Hivatalos Leírás

Ez a szakirányú MBA fejleszteni fogja a kritikus vezetői készségeit, ismereteit és megközelítéseit az ingatlanbeszerzésben, tervezésben, projektmenedzsmentben és ügyfélkezelésben. Készüljön fel a vezetés szerepére az ingatlan és az építőipar területén. Mindig a stratégiai vezetés holisztikus megközelítése, hogy a legjobban felkészüljenek az üzleti változásokra, a globalizációra és a szervezeti összetettségre.

7 ok arra, hogy MBA-t vegyen ide

 1. Rugalmas szállítási módok:
  Úgy tervezték, hogy megfeleljen a legfontosabb szakembereknek - Blokk mód - 12 hónap alatt befejezve, osztályokkal pénteken (nappal és este), plusz szombaton.
 2. Az építési projektek kulcsfontosságú kapcsolatainak kezelése:
  megérteni a projektmenedzsment folyamatot a kezdetektől a befejezésig; megérteni az eligazítási folyamat fontosságát; a beszerzések irányítása az ügyfelek igényeinek kielégítésére -, valamint a tanácsadók és a vállalkozó kiválasztásának folyamata.
 3. Fejlessze ingatlanok ismereteit:
  Beszerzési értékelések, értékelések készítése, a javasolt fejlesztés piackutatása, valamint a tervezési politika és döntések értékelése, különösen a tervezési feltételek és a tervezési kötelezettségek fejlesztési rendszerének gazdasági következményei.
 4. Két lakossági hétvége:
  intenzív tanulás, életmunka, hálózatépítés és készségfejlesztési hétvégek - ahol tanulhat (és vele) a többi MBA résztvevővel.
 5. Élő esettanulmány tanulás:
  konszolidálja és alkalmazza a tanulás valós üzleti helyzetekre, és világos, bizonyítékalapú megoldásokat javasol a kortárs üzleti problémákra.
 6. CMI szakmai akkreditáció:
  lehetőséget szerezni a Chartered Management Institute (CMI) 8. szintű tanúsítvány a stratégiai menedzsment és a vezetés.


Egy MBA fejlődik

 • az analitikus megértése a nemzetközi üzleti keresztül kritikai elemzése új koncepciók, vezetői gyakorlatok, és alternatívák
 • stratégiai gondolkodásod alkalmazható az üzleti környezetben
 • készségeket vezet a változásra, döntéseket hoz, alkalmazkodik a változó körülményekhez, a vállalkozáshoz és a fenntarthatósághoz
 • kulturális intelligenciáját egyre inkább multikulturális, globalizált üzleti környezetben
 • a szükséges üzleti elemzési technikákat, beleértve a megfelelő analitikai eszközök kiválasztását.


Befejezés

 • integrálhatja a funkcionális tudást és az alkalmazott stratégiai menedzsment készségeket ahhoz, hogy sikeresen kezelhesse, tárgyalhasson, vezessen és irányíthasson csapatokat a folyamatosan változó környezet révén a szervezeti célok elérése érdekében;
 • meg fogja érteni az üzleti érdekelteket, forrásokat és finanszírozást; a hatékonyság maximalizálása a szervezet és a társadalom értékének növelése érdekében
 • akkor gazdag megértése az eljárások és technikák, amelyek segítségével az építési projektek, valamint a kontextus, amelyen belül ingatlanfejlesztési döntéseket hoznak
 • kritikusan elemezni, felmérni és megalapozott döntéseket hozni a komplex üzleti környezetek korlátain belül, különös tekintettel az építési és az infrastruktúra-kezelési iparra;
 • mint MBA diplomás, biztos lehet benne, hogy sikeres lesz a menedzsment, a vezetői szerepek és a vállalkozói szerepek széles választékában, függetlenül az iparágtól vagy az ágazattól.

Akkreditáció

Kulcsfolyamos információk - mód szerint rendezve

Mód

modulok

 • A modern szervezetben
 • Transzformációs szervezeti stratégia létrehozása
 • Vezető változás, teljesítmény és hatékonyság
 • Alkalmazott vezetői tanácsadás
 • Az építés beszerzése és kezelése
 • Ingatlanfejlesztési folyamat
 • MBA üzleti projekt


A foglalkoztathatóság

A foglalkoztatási kilátások kiválóak. A speciális építési és infrastrukturális modulok célja kifejezetten a fejlesztési és tervezési szakemberek által használt tervezés és fejlesztés kulcsfontosságú készségeinek fejlesztése, valamint a konstrukciós szakemberek által használt projektmenedzsment kulcskompetenciák fejlesztése.

Ebben a MBA-ban holisztikus megközelítést is kialakít a stratégiai vezetés számára. A kurzus személyes fejlődésének hangsúlyozása a rugalmas szerepek rugalmasságát tükrözi a különböző multinacionális vállalatokon belüli szervezeti kultúrák és funkciók kezelésében.

Mi vagyunk az Év Egyetem Graduális Foglalkoztatásért - A Times és a Sunday Times Good University Guide 2018.

Az LSBU-nál sikeres pályafutást szeretnénk létrehozni. A tanulmányai alatt - és két évvel a diplomás után - hozzáférhet a foglalkoztathatósági szolgáltatásunkhoz, amely magában foglalja:

 • Egy online fórumon, ahol széles körű elhelyezéseket láthatsz: részmunkaidős, teljes munkaidős vagy önkéntes. Lehetőséged van a Job Shop tanácsadók megtekintésére, akik mindig rendelkezésre állnak, hogy segítsenek a keresés következő lépésében.
 • Karrier-teremünk csoportos workshopokat kínál önéletrajzok, interjútechnikák és munkatapasztalatok megtalálásában, valamint rendszeres prezentációkat a munkáltatók között számos ágazatban.

Diákvállalatunk csapata segít Önnek a saját vállalkozás megkezdésében és értékes vállalkozói készségek fejlesztésében.


Tanítás és tanulás

A tanulmány fő területei a következő kulcsfontosságú témákon alapulnak:

 • A modern szervezetben
 • Transformatív versenyelőny létrehozása
 • Vezető változás, teljesítmény és hatékonyság
 • Alkalmazott tanácsadás

Mind a négy témát hat tantárgy a tudomány szak tudása: Közgazdaságtan, Számvitel és Pénzügy, Emberi Erőforrás Menedzsment, Műveletek és Projektmenedzsment, Marketing és Vezetés és Stratégiai Menedzsment. A modulok szállítása szekvenciális, hogy kezdettől fogva alkalmazhassa a legfrissebb vezetői elméleteket egy valós élethelyzetre holisztikus megközelítésben.

Bár a tudás és a megértés megszerzése különböző stratégiákon keresztül valósul meg, a valós esettanulmányok használata központi szerepet játszik a tanítási és tanulási stratégiánkban.


Oktatási és tanulási stratégia

Valódi élet esettanulmány

A tanfolyam kezdetén minden résztvevő kiválaszt egy esettanulmányt (vagy esettanulmányokat, ha nem minden forgatókönyvet fed le) a diszciplináris hátterük és / vagy a kiválasztott MBA íz alapján. A tanítási módszerek beépülnek a négy fő modulba, példákon mutatják be és alkalmazzák az esettanulmányra. Például az első modul - A modern szervezet belsejében - az esettanulmányt használják, hogy a résztvevő kezelhesse a legfontosabb kérdéseket a különböző fegyelmi folyamatokon keresztül.

Mesterórák

A különféle szakterületeken külső szakemberek által átadott mesterkurzussorozatok egész éven keresztül kerülnek átadásra, lehetővé téve hallgatóink számára, hogy kapcsolódjanak a korszerű irányítási kérdésekhez.

Lakóházi hétvégék

Két lakossági rendezvény támogatja a tanulók tanulását

Előadások, szemináriumok és workshopok

A négy fő modul mindegyikét a tudományágak egy csoportja látja el. Interaktív szemináriumok és workshopok támogatják az előadást, és nagy hangsúlyt fektetnek a kiscsoportos tevékenységekre, hogy ösztönözzék a hallgatók aktív részvételét az egész tanévben, a kortárs tanulás fejlesztése, a tudás és a támogatás megosztása a különböző hallgatói testületek között.

Önigazgatás

Az önállóan irányított tanulási tevékenységek az osztálytermi tevékenységet kiegészítik és megszilárdítják: szövegek és releváns folyóiratok olvasása, tudás alkalmazása további probléma alapú gyakorlatokhoz, tanfolyam, csoportos megbeszélés, kulcsfontosságú témák áttekintése és adott esetben a vizsgák előkészítése. Sok ilyen tevékenységet támogat a virtuális tanulási környezet (VLE).


A tudás és készségfejlesztés

A program lehetővé teszi számodra, hogy olyan tudás és készségek kifejlesztését és bemutatását végezzük, amelyeket az alábbiakban ismertetünk.

Tudás és megértés

A program befejezésekor a sikeres hallgatónak ismernie és megértenie a következőket:

 1. az üzleti érdekeltek, az erőforrások és a finanszírozás, valamint a hatékonyság maximalizálása a szervezet és a társadalom értékének növelése érdekében.
 2. a külsõ erõknek az üzleti szervezetekre gyakorolt ​​hatását, az üzleti etika és a vállalati felelõsség szerepét a verseny elõnyeinek meghatározásában.
 3. a vezetés legfontosabb funkcionális területei és azok kölcsönös összefüggései.
 4. a szervezeten belüli emberek irányítása és fejlesztése.
 5. a szervezet stratégiai képességét, teljesítményét és sikerét meghatározó tényezők.
 6. a globális kontextusban az irányítással, vezetéssel és az üzleti kultúrával kapcsolatos legfontosabb elméleti és kontextuális kérdések.
 7. a szervezeti tervezés stratégiai megközelítései, vezetői változások, fenntartható szervezeti fejlődés, beleértve a sokféleség kezelését. és
 8. a megfelelő üzleti politikák és stratégiák kialakítása változó kontextusban az érdekeltek érdekeinek kielégítése érdekében.

Szellemi készségek

Olyan szellemi képességeket fejlesztesz, amelyek képesek:

 1. kritikusan értékeljük és alkalmazzuk az analitikus fogalmakat és technikákat a megbízóban.
 2. funkcionális területeken.
 3. kritikusan és kreatívan gondolkodjon; gondolatokat, elemzéseket, szintézist és kritikai felméréseket szervez.
 4. integrálja, értékeli és értékeli az adatok / bizonyítékokat, funkcionális / vezetői koncepciókat és technikákat a komplex multidiszciplináris problémák elemzésére, értékelésére és megoldására.
 5. elemezheti a komplex ügyviteli kérdéseket, és megalapozott döntéseket és határozatokat hozhat teljes adatok hiányában.
 6. stratégiai javaslatokat fogalmaz meg és olyan hatékony vállalati stratégiákat dolgoz ki, amelyek analitikusan megbízhatóak, működőképesek és etikusak.
 7. kutatást végezzenek a vezetés legfontosabb problémái vagy a diákok választása mélységében; az MBA projekt járművén keresztül.

Gyakorlati képességek

Olyan gyakorlati készségeket szerezhet és fejleszthet, amelyek képesek:

 1. válasszon és demonstráljon megfelelő vezetési stílust a helyzetekhez és a csapatmunka készségekhez.
 2. fejlesszen ki egy felértékelődést / megértést arról, hogy miként igazítható a vezetés és a stratégia a kultúrák között.
 3. megérteni és felhasználni a gazdasági, pénzügyi és marketing információkat.
 4. kezelje, felülvizsgálja és jutalmazza a teljesítményt különböző eszközök használatával a szervezeti teljesítmény növelése érdekében.
 5. felismerik azokat az eseteket, amikor etikai kérdések merülnek fel, és etikai, társadalmi és szervezeti értékeket alkalmaznak helyzetekre és választási lehetőségekre.

Átruházható készségek

Olyan átruházható készségeket szerezhet meg és fejleszthet ki, amelyek képesek:

 1. hatékonyan kommunikálnak egy sor médium segítségével, ideértve az üzleti jelentések elkészítését és értékelését; beleértve a meghallgatást, tárgyalásokat és mások meggyőzését és befolyásolását.
 2. kezelje és fejleszti önmagát, és gondolkodó gyakorlóként fejleszti; az emberek és a különböző helyzetek sokféleségére való érzékenység; és folytassa a tanulás és a gondolkodás a munkahelyén.
 3. hatékonyan teljesítenek egy csapat környezetben, és felismeri és felhasználja a többi ember hozzájárulását a csoportos folyamatokhoz; csapatkiválasztást, delegációt, fejlesztést és menedzselést végez.


Belépési követelmények

 • Legalább 3 éves releváns vezetői tapasztalat és legalább 2: 2 brit tiszteletbeli diploma vagy nemzetközi egyenértékű;
 • Angol nyelvi követelmény legalább IELTS 6.5 vagy Trinity (az Egyesült Királyságon belül) és találkozó UK Visa követelmények nemzetközi diákok számára.

Megkérdezhetjük a jelentkezőket (szemtől-szembe vagy Skype-on keresztül), mielőtt az egyetem tanulmányi ajánlatot tesz.

Alternatív képesítések

Ha érdeklődik az MBA iránt, de a pályafutása során még nem rendelkezik három (vagy több) éves vezetői tapasztalattal, érdemes a következő képesítések egyikére alkalmazni:

Program oktatási nyelve:
Angol

2 további kurzus London South Bank University »

Utoljára frissítve February 26, 2019
This course is Campus based
Start Date
szept. 23, 2019
jan. 2020
Duration
1 - 2 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
14,800 GBP
Teljes munkaidős: 14800 £. 1. év Részmunkaidő: 14800 £
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 23, 2019
End Date
Június 5, 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő

szept. 23, 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Június 5, 2020

jan. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date