MBA hármas minősítési csomag

Általános információk

Program leírás

Szeretne mesterképzést szerezni? Szeretne három szakmai bizonyítványt szerezni ennek során? Sőt, szeretne-e néhányat elérni a tanulmányai során? Különleges MBA hármas képesítési csomagunkkal kombinálhatja, amely ötvözi a posztgraduális üzleti menedzsment 7-es diplomát a Chartered Management Institute (CMI) Chartered Manager státuszával és végül az Egyesült Királyság MBA-jával.

Három szakasz áll rendelkezésre, amelyek mindegyike képesítést eredményez:

 • Posztgraduális üzleti menedzsment oklevél, a Learning Resource Network (LRN) által elnyert Ofqual (Egyesült Királyság Kormánya) elismert Díjaztató Szervezet (vizsgabizottság)
 • Chartered Manager státusz az Egyesült Királyság magasan elismert Chartered Management Institute-jából (CMI) az Ön 7. szintű diplomája alapján
 • MBA (feltöltés) a haladó bejutáson keresztül, 7. szintű diploma birtokosaként, az Egyesült Királyság Egyetemével

A képesítéseket az osztálytermi tanítással és online támogatással tanítják. Öt három napos blokkban tanulja a diploma szakaszt az osztályteremben, majd hat hét online. Az MBA szakasz online befejeződik.

Az Egyesült Királyság Egyetemi MBA pontosan ugyanazt a fizikai bizonyítványt adja, mint az egyetem egyetemen az Egyesült Királyságban tanított egyenértékű tanúsítványa. A sikeres befejezés után meghívást kap az Egyetem diplomaosztó ünnepségére.

Ez az MBA-csomag különösen alkalmas olyan személyek számára, akik még munka közben szeretnének szakmai képesítést szerezni.

Brainstorming over paper

Kinek lesz?

Az MBA hármas minősítési csomag mindenki számára szól, aki karrierjének javítása érdekében szeretne brit üzleti képesítést szerezni.

Tartalom

1. szakasz (LRN Diploma) egységek

 • Üzleti stratégia, menedzsment és tervezés
 • Pénzügyi források és teljesítménymenedzsment
 • Vezetés, változás és emberkezelés
 • Vállalati stratégia, irányítás és etika
 • Kutatási módszertan és alkalmazása a marketingre

2. szakasz Chartered Manager

 • Regisztráljon a Chartered Management Institute-nál (CMI)

3. szakasz (UK University MBA) egységek

 • Értekezés

Belépési követelmények

Meg kell felelnie a diploma, majd az MBA belépési követelményeinek. Az oklevelet először át kell adni, mielőtt továbbléphet a Chartered Manager és az MBA felé:

Oklevél

A közelmúltban oktatásban és képzésben részt vevő tanulók számára a belépési profil valószínűleg a következőket tartalmazza:

 • Első fokozat az üzleti életben, a menedzsment vagy a kapcsolódó tantárgyak, vagy a 6. szintű képesítés, például a vezetői oklevél;
 • Egyéb egyenértékű nemzetközi képesítések.

A tanulók munkatapasztalattal is rendelkezhetnek. Az érett tanulók eredményeik változatosabb profilját mutathatják be, amely valószínűleg legalább ötéves átfogó (fizetett és / vagy fizetés nélküli) releváns munkatapasztalatot tartalmaz, felelősség, részvétel és / vagy a releváns szakmai képesítések széles körének megszerzésével. Ez felhasználható a korábbi tanulás (RPL) elismerésére.

A tanulóknak megfelelő angol nyelvtudással kell rendelkezniük, hogy hozzáférhessenek a releváns forrásokhoz és elvégezhessék az egységfeladatokat. Ezért a jelentkezőknek rendelkezniük kell a CEFR B2 (vagy azzal egyenértékű) szintjével arányos beszéd-, hallgatási, olvasási és írási képességgel.

Bérelt menedzser

Meg kell szereznie az LRN 7. szintű üzleti menedzsment oklevelét.

MBA

Az MBA (top-up) útvonalhoz szükséges:

 • Az LRN 7. szintű üzleti menedzsment oklevél (vagy azzal egyenértékű Egyesült Királyságban)
 • 2: 2 vagy annál magasabb brit alapképzéssel egyenértékű egyetemi végzettség, vagy kétéves felügyeleti vagy vezetői tapasztalat vehető figyelembe azoknak a jelölteknek, akik nem felelnek meg ennek a követelménynek
 • Célnyilatkozat
 • Két referencia / ajánlólevél
 • Biztonságos angol nyelvű teszt, például IELTS 6.0 (az összes modulban 5.5) vagy azzal egyenértékű
 • Útlevél egy példánya

Mit tartalmaz?

Minden rendelkezésre áll, amire szükséged van.

A diplomát az iQualify UK online tanítási zónáján keresztül iQualify UK (bár egyes országokban elérhető a kevert tanulás / tantermi blokk tanítás). Ez felvett és élő előadások keverékét tartalmazza, valamint alapvető olvasási szövegeket és gyakorlatokat a tanulmányok támogatásához.

Az Egyesült Királyság MBA-ját (top-up) online vagy rövid tartózkodás mellett oktatják az Egyesült Királyságban.

Lesz egy személyes oktatója az iQualify UK a diploma szakaszhoz és az egyetemtől az MBA szakaszhoz. Támogatják Önt a tanulmányai során, és kérdéseivel felveheti a kapcsolatot velük.

Az összes brit egyetemi, LRN regisztráció / értékelés és az iQualify UK tandíját tartalmazza.

139117_pexels-photo-2505026.jpeg

célok

Az Egyesült Királyság Egyetemi MBA biztosítja Önnek azokat az ismereteket és készségeket, amelyekre szüksége van egy nagy szervezet sikeres vezetéséhez. A CMI Chartered Manager státusza azt mutatja, hogy Ön vezetői szakember.

Hogyan tanuljak és mennyi időbe telik?

A két szakasz együttesen általában 12-18 hónapig tart.

A Diploma szakasz bármikor elindítható és egy éven belül befejeződik. Sikeresen ki kell töltenie a diplomát, mielőtt megkezdheti az MBA szakaszt, vagy bérelt menedzserként válhat. Az MBA szakaszt körülbelül öt hónap alatt kell befejezni.

Hogyan értékelik?

Oklevél

Mind az öt egységet 3500 szavas írásbeli feladat értékeli, amelyet bármikor be lehet nyújtani.

MBA

Az MBA-t egy disszertáció értékeli.

Utoljára frissítve szept. 2020

Az iskoláról

iQualify UK is a UK registered organisation which was founded to provide the best in education through courses and qualifications for those previously excluded on grounds of finance or the need to wor ... Tovább

iQualify UK is a UK registered organisation which was founded to provide the best in education through courses and qualifications for those previously excluded on grounds of finance or the need to work rather than study. Kevesebb