MBA a vállalkozói szférában

Általános információk

Program leírás

A vállalkozói szellem az üzleti iskolák egyik leggyorsabban növekvő területe az Egyesült Államokban. A millenniumi évek több mint 65% -ának jelentős érdeke fűződik ahhoz, hogy vállalkozó legyen.

Ennek a növekvő érdeklődésnek a kielégítése érdekében, a 2018 nyarától kezdődően a Meredith koncentrálást fog nyújtani a vállalkozói és családi vállalkozásban . Ezen túlmenően az MBA program felkínálja a vállalkozói és családi vállalkozásra vonatkozó tanúsítványt , amely magában foglalja a vállalkozói "boot campot" a posztgraduális bizonyítványt folytató hallgatók számára.

"Míg a legtöbb vállalkozói program a nagy növekedési potenciállal rendelkező izgalmas," egyszarvú "startupokra összpontosít, a Meredith College nagyszerű környezetet biztosít a pragmatikus és praktikus" mindennapi "vállalkozó számára." Kristie Ogilvie, Dean, School of Business

Miért érdemes tanulmányozni a vállalkozást a Meredith-en?

  • Nyerjenek olyan eszközöket, amelyekkel versenyképes üzleti modellt dolgozhat ki egy meglévő vállalkozás új indítási vagy növekedési tervéhez.
  • Tudjon meg többet a potenciális és a meglévő vállalkozók rendelkezésére álló erőforrásokról, és hogyan csökkentheti a kockázatokat.
  • Fejleszteni stratégiákat a marketing, az értékesítés és a piaci rést.
  • Bõvítse a kreatív megoldásokkal kapcsolatos képességét
  • Tanulja meg, hogyan kommunikálhatja ötleteit hatékonyan és eladhatja magát

Akár saját vállalkozását kívánja elindítani, akár egyszerűen csak szeretné fejleszteni a mai gyorsan változó üzleti környezetben keresett készségeket, a Meredith programjai felkészítik Önt arra, hogy sikerrel járjon a karrierjében.

Az összefonódás megszerzéséhez befejezi a 33-hiteles órai Meredith MBA-t - három vállalkozói és családi vállalkozás választható kurzussal kiegészítve a 24 órás MBA kurzusokat. A tanúsítvány egy 10 órás program, amely a boot táborból és három vállalkozói választékból áll.

Vállalkozói és családi vállalkozás koncentráció - tanterv

MBA alaptanterv (24 kredit)

Vállalkozói és családi vállalkozás koncentrációja További tanfolyamok (9 kredit)

  • MBA - 626: Üzleti tervezés és tervezés (3 fő)
  • MBA - 627: Vállalkozói finanszírozás és stratégia (3 fő)
  • MBA - 628: Növekvő vállalkozás irányítása (3 fő)

A tantervi követelmények és a kurzusleírások változhatnak az egyes katalógusokban.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

More than one hundred years ago, Meredith College opened with just over 200 women. Today, our student body has grown to include nearly 2,000 students, including men who are part of our graduate progra ... Tovább

More than one hundred years ago, Meredith College opened with just over 200 women. Today, our student body has grown to include nearly 2,000 students, including men who are part of our graduate programs. All learn to enhance their strengths, broaden their perspectives, and prepare for lives of impact and distinction. All going strong. Kevesebb

Akkreditáció

AACSB Accredited