Read the Official Description

Ha érdeklődik a pályafutásának előmozdításában és az egészségügyi ellátásban részt vevő szervezet vezetői pozíciójának megszerzésében, az MBA szakirány az egészségügyi menedzsmentben segít. Az egészségügyi ágazat továbbra is fejlődik, és olyan kihívásokkal néz szembe, amelyek alkalmasak az MBA-k számára. Ön képes lesz arra, hogy az emberi erőforrásokkal, pénzügyekkel, információs rendszerekkel és betegellátással kapcsolatos egészségügyi vezetői pozíciókat folytasson.


Tanulási célok

Ez a program foglalkozik az egészségügyi szervezetek egyedi jellemzőivel. A hallgatók készek arra, hogy vezető szerepet vállaljanak és kezeljék a mai egészségügyi gazdaságban tapasztalt konkrét vezetői problémákat. A diákok kritikus gondolkodást és alapvető üzleti elemzési készségeket fejlesztenek ki. Elhagyják a programot az egészségügyi adminisztrátorok előtt álló operatív és pénzügyi kihívások problémamegoldására.


Felvételi követelmények

Nincs App Fee, nincs szükség GRE-re


Tanterv

NEMZETKÖZI TANÁCSADÓK: Az alábbiakban felsorolt ​​alap program tanterv mellett a CUC campus szemtől szembe osztályozott diákjai kötelesek eljuttatni a felsőoktatási szemináriumot, egy 3 kredites kurzust.

  • Egészségügyi rendszerek
  • Egészségügyi rendszerek II
  • Egészségügyi pénzügy és közgazdaságtan
  • Egészségügyi közpolitika


Karrier lehetőségek

  • Kórház vezérigazgatója, CFO
  • A minőségfejlesztés vezetője
  • Kórházi adminisztrátor
  • Egészségügyi Szövetség igazgatója
  • Egészségügyi tanácsadó


Karrier Outlook

Az egészségügyi ágazat - ideértve a gyógyszergyárakat, az egészségügyi szolgáltatókat és a kórházakat - egyre nagyobb szükség van az MBA-k számára, akik jól ismerik az egészségügyi rendszert és a vezetést és adminisztrációt.

Az Egyesült Államok Munkaügyi Statisztikai Hivatala szerint az orvosi és egészségügyi szolgáltatások vezetőinek foglalkoztatása 2014-re 2022-re 23% -kal fog növekedni, sokkal gyorsabban, mint az összes foglalkozás átlaga.

Program taught in:
Angol

See 10 more programs offered by Concordia University Chicago »

Last updated April 18, 2018
This course is On-line
Start Date
aug. 2019
Duration
2 félév
Nappali
By locations
By date
Start Date
aug. 2019
Application deadline

aug. 2019