MBA az üzleti intelligencia / elemzés területén

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Készen áll arra, hogy bebizonyítsa, hogy bármilyen üzleti vállalkozásának növekedésében segíthet. Az induláshoz azonban el kell ismernie, hogyan kell azonosítani, átalakítani és kommunikálni a nagy adatokat olyan kényszerítő módon, amelyet a legfontosabb érdekeltek megértenek. A versenyelőnyt biztosító program a sikeresség útjára vezet.

Az üzleti intelligencia / elemzés területén jelentős MBA az alapja a fejlett üzleti adminisztrációnak, miközben az üzleti modellezés, az adatbázis-rendszerek, az adattárolás, az adatbányászat és a benchmarking tudományára összpontosít. A Fortune 500 üzletvezetőitől és más iparági vezetőktől megtudhatja, akik betekintést nyújtanak és vezethetnek, miközben gyakorlati munkát végeznek valós projekteknél. Fejleszti azokat a készségeket, amelyek segítenek az erősebb döntéshozatalban, az alacsonyabb költségekben, a műveletek optimalizálásában, valamint új és sikeres üzleti lehetőségek kialakításában.

Ha megtanulja, hogyan kell az információs stratégiát összehangolni az üzleti stratégiával, akkor bármely szervezet értékes tagjává válhat, és növeli vezető karrierjét.

 • Az MBA alaptanfolyamok hétköznapokon vagy a nap folyamán kínálhatók a fő campuson és online. Az üzleti intelligencia / elemzés tanfolyamokat hétfőn kínálják a fő campuson és online.
 • A program mindössze 21 hónap alatt elkészülhet.
 • A program évente ötször kezdődik, augusztusban, októberben, januárban, márciusban és májusban kezdődik.
 • A program az NSU Mérnöki és Számítástechnikai Főiskolai Tanáccsal közösen ajánlott.

134139_pexels-photo-3184287.jpeg

KEMET üzleti intelligencia / Analytics ösztöndíj verseny

Az NSU H. Wayne Huizenga Üzleti és Vállalkozási Főiskolája a KEMET Electronics Corporation-szel együttműködve örömmel fogadja az üzleti intelligencia / elemzés MBA fokozatot végző végzős hallgatók ösztöndíj-versenyét. Ez a verseny a KEMET Electronics Corporation nagylelkű adományával vált lehetõvé a kiemelkedõ üzleti intelligencia / elemzõ hallgatók elõmozdításához a Nova Southeastern Egyetemen, évi 12 500 dolláros díjjal. Az ösztöndíj monetáris előnyein túlmenően ez egy értékes lehetőség a hallgatók számára az üzleti elemzés valós alkalmazásaival való munkához, és visszajelzést kapni a karok és az ipar szakembereitől.

Per-Olof Loof üzleti intelligencia / Analytics ösztöndíj

Kapcsolattartó: loof.scholarship@nova.edu

Az NSU H. Wayne Huizenga Üzleti és Vállalkozási Főiskolája örömmel jelenti be a 2019-20 közötti üzleti intelligencia / elemzési ösztöndíjat. Ez az ösztöndíj Per-Olof Loof úr nagylelkű adományából származott.

Az ösztöndíj a hallgatói kérelmezők bírói testület általi értékelésén alapul a következő területeken: tudományos teljesítmény, kutatás és ösztöndíj, közösségi részvétel és szakmai eredmények. A jelenlegi teljesítmény és az elvégzett eredmények mellett az értékelés a jövőbeli fejlődés lehetőségeit is figyelembe veszi.

Az ösztöndíj minden olyan hallgató számára nyitva áll, akik jelenleg a Huizenga Főiskola MBA programjába beiratkoztak és koncentrálódnak az üzleti intelligencia / elemzés területén, és legalább két kurzust elvégeztek az MBA programban. Azoknak, akik érdeklődnek az ösztöndíj iránti kérelmek iránt, be kell nyújtaniuk a Per-Olof Loof ösztöndíjra vonatkozó pályázati csomagot.

Díj összege: A verseny nyertese (k) 12 500 dollár ösztöndíjat kapnak.

Felvételi követelmények

 • Kész a Master's Felvételi Jelentkezés és vissza nem térítendő 50 USD pályázati díj.
 • Regionálisan akkreditált amerikai intézményből szerzett alapképzés, vagy azzal egyenértékű diploma a nemzetközi jelentkezők számára.
 • Hivatalos átirat az összes főiskola és egyetem korábban részt vett. A pályázó alapképzésének átiratában fel kell tüntetni a fokozat átruházásának dátumát, hogy a felvételi szempontból értékelni lehessen. Ha a végzettséget megszerezték, az átiratban fel kell tüntetni a fok átadásának dátumát, hogy felvételi szempontból értékelni lehessen. Az elektronikus átiratokat el lehet küldeni az electronictranscript@nova.edu e-mail címre vagy e-mailben a következő címen:
  Nova délkeleti egyetem
  Beiratkozási feldolgozási szolgáltatások (EPS)
  Figyelem: H. Wayne Huizenga Üzleti és Vállalkozási Főiskola
  3301 College Avenue
  PO Box 299000
  Fort Lauderdale-Davie, Florida, 33329-9905
 • Más felvételi dokumentációra lehet szükség

Külföldi képzett pályázók

 • Azoknak a jelentkezőknek, akik diplomájukat az Egyesült Államokon kívül végezték el, külföldi átiratát a NACES által akkreditált szervezetnek kell értékelnie. Ezen szervezetek listája megtalálható a www.naces.org webhelyen
 • A független tudományos értékelésnek fel kell sorolnia a fok egyenértékűségét, és tartalmaznia kell a GPA (fokozat átlagának) kiszámítását, valamint a tanfolyamonkénti kreditértékelést.
 • Az akadémiai értékelést az összes hallgató munkájának el kell készíteni, és eredeti és hivatalos dokumentumok alapján kell elvégezni.

Angol nyelvtudás követelmény

Minden olyan jelentkezőnek, aki főiskolai vagy egyetemi végzettséggel rendelkezik egyetemen vagy egyetemen, ahol az angol nem az elsődleges oktatási nyelv, angol nyelvvizsga szükséges. A teszteredmények nem lehetnek két évnél régebbiek.

 • Angol mint idegen nyelv vizsgálata (TOEFL), minimális pontszám szükséges.
 • Internet alapú (iBT) = 79, számítógépes pontszám = 213, papír pontszám = 550.
 • Nemzetközi angol nyelvvizsgáló rendszer (IELTS) minimális pontszám szükséges = 6.
 • Az angol Pearson Test (PTE) minimális fájdalma szükséges = 54.
 • TALK International, Nyelviskola: A 9. szintű teszt kitöltése legalább 85% -os pontszámmal.
 • Duolingo angol nyelvteszt: legalább 105
 • Az ENC 1101 és az ENC 1102 kitöltése „C” vagy magasabb fokozattal egy regionális akkreditációval rendelkező intézménytől.
 • Ha az elmúlt két évben az alapképzés vagy a mesterképzés teljes egészében angolul elkészült az Egyesült Államokon kívül, akkor az intézménynek hivatalos levélpapíron levélre lesz szüksége az angol nyelv követelményének elhagyására. A levélben fel kell tüntetni, hogy minden tanfolyamot angolul tanítottak.
 • Az ELS 112. szintű intenzív program angol nyelvű oktatás céljára történő kitöltése és átadása

* Interjúra is szükség lehet az angol nyelvtudás jelenlegi szintjének meghatározására, még akkor is, ha a szükséges pontszámokat és iránymutatásokat teljesítették.

people, girls, women

Beszámolók

Utoljára frissítve ápr. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

One of the premier business schools in Florida, the H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship at NSU reaches students globally with online and on-site, internationally recognized bach ... Tovább

One of the premier business schools in Florida, the H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship at NSU reaches students globally with online and on-site, internationally recognized bachelor's and master's degree programs. The H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship is a worldwide provider of academic, professional, and practical education for individuals in business, academia, government, and nonprofit organizations. With a recognized reputation for quality, the Huizenga College of Business & Entrepreneurship's corporate relationships and modern technology provide superior real-world learning experiences for students. Kevesebb