program a vállalkozói szférában a balti államokban.

Felvételi követelmények

  • Erős motiváció és a vállalkozói készségek elsajátítása / képessége.
  • Egy főiskolai diplomát.
  • Legalább 3 éves üzleti vagy vezetői munkatapasztalat.
  • C1 szint angol nyelven.

Alkalmazás

A pályázó az MBA program a vállalkozói tevékenység, a kérelmezőnek be kell nyújtania egy példányát a főiskolai diploma egy tudományos átirat, önéletrajz és egy kísérőlevél angolul. Ha a felvételi bizottság úgy dönt, hogy a pályázó jogosult a programra, akkor a pályázó meghívást kap egy interjúra a Vilnius University Business School-ban.

EU diákok / országok: 8,870 EUR

nem uniós diákok / országok: 9 750 EUR

"A vállalkozói szellem az innováció, a munkahelyteremtés és a gazdasági növekedés motorja, csak egy olyan környezet megteremtése révén, ahol a vállalkozói szellem boldogulhat, és ahol a vállalkozók új ötleteket kipróbálhatnak és másokkal is felruházhatják, biztosak lehetünk abban, hogy a világ számos problémája nem fog megmaradni".

Klaus Schwab professzor

A Világgazdasági Fórum alapítója és ügyvezető elnöke és a Schwab Szociális Vállalkozói Alapítvány

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Welcome to Vilnius University – the oldest and largest Lithuanian higher education institution. Since its establishment in the 16th century, Vilnius University, as an integral part of European science ... Tovább

Welcome to Vilnius University – the oldest and largest Lithuanian higher education institution. Since its establishment in the 16th century, Vilnius University, as an integral part of European science and culture has embodied the concept­ of a classical university and the unity of studies and research. Kevesebb