Hivatalos Leírás

Bővítse szakértelmét munka közben

A PAREXEL International-lel együttműködve az IUBH most már egy új MBA programot kínál a „Klinikai kutatási menedzsment” programban.

Ez a 6 szemeszteres szakmai minősítés vegyes és helyszíni tanulást alkalmaz a PAREXEL International iparági szakértőivel. A klinikai kutatási menedzsment posztgraduális bizonyítványa alapos ismereteket és betekintést nyújt a klinikai kutatási iparágba, a kábítószer-felfedezésről a szabályozási követelményekig és az adatkezelésig. Programunk ötvözi az elméletet a gyakorlattal, és hiteles esettanulmányokat használ, hogy biztosítsa a hatékony tanulást és azonnali alkalmazást a munkahelyen. A diplomások a gyógyszerészeti és orvosi kutatási szolgáltatások irányítására jogosultak.

tények

Mik a szakmai kilátások, mint klinikai kutatási vezető?

A klinikai kutatások vezetői felelősek a klinikai vizsgálatok szervezéséért, koordinálásáért és lebonyolításáért, valamint a külső ügyfelekkel, bizottságokkal és hivatalos partnerekkel való kapcsolattartásért. A gyógyszeripar és az orvosi kutatás nagy gazdasági jelentőségű iparág, ugyanakkor erősen szabályozott. Ezért magas keresletet generál a szakemberek számára, akik kombinálják a gyógyszerészeti hátteret a mikro- és makrogazdasági kompetenciákkal.

Az MBA program klinikai kutatási menedzsmentje érdekes karrierlehetőségeket biztosít a különböző célcsoportok belépési és kezelési szintjein:

  • Jövő vezető vezetők a gyógyszerészeti vagy orvosi szolgáltatási menedzsmentben
  • Biológusok, vagy olyan tudósok, akik ezen a területen kívánnak szakosodni, vagy vezetői pozícióra törekednek
  • Gyógyszerészeti vagy orvosi szakemberek, akik a gyógyszerkutatás és a szolgáltatásmenedzsment területén tudásukat elmélyítik

Az IUBH távoktatási MBA-je tökéletesen felkészíti Önöket vezetői szerepére - a legkorszerűbb ismeretek terjesztésével, a gyakorlati alkalmazás kiemelésével és a világos célokra összpontosítva. A PAREXEL International által szervezett kurzus részvételi részei lehetőséget adnak arra, hogy a tananyag tartalmát közvetlenül a vállalat valós életkörülményeiben alkalmazzák.

Program oktatási nyelve:
Angol

1 további kurzus IUBH University of Applied Sciences »

Utoljára frissítve April 6, 2019
This course is On-line, Campus based
Start Date
okt. 2019
Duration
6 félév
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő

okt. 2019