MBA koncentráció a vállalkozói szférában

William Paterson University of New Jersey

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

MBA koncentráció a vállalkozói szférában

William Paterson University of New Jersey

MBA koncentráció a vállalkozói szférában

Az MBA fokozat a vállalkozói készség lehetõvé teszi a diplomások számára, hogy fejlesszék a szükséges készségeket, hogy be és be a karrier a vállalkozói szellem által támogatott mélysége és presztízse mi MBA program. Programunk biztosítja a hallgatók számára az alapvető és fejlett készségeket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy megértsék a vállalkozói szervezetet, és felkínálják a megfelelő alapot a vállalkozói tevékenység irányításához, működtetéséhez, növeléséhez és fenntartásához. Azok a hallgatók, akik teljesítik az MBA-t a vállalkozói szférában, rendelkeznek minden olyan készséggel és ismerettel, amelyek elengedhetetlenek a vállalkozás megkezdéséhez és növekedéséhez, vagy a vállalkozói tevékenység támogatásához. Várható, hogy sokan már üzleti vállalkozással rendelkeznek, sajátos induló ötletekkel rendelkeznek, vagy vállalati tapasztalattal rendelkeznek, és látják új készségek fejlesztésének szükségességét. Egyesek nem rendelkeznek konkrét ötletekkel, de szeretnék feltárni, hogyan lehet vállalkozóvá válni és olyan fenntartható üzleti tevékenységet fejleszteni, amelyet élvezni fognak. Az MBA a vállalkozói szellemben nem csak az alapvető üzleti készségeket kínálja, hanem hangsúlyozza a vállalkozói sikerre jellemző tudást is.

Atinuke (Tinu) Adeniran

Társigazgató

A posztgraduális felvételi hivatal

Telefonszám: 973-720-2764

Csatlakozz hozzánk a WhatsApp-on

img 1Az alapvető MBA követelményeinek és a vállalkozói ismeretek kombinációjának köszönhetően a diákok számos karrier- és foglalkoztatási lehetőséget kínálnak, amelyek meglehetősen változatosak és jövedelmezőek lehetnek, ideértve a családi tulajdonban lévő vállalkozásokat, a kisebbségi vállalkozásokat, a női vállalkozásokat, a vállalkozói fejlesztési vállalkozásokat, az értékelő és a tanácsadó cégeket. biztosítótársaságok, nyugdíjalapok, bankok és pénzintézetek, befektetési bankok, jelzáloghitel-brókerek, szabályozó ügynökségek, államilag támogatott technológiai vállalatok és nagyvállalatok innovációs funkcióval, termékfejlesztési szerepekkel, portfóliókezeléssel vagy intelligencia kutatással. Mindezek a pozíciók nemcsak általános üzleti ismeretekre és vezetői képességekre, hanem a vállalkozói szférára jellemző tudás és technikai képzésre is szükségük van. A Master of Business Administration (MBA) program tartalmaz egy kereszt-funkcionális pedagógiai megközelítést. Mint ilyen, az üzleti környezetben megtestesülő texturális összetevők összefonódnak az egész tananyagban. Ezek az elemek vagy perspektívák magukban foglalják, de nem kizárólagosan az etikai, politikai, szabályozási és társadalmi hatásokat a szervezetekre. Hangsúlyt helyez a kommunikációs készségek, a mennyiségi elemzés és a technológiai alkalmazások megszerzésére és / vagy tökéletesítésére az üzleti környezetben. Az alapvető kompetenciák területei a tizennyolc alsó hiteles órában hangsúlyozottak: ezek közé tartozik a pénzügyi beszámolás, az elemzés és a piacok, a szervezetek hazai és globális gazdasági környezete, az irányítási információs rendszerek és az emberi viselkedés a szervezetekben. A felső alap tanfolyamok (akár 15 óra hitel, akár 12 órányi óra az Ön által kiválasztott koncentrációtól függően) az alacsonyabb magterületek integrálására összpontosítanak, a keresztfunkcionális megközelítések szervezési kérdésekben történő alkalmazásával.

Az MBA tananyag széles skáláját kínálja a választható kurzusok az egyes iskolák négy osztály: Számvitel és a jog; Közgazdaságtan, Pénzügy és Globális Üzleti; Marketing és menedzsment tudományok, valamint a szakmai értékesítés. A program szigorú tanfolyamához szükség van a szükséges mennyiségi és technológiai fogalmak ismeretére. A beiratkozás után a diákokat arra ösztönzik, hogy vizsgálatokat végezzenek 1) mennyiségi elemzésben és 2) technikában, és tanácsosak legyenek az adott területeken bevezető kurzusok megszerzésére. A Cotsakos College of Business akkreditációt kapott az AACSB International-The Association-tól az Advance Collegiate School of Business-ig. Az AACSB akkreditáció az üzleti iskolák legmagasabb szintű teljesítményét képviseli világszerte. Az AACSB akkreditálja a világon mindössze 5% -os üzleti iskolát.

Előírt készségek Hitelnapok (opcionális)

 • Matematikai módszerek a vállalkozások számára
 • Számítógépek és alkalmazások

Alacsonyabb hitelezési óraszámú követelmények (el lehet tekinteni) 18 kredit

 • Menedzsment folyamat és szervezeti elmélet
 • Pénzügyi és vezetői számvitel
 • Pénzügyi menedzsment
 • Marketing menedzsment
 • Gazdasági elemzés
 • vezetői információs rendszer

Felső Core Credit Hour követelmények (Kötelező minden hallgató számára) 15 kredit

 • A kvantitatív elemzés statisztikája
 • Multinacionális üzleti környezet és műveletek
 • Szervezeti magatartás és kommunikáció
 • Üzlet, kormány és társadalom
 • Üzletpolitikai szeminárium

Vállalkozói koncentráció (minden vállalkozói koncentrációs hallgató számára) 15 kredit

KÍVÁNT

 • Vállalkozói motiváció

map

Választani

Vegyen meg minden 4 tanfolyamot a következő listából (12 kredit):

 • Válságkezelés a szervezetek számára
 • Új vállalkozások finanszírozása
 • Marketing a vállalkozók számára
 • Innováció és vállalkozói készség
 • Minden 600-700 CCOB tanfolyam

img 2

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol


Utoljára frissítve July 18, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
Nappali
Price
ár
18,856 USD
Tandíj: US $ 18,856, szoba és étkezés: 10,920 USD, Könyvek és kellékek: 1,600 USD, Szállítás: 890 US $, Egyéb: 2,250 USD, TOTAL 34,516 USD (New Jersey lakosok - 12,114.00 USD évente)
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Wayne, New Jersey
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Amerikai Egyesült Államok - Wayne, New Jersey
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt