MBA adatelemzés

Általános információk

Program leírás

A Baltimore MBA - Erőteljes, rugalmas és Ön által tervezett.

A University of Baltimore MBA tervezett veled (és a munkáltató) szem előtt tartva. Lehetősége van arra, hogy osztályokat vegyen fel egy hagyományos tanteremben, online vagy mindkettőben - az Ön választása. Bármit is döntesz, olyan diákok mellett tanulsz, akik professzionálisan nőnek, mint te.

A program követelményei

36-48 kredit program, amely egy Capstone-ot és 11 szakterületet kínál.

Rugalmas opciók

Teljesen online, hagyományos tanteremben vagy mindkettő keverékében.

Programköltségek

A tandíj összege 840 dollár hitelenként, 1,172 dollár az államon kívül. Online MBA hallgatók és a regionális lakosok fizetik az államban aránya.

A várakozások túllépése.

Diákjaink azt mondják nekünk, hogy öt kulcsfontosságú területen meghaladjuk elvárásaikat: személyes fejlődés, tudásuk / technikai készségeik növelése, fizetéseik növekedése, a szervezetek nagyobb láthatósága és munkalehetőségek.

(Forrás: a jelenlegi MBA hallgató belső felmérése 2016)

Az AACSB nemzetközi akkreditációja biztosítja, hogy minőségi programot kínáljunk Önnek, amely ma segíthet, de végső soron biztosítja a holnapra vonatkozó tudást és készségeket.

Adatelemzés

Az egyre növekvő igényű adat- és elemzési módszerek mellett a vezetők folyamatosan szintetizálnak és felhasználnak, mindent ellátási láncokból, szociális hálózatokból, ügyfél-elkötelezettségből, bevételi modellezésből, és a lista tovább folytatódik. Az MBA specializáció az adatelemzés lehetővé teszi a diákok számára, hogy építsenek a prediktív analitikai ismeretek megszerzett MBA fő tanfolyamok és hones a nagy adat elvek, amelyek támogatják az üzleti stratégiákat. Lehetővé teszi a diákok számára, hogy kézzel fogva tudjanak dolgozni a munkahelyükön, hogy hatással legyenek.

Szakirányú tanfolyamok (9 kredit)

Szükséges a szakirány (6 kredit)

Pálya számaElőfeltétel: INSS 605 3

Válasszon 3 kreditet a következők közül:

Pálya számaElőfeltétel: INSS 605 vagy INSS 640. 3 MKTG 780 Marketing információ és elemzés
Előfeltétel: MKTG 605 3

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The University of Baltimore provides innovative education in business, public affairs, the applied liberal arts and sciences, and law to serve the needs of a diverse population in an urban setting.

The University of Baltimore provides innovative education in business, public affairs, the applied liberal arts and sciences, and law to serve the needs of a diverse population in an urban setting. Kevesebb