AACSB Accredited

A vállalkozói szellem az üzleti iskolák egyik leggyorsabban növekvő területe az Egyesült Államokban. A millenniumi évek több mint 65% -ának jelentős érdeke fűződik ahhoz, hogy vállalkozó legyen.

Ennek a növekvő érdeklődésnek a kielégítése érdekében, a 2018 nyarától kezdődően a Meredith koncentrálást fog nyújtani a vállalkozói és családi vállalkozásban . Ezen túlmenően az MBA program felkínálja a vállalkozói és családi vállalkozásra vonatkozó tanúsítványt , amely magában foglalja a vállalkozói "boot campot" a posztgraduális bizonyítványt folytató hallgatók számára.

"Míg a legtöbb vállalkozói program a nagy növekedési potenciállal rendelkező izgalmas," egyszarvú "startupokra összpontosít, a Meredith College nagyszerű környezetet biztosít a pragmatikus és praktikus" mindennapi "vállalkozó számára." Kristie Ogilvie, Dean, School of Business

Miért érdemes tanulmányozni a vállalkozást a Meredith-en?

  • Nyerjenek olyan eszközöket, amelyekkel versenyképes üzleti modellt dolgozhat ki egy meglévő vállalkozás új indítási vagy növekedési tervéhez.
  • Tudjon meg többet a potenciális és a meglévő vállalkozók rendelkezésére álló erőforrásokról, és hogyan csökkentheti a kockázatokat.
  • Fejleszteni stratégiákat a marketing, az értékesítés és a piaci rést.
  • Bõvítse a kreatív megoldásokkal kapcsolatos képességét
  • Tanulja meg, hogyan kommunikálhatja ötleteit hatékonyan és eladhatja magát

Akár saját vállalkozását kívánja elindítani, akár egyszerűen csak szeretné fejleszteni a mai gyorsan változó üzleti környezetben keresett készségeket, a Meredith programjai felkészítik Önt arra, hogy sikerrel járjon a karrierjében.

Az összefonódás megszerzéséhez befejezi a 33-hiteles órai Meredith MBA-t - három vállalkozói és családi vállalkozás választható kurzussal kiegészítve a 24 órás MBA kurzusokat. A tanúsítvány egy 10 órás program, amely a boot táborból és három vállalkozói választékból áll.

Vállalkozói és családi vállalkozás koncentráció - tanterv

MBA alaptanterv (24 kredit)

Vállalkozói és családi vállalkozás koncentrációja További tanfolyamok (9 kredit)

  • MBA - 626: Üzleti tervezés és tervezés (3 fő)
  • MBA - 627: Vállalkozói finanszírozás és stratégia (3 fő)
  • MBA - 628: Növekvő vállalkozás irányítása (3 fő)

A tantervi követelmények és a kurzusleírások változhatnak az egyes katalógusokban.

Program oktatási nyelve:
Angol

3 további kurzus Meredith College »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019