MBA európai / ázsiai menedzsment

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Teljes munkaidő MBA program mérnököknek, 100% angolul

A programot arra fejlesztették ki, hogy felkészítse Európa és Ázsia vezetői pozícióit. Ez elsősorban olyan fiatal szakemberek számára készült, akiknek mérnöki, társadalomtudományi vagy természettudományi végzettségű, legalább egyéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek.

A program sokfélesége azon alapul, hogy az európai és az ázsiai üzleti tevékenységre összpontosítva a legfontosabb tudományterületek modern irányítási know-how-ját ötvözik. A tananyag hat modulból áll, amelyek az üzleti funkciók általános irányításával foglalkoznak, és hogyan lehet integrálni őket egy változó világgazdaságba. Emellett az "Európa" vagy "Ázsia" szakosodás két modulban választható. A két választható modul lehetőséget nyújt arra, hogy a programot az egyéni karrier-célokhoz vagy szervezeti érdekekhez igazítsa. A programot kiegészítik vállalati látogatások, vendégelőadások, karrier tanácsadás és személyes figyelem.

célcsoport

A program olyan embereket célozza meg, akik európai vagy ázsiai szemszögből akarnak foglalkozni a nemzetközi gazdasággal, és akiknek mérnöki, társadalomtudományi vagy természettudományi végzettsége van, és legalább egyéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Lehetővé teszi számukra, hogy sikeresek legyenek a menedzsment funkciók nemzetközi környezetben.

Mivel a program elsősorban nem közgazdászoknak szól, ezért a hazai és az európai vagy az ázsiai piacok közötti interfészen belül vezető gazdasági, módszertani és szociális készségek átvitelét biztosítják, és további karrierlehetőségekhez kell folyamodniuk.

belépés

Az alkalmazáshoz a következő minősítés és dokumentáció szükséges:

  • Elsõsorban nem gazdasági elsõ fokozat (a korábbi oklevél hivatalos bizonyítványa)
  • Egy év szakmai tapasztalat (bizonyíték a szakmai tapasztalat / bizonyítvány a foglalkoztatás szükséges)
  • Az angol nyelvtudás igazolása (TOEFL - 80 pont IBT ("Internet-alapú"), IELTS - 6,5 pont)
  • motivációs levél
  • igazolványkép
  • A születési bizonyítvány vagy az útlevél másolatai
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The International Graduate Center (IGC) was founded by the University of Applied Sciences Bremen as an interdisciplinary Graduate School for Management and Leadership.

The International Graduate Center (IGC) was founded by the University of Applied Sciences Bremen as an interdisciplinary Graduate School for Management and Leadership. Kevesebb