MBA logisztika és beszerzés

Általános információk

Program leírás

A vállalat keretein belül valószínűleg a logisztikai terület az, amelyen a legfontosabb átalakulások történtek. A fogyasztók új igényei és a digitális csatornák által okozott forradalom a logisztikát a szervezetek valóban megkülönböztető elemévé vált. A logisztikát legjobban az a vállalat kezeli, amely világszerte meghatározza a mércét.

Ebben az összefüggésben olyan szakemberekre van szükség, akik elsajátítják a rendszerek és eszközök gyakorlatát, amelyek lehetővé teszik a logisztikai lánc összes aspektusának kezelését: raktár- és készletgazdálkodás, szállítás és elosztás, beszerzés stb.

De a logisztika nem önállóan értelmezhető elem, de jó logisztikai szakember lesz az, aki általános ismeretekkel rendelkezik az üzleti menedzsmentről és specializálódott a logisztikai területre.

A CEF MBA logisztika szakterületén van ez a kettős szempont: egyrészt biztosítja a szükséges tudást, amire manapság minden vezetőnek rendelkeznie kell, másrészt szilárd képzést kínál a hallgatóknak az összes különböző irányítás területén. a logisztika szempontjai.

Utoljára frissítve jan. 2021

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The priority objective with which the CEF.- UDIMA Educational Group faces each new semester is to help our students achieve their objectives. It is that same spirit and mission that has allowed us to ... Tovább

The priority objective with which the CEF.- UDIMA Educational Group faces each new semester is to help our students achieve their objectives. It is that same spirit and mission that has allowed us to celebrate 43 years of training at CEF.- Center for Financial Studies and more than 12 at the Madrid Distance University, UDIMA. Kevesebb