MBA információtechnológia

Általános információk

3 locations available

Program leírás

Informatikai MBA (IT)
A spanyol UCAM adományozta

Tanuljon online, részmunkaidős vagy távoktatási módot az Egyesült Arab Emírségekből (Dubai, Sharjah, Abu Dhabi), Szaúd-Arábiából (Rijád, Jeddah), Nigériából (Lagos, Abuja), Dél-Afrikából (Fokváros, Johannesburg, Durban), Ruandából, Ghánából , India stb.

A rohanó világban manapság a vállalkozások erősen támaszkodnak az információra és a technológiára. A vállalatok állandó dilemmákban vannak, hogy vagy az internetet további erős közegként használják a piacon, vagy csak az online értékesítéshez ragaszkodnak. Nemcsak a marketingre, a gyártásra és a projektmenedzsmentre korlátozódik, hanem a technológia fokozott használatát is mutatja a jobb hatékonyság és eredményesség érdekében. Így a hagyományos üzleti menedzsment ismeretek mellett a technológiai rendszerek kiépítéséhez és megértéséhez szükséges készségek az elsődleges követelmények ahhoz, hogy ma sikeres szakemberek legyünk. Az informatika MBA mélyebb betekintést nyújt a modern technológiák eszközeibe és technikáiba, amelyek a jövőbeni növekedés erős alappillérei. Az informatikai MBA sokoldalúan fejleszti az üzleti menedzsment készségeit a stratégia, a vezetés, a döntéshozatal moduljain keresztül; tovább erősödött a technológiai trendek megértésével a versenyelőny megszerzése érdekében. Online informatikai MBA-nk fel fogja szerezni az üzleti, valamint az informatikai rendszerek irányításához szükséges szükséges készségekkel. Ez az online informatikai MBA interdiszciplináris, amely erősen integrálja az üzleti életet és a technológiát, ami rendkívül értékes készségekkel gazdagítja.

UCAM - CIQ kettős tanúsító program

A Westford duális minősítésű MBA programját elismert oktatók segítik elő, akik évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a területen. A program során a hallgatók ágazatspecifikus esettanulmányoknak, üzleti szimulációknak és extempore-nak lesznek kitéve. Az Informatikai MBA programba beiratkozott hallgatók hozzáférhetnek a Westford e-könyvtárához, amely ezernyi folyóiratot és könyvet tartalmaz. A program befejezése után a hallgatónak lehetősége van részt venni az egyetemi kongresszuson az UCAM campusán, Murcia, Spanyolország.

Az UCAM-ról - a Murciai Katolikus Egyetemről

Az UCAM a spanyol Murciában található kiválósági egyetem. 1995-ben kezdődött, az UCAM aktív hallgatói bázisa 21 000 tanuló, és több mint 1000 oktatója van. A spanyolországi Murcia-i UCAM-ban az MBA nemzetközi üzleti programot az ANECA akkreditálta, az egyetem pedig az ENQA tagja, Universia és az EUA. Az UCAM több mint 300 egyetem stratégiai partnerségi hálózatával rendelkezik, beleértve a Stanfordot, a Szingapúri Nemzeti Egyetemet és a Nemzeti Műszaki Egyetemet. Az UCAM vállalati stratégiai partnerséget folytat az ipar vezetőivel, köztük a Coca Cola, a Microsoft, a Soft és az SAP társaságokkal. Sportegyetemként tekintve az UCAM több mint 20 olimpiával rendelkezik öregdiákjaként.

A CIQ-ról

A Cambridge International Qualifications egy nemzetközi odaítélő szerv, amelynek székhelye az Egyesült Királyság. A CIQ szerte a világon díjazza a menedzsment és a technológia szakembereit, és progresszív partnerséget folytat világszerte prominens egyetemekkel. A CIQ tagja a Felsőoktatás Minőségbiztosításának Európai Szövetségében, és a CIQ programjait a TQUK és az NCFE hagyta jóvá. A CIQ emellett világszerte több mint 100 szervezet vállalati tanulási partnere.

A program vázlata - A. rész

A 01. rész hat modulból áll, amelyek közül négy modul mag, míg kettő speciális modul. A hat modul hat hónapos időtartamra kerül leszállításra. Az összes hallgató, aki teljesíti a 01. részt, 40 ECTS-t ér el, ami 120 brit kreditnek felel meg.

  • Nemzetközi emberi erőforrás menedzsment
  • Stratégiai változások menedzsmentje
  • Stratégiai menedzsment és vezetői műveleti menedzsment
  • Operációkezelés
  • Információbiztonsági menedzsment
  • Informatikai stratégia és menedzsment

A program vázlata - B. rész

A B. rész kötelező modulból és dolgozatból áll. Ennek időtartama 6 hónap, és az összes olyan hallgató, aki teljesíti az A. és a B. részt, MBA információs technológiai diplomát kap az UCAM Spain-ből, és 60 ECTS-t (európai kreditátviteli rendszer) szerez, amely 180 brit kredittel egyenértékű.

  • Szociális-gazdasági - jogi környezet
  • Diplomamunka

Szállítás - Online

A nemzetközi üzleti MBA a legkorszerűbb online tanulási rendszeren keresztül történik, és minden hallgató hozzáférhet a nemzetközi folyóiratokhoz és könyvekhez. Az összes programot nemzetközi oktatók adják le, és a hallgatók a rendszerbe bejelentkezve részt vehetnek a magas rangú nemzetközi karok élő előadásain. Az összes foglalkozást rögzítjük, és a hallgatók szabadidejükben meghallgathatják az előadásokat. Az LMS-nek lehetősége van a kétségek tisztázására és az online tantermi tevékenységre. Az órákat hetente kétszer (vasárnap és kedden) három órán keresztül tartják.

Szállítás - osztályterem

Azoknak a tanulóknak, akik részt akarnak venni az osztálytermi foglalkozásokon, a Westford minden pénteken elősegíti az osztálytermi foglalkozásokat az Egyesült Arab Emírségek Sharjah-i campusán. Az összes foglalkozást vezető oktatók tartják. Az összes tanuló hozzáfér a korszerű tanulási rendszerhez is, amely lehetőséget ad a feladatok, referenciaanyagok és folyóiratok feltöltésére.

Miért WUC

A 2009-ben alapított Westford University College az Egyesült Arab Emírségek legmegbízhatóbb oktatási intézménye, amely a legrugalmasabb tanulási és megfizethető programokat kínálja a rendszeres hallgatók és dolgozó szakemberek számára (Perfect 'Work-Life-Study' Balance). Legjobb besorolású MBA programokat, alapszakokat, szakmai programokat és vállalati képzést biztosítunk. 5000+ hallgató, 3000+ globális hallgató, 34+ tanfolyam, 113+ nemzetiség, 16+ akadémiai partner, 10+ év a piacon.

Diákbázisunk

Dubai, Sharjah, Abu Dhabi, Rijád, Jeddah, Dammam, Omán, Bahrein, Kuvait, Katar, USA, Egyesült Királyság, Kanada, Dél-Afrika, Libanon, Namíbia, Nigéria, India, Malajzia, Szingapúr stb.

Utoljára frissítve nov. 2020

Az iskoláról

Westford University College is one of the leading and prestigious business schools, located in the UAE offering quality educational deliveries across under-graduate, graduate and vocational profession ... Tovább

Westford University College is one of the leading and prestigious business schools, located in the UAE offering quality educational deliveries across under-graduate, graduate and vocational professional programmes carrying significant value and recognition from awarding bodies and accredited universities having its presence in UK, Lebanon, US, Africa, India, and UAE. Our strategic partnerships and understanding of evolving industry requirements and deep analysis of economic realities ensure that we offer a meaningful and diverse portfolio of management, fashion and technology-based programmes. We have developed an integrated alliance with Liverpool John Moores University and Cardiff Metropolitan University in the UK and UCAM in Spain. Over thousands of students from more than 100 different countries are studying at Westford and they have become a part of a learning community that promotes critical thinking, experimental learning, innovation and enterprise. The institution has been recognised for excellence in educational delivery and efficient learning pedagogies and several accolades were offered across the period 2015-19. We have been awarded by Forbes Middle East in 2019, received MENAA award for ‘Best Corporate Brand’ 2019, Asian Education Leadership Award for ‘Asia’s Best Emerging Business School’, Middle East’s ‘Best International Business College’ in 2017 and The Times Higher Education Award for ‘Outstanding Student Support’ in 2016. Kevesebb
Sharjah , Lagos , Egyesült Arab Emírségek Online , Fokváros , Kuwait város , Riyadh , Johannesburg , Dammam , Bahrein Online , Accra , Toronto , Dubai , Kanada Online , Nigéria Online , Toronto , Fokváros , Abu Dhabi , Malajzia Online , Amman , UK Online + 19 Több Kevesebb