MBA-e: üzleti adminisztráció és mérnöki

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Új a 2018-ban: globális vezetés a mérnöki szakirányon

2018. októberében elindítjuk az új globális vezetést a mérnöki specializációban. Ez a program a korábbi nemzetközi tapasztalatokkal és vezetői tapasztalatokkal rendelkező hallgatók számára készült. Felkészíti a diákokat a mérnöki vállalkozások vezetésére nemzetközi és interkulturális környezetekben. Kérjük, olvassa el a program honlapját, vagy lépjen kapcsolatba irodánkban további információért.

Sokrétű és interdiszciplináris

Az MBA & E kurzus tartalmának súlyozása kettős hangsúlyt fektet az üzleti adminisztrációra és technológiai témákra egyaránt levont témákra. Pályakezdő ez persze vannak felszerelve nemcsak kivételes szakértelme, de fejleszteni analitikus elme-set alkalmazandó a különböző ágazatokra és üzleti. Mi arra törekszünk, hogy minden MBA és E diplomás képzést egy robusztus, interdiszciplináris problémamegoldóvá váljunk - szakmai, kreatív és együttműködő. Öt szakosodási lehetőség biztosítja a hallgatók rugalmasságát, hogy karrierjüket a kívánt irányba vigyék:

  • Automotive Management
  • Interdiszciplináris menedzsment
  • Lean Management
  • Global Procurement
  • Global Leadership in Engineering (új 2018-ban, nemzetközi / vezető tapasztalat szükséges)

BUAS3

Közel az üzleti gyakorlatban

A posztgraduális tanulmányi programban, a tanfolyam elfogadja pályázat érkezett háttérrel rendelkező mérnöki, menedzsment, és így tovább. Ahogy egy fiatal szakember, akkor már rendelkeznek az alapos ismeretek jellemző a fegyelem. Azáltal, hogy az MBA & E, akkor fog kidolgozni holisztikus megértése a szélesebb üzleti folyamat. Az MBA és E diplomások "réshidak" - szakterületük specialistái, mégis teljes mértékben ismerik a mainstream eredményorientált menedzsment gyakorlatokat. Global társaságoknak szükségük van ilyen "T-alakú ember" - szeretne eggyé válni?BUAS2

Személyes és nemzetközi

Az MBA & E család a diákok és a diplomások vonzza több mint 50 országban szerte a világon. Gépészet, ipari menedzsment, interkulturális kommunikáció, közgazdaságtan, az anyagtudományok, a repülőgép tervezési, nukleáris fizika és a szoftverfejlesztés - ezek jelentik, hanem egy maroknyi a háttérrel, ahonnan a diákok jönnek. El tudod képzelni, hogy egy szélesebb kapcsolatépítési lehetőség? Ez persze szól a tanulás alapvető üzleti szakismereteket, a szűk kötött nemzetközi csoport. Tapasztal az egyik a világ legnagyobb kulturálisan sokszínű város, akkor lehetősége van arra, hogy javítsa a soft skills, hogy hozzon létre tartós barátságok és egyszerűen szórakozni. Örülünk, hogy üdvözölhetünk az MBA & E családban!

Nemzetközi szakirányú "Automotive Management" a HTW Berlin MBA & E programjában

Németország az autóipar egyik legfontosabb hotspotja az egész világon. Az ipar folyamatosan változik, és számos új kihívással elsajátítani. Így van egy erős kereslet a fiatal üzleti mérnöki végzettségűek a munkaerőpiacon Németországban. Emellett az autógyártás várhatóan gyorsan növekszik az úgynevezett feltörekvő országokban, és nemzetközi diplomások számára nagy előnyöket nyújt a hazai foglalkoztatásban. BUAS1 Az MBA & E egyike azon kevés angol nyelvű ipari irányítási programoknak, amelyek különös figyelmet fordítanak az autóipari menedzsmentre. Már évek óta, sok a diplomás fejlesztettek karrier autóipari szereplők és tartunk fenn, nagyon szoros kapcsolatot, hogy az iparág. Miután a kereslet, 2013-ban elindított egy új szakirány specifikus szükségleteit az autóipari OEM és beszállítói szektorban. További információkért kérjük, használja a szomszédos űrlapot, hogy lépjen velünk kapcsolatba, vagy látogasson el hozzánk http://mbae.htw-berlin.de/.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

With a student body of more than 13,000, the Hochschule für Technik und Wirtschaft (HTW) Berlin is the largest University of Applied Sciences in Berlin.

With a student body of more than 13,000, the Hochschule für Technik und Wirtschaft (HTW) Berlin is the largest University of Applied Sciences in Berlin. Kevesebb