MBA klinikai kutatási menedzsment

IUBH University of Applied Sciences

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

MBA klinikai kutatási menedzsment

IUBH University of Applied Sciences

Bővítse szakértelmét munka közben

A PAREXEL International IUBH-val együttműködve most már egy teljesen új MBA programot kínál "Clinical Research Management" -nek.

Ez a 6 féléves szakmai tanúsítvány a PAREXEL International iparági szakértőivel vegyes és helyszíni tanulással foglalkozik. A posztgraduális bizonyítvány a klinikai kutatás menedzsment mélyreható ismeretek és betekintést a klinikai kutatási ágazat, a kábítószer-felfedezés a szabályozási követelmények és az adatkezelés. Programunk összekapcsolja az elméletet a gyakorlatban, és autentikus esettanulmányokat használ a hatékony tanulás és azonnali alkalmazás érdekében a munkahelyen. A diplomások képesítéssel rendelkeznek a gyógyszerészeti és orvosi kutatási szolgáltatások menedzselésére.

tények

Mik a szakmai kilátások, mint klinikai kutatási vezető?

A klinikai kutatási menedzserek felelősek a klinikai vizsgálatok szervezéséért, koordinálásáért és elvégzéséért, valamint a külső ügyfelekkel, bizottságokkal és hivatalos partnerekkel való kapcsolattartásért. A gyógyszerészeti és orvosi kutatás nagy gazdasági jelentőségű ipar, ugyanakkor rendkívül szabályozott. Ezért nagy igényt támaszt a szakértőktől, akik kombinálják a gyógyszerészeti hátteret a mikro- és makroökonómiai kompetenciákkal.

Az MBA program Klinikai Kutatási Menedzsment nyújt érdekes karrierlehetőségeket belépési és menedzsment szinten egy változatos célcsoport:

  • Jövő vezető vezetők a gyógyszerészeti vagy orvosi szolgáltatási menedzsmentben
  • Biológusok vagy olyan tudósok, akik erre a területre szakosodni akarnak, vagy a menedzsmentben szeretnének szerepet vállalni
  • Gyógyszerészeti vagy orvosi szakemberek, akik a gyógyszerkutatás és a szolgáltatásmenedzsment területén tudásukat elmélyítik

Az IUBH-nál a távoktatás MBA tökéletesen felkészíti Önt a menedzser szerepére - a legkorszerűbb ismeretek átadásával, a gyakorlati alkalmazás kiemelésével és a világos célokra összpontosítva. A PAREXEL International által szervezett kurzus résztvevői lehetőséget kapnak arra, hogy a tanfolyam tartalmát közvetlenül a vállalat valós környezetében alkalmazzák.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve May 8, 2018
Időtartam és Ár
This course is
On-line
Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
okt. 2019
Duration
Időtartam
6 félév
Részidős
Nappali
Locations
Németország - Bad Honnef, North Rhine-Westphalia
Kezdet : okt. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
okt. 2019
Németország - Bad Honnef, North Rhine-Westphalia
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt