MBA / Mester Nemzetközi Üzleti Menedzsment és Innováció

Általános információk

Program leírás

121208_MBA-Graphic.png

Az MBA Nemzetközi Üzleti Menedzsment és Innováció (IMBMI ) területén jött létre, gondolkodva azon szakemberek iránt, akik globális vezetõként akarnak pozícióba kerülni, és azok számára, akik hajlandóak megszerezni az innovációhoz és a saját vállalkozásuk létrehozásához szükséges készségeket és eszközöket.

Ezzel az MBA programmal hallgatóink széles körű ismereteket szereznek a nemzetközi üzleti életben, nagy hangsúlyt fektetve az innováció irányítására .

A diploma megszerzése után a hallgatók készen állnak arra, hogy mélyen megértsék a digitális induló vállalkozások létrehozásának folyamatait a kezdetektől az indulásig, valamint azt, hogy az új és a megalakult szervezetek miként reagálhatnak a zavaró innovációval kapcsolatos lehetőségekre és veszélyekre a globalizált világban.

Nyelv

Teljesen angolul

Akadémiai tananyag

Vállalati stratégia

Vezetés és tehetséggondozás

Műveleti menedzsment és kereskedelem

Nemzetközi marketing

Pénzügyi és gazdasági irányítás

Vállalkozói szellem

Üzleti játék

Innovációs alapok

Az emberek és a szervezet felkészítése az innovációra

A vállalati innovációs stratégia meghatározása

Az innovációs projekt végrehajtása

Új technológiák és hozzáférés az új piacokhoz

Végső mesterprojekt

Szakmai karrierlehetőségek

Vezetőkként, üzleti területi igazgatóként, tisztviselőként vagy vezérigazgatóként teljes képzésben részesül a következőkre:

  • Új piacok és kereskedési lehetőségek megnyitása, miközben a vállalkozás vállalkozási vagy kkv-menedzsment szintjén nemzetközivé válik.

  • Erős nemzetközi üzleti terv kidolgozása és felkészültsége annak végrehajtására.

  • Bővítse vezető képességeit egy globális üzleti kereten belül.

Akkreditáció

A diploma megszerzése után a hallgatók MBA fokozatot kapnak:

  1. MBA a Nemzetközi Üzleti Menedzsment és Innováció területén, a BEBS Barcelona Executive Business School-nál.

A mester egy tanévet vesz igénybe.

BEBS egy magán üzleti iskola, amelyet a spanyol kormány teljes mértékben akkreditált felsőoktatás nyújtására, és amely világszerte érvényes, valamint tagja a Spanyolországi Üzleti Iskolák Szövetségének (AEEN) és az Európai Unió magán felsőoktatásának (EUPHE). .

Utoljára frissítve ápr. 2020

Az iskoláról

BEBS is an executive business school with international experience in business management and training. BEBS has been at the forefront of executive education, inspiring, challenging and contributing t ... Tovább

BEBS is an executive business school with international experience in business management and training. BEBS has been at the forefront of executive education, inspiring, challenging and contributing to the development of current and future leaders of many countries and sectors. BEBS is an innovative institution, making a positive, comprehensive and consistent impact on people, businesses, and society. The success of BEBS is based on an academic approach, with a strong focus on professional and humanistic approach to Business and Leadership: during any of our Programs our professors and executive professionals bring reflection, dialogue, critical analysis, projects and initiatives to ensure excellent education, consequently generating a valuable contribution to business and social transformation. Kevesebb