Küldetés

A program fő feladata az, hogy felkészítse és felkészítse a humánerőforrás-menedzsereket olyan ismeretekkel és készségekkel, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy aktív és stratégiai szerepet töltenek be az általános üzleti folyamatban olyan HR rendszerek és eljárások kidolgozásával, amelyek összhangban vannak a vállalat prioritásaival és üzleti tevékenységével célkitűzéseit.

célok

A program célja:

  1. Olyan tapasztalatokat és ismereteket nyújtson a diákoknak, akik a közép- és felsőszintű pályára állnak az emberi erőforrás menedzsmentben és fejlesztésben.
  2. Adja meg a hallgatóknak azokat a tudásaikat és készségeiket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy hatékonyan dolgozhassanak az emberi erőforrásokkal, hogy fokozzák az alkalmazottak hozzájárulását a szervezeti hatékonysághoz

Felvételi követelmények

Minden kétéves MBA-programot befogadó jelöltnek legalább egy Bachelor diploma (minden területen) legalább két osztályos kitüntetéssel (50% -os jelzéssel) vagy az Egyetemi Tanács által elismert megfelelő képesítéssel kell rendelkeznie
Azok a pályázók, akiknek más képesítésük nem minősül egyenértékűnek, megkövetelhetik, hogy további egyetemi és / vagy posztgraduális képzést tartsanak a minisztérium szempontjából relevánsnak. Az ilyen jelöltek befogadását a szükséges további kurzus (ok) sikeres befejezésével kell megerősíteni.

Jövő, karrier és foglalkoztatás

Az érettségi után az MBA diplomások közép- és felsővezetői pozíciókat töltenek be minden üzleti szervezetben, mind az állami, mind a magánszektorban, valamint a nemzeti és nemzetközi nem kormányzati szervezetekben.

díjak

A tandíj évente 2.024.500F CFA kamrák és 4.039.500 F CFA külföldi hallgatók számára.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

2 további kurzus Catholic University Of Cameroon »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
feb. 2020
szept. 2020
Duration
2 Év
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
feb. 2020, szept. 2020
Jelentkezési határidő

feb. 2020, szept. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date