Hivatalos Leírás

A legjobb szakemberek azok, akik tudják, hogy mindig javíthatsz

Az FBS MBA MANAGER-je olyan szakemberek és menedzserek számára készült, akik megértik, hogy folyamatosan bővíteni kell vezetési ismereteiket a piac folyamatos szakmai kihívásainak való megfelelés érdekében.

Az FBS mesterfokozata formatív tapasztalat, mely az osztályok és a diákok szakmai életét ötvözi.

Az FBS-ben a 2019-es kiadás MBA MANAGER-t új témákkal igazítottuk ki annak érdekében, hogy alkalmazkodni tudjunk a vállalat valóságához. Így bevezettük a digitális átalakítással kapcsolatos témákat, és más témákat is alkalmaztunk.

Mi is tartalmazott egy elő-és utáni mester képzést. Így a hallgatók a program elindítása előtt elérhetik a szintezési időt. És ha már diplomások, tudják bővíteni a tudást néhány specialitás.

Emellett ezen a tanfolyamon megerősítették a tanteremen belüli és kívüli tapasztalatokat. Kiegészítve a vezetői képességekkel foglalkozó workshopok.

módszertan

Az FBS Business School módszertana kiemelkedően praktikus: teljes mértékben a "Tanulás útján történő tanulás", vagyis a tanulás útján történik. Az összes FBS MBA programban alkalmazott módszertan a Case módszer, amelyen keresztül a diákoknak fel kell készülniük és megoldást kell kínálniuk a gyakorlati ügyekre, és a diákokat a döntéshozatali folyamat előtt kell elhelyezniük. Ez a módszertan ehhez a technikához nagyon jól képzett kolostort igényel, hiszen az osztályoknak valódi közös tudás fórumokká kell válniuk.

A program felépítése

Az MBA program az FBS Business School három szakaszra oszlik.

Kiegyenlítés - MBA időszak - Tartozékok

A kiegyenlítési időszak néhány héttel az MBA hivatalos napja előtt kezdődik. Ebben az önkéntes segítségnyújtási időszakban a diákok számviteli alapokon, irodai eszközök és egyéb tantárgyak használatát kapják, amelyek segíthetnek a program megvalósításában.

Az MBA időszak a következő részekre vagy fázisokra oszlik:

FUNDAMENTALS: A vezetői fejlődés alapvető szempontjainak jelenlegi áttekintése, amely egy 360 fokos üzleti jövőképet biztosít.

HALADÓ: A készségek és az irányítási képességek mélyítése a Big Data-tól a nemzetközi kereskedelemig terjedő tartalomon keresztül.

SPECIALIZÁCIÓ: Az elmúlt időszak a vállalat területein végzett specializációból áll, mint például az általános menedzsment, a pénzgazdálkodás, az emberi erőforrás menedzsment vagy mások.

PROJEKT: A vállalkozás létrehozásának projektjének kidolgozása, ahol a tanított dolgot a tanár támogatásával és személyre szabott nyomon követésével alkalmazzák.

SZEMÉLYES KARRIERI TERV: kíséret a karrierfejlesztés stratégiai tervének megtervezéséhez A hallgató fejlesztése. A foglalkoztathatóság az FBS MBA egyik legfontosabb jellemzője.

Amikor a hallgatók végzettek, el tudnak menni a Complementos képzésre. Az önkéntes szolgálat idején a diákok bővítik digitális üzleti ismereteiket, a digitális ökoszisztéma, a látás és a digitális stratégia, a digitális környezetek üzleti modelljei, a technológiai meghibásodás és a tervezés gondolkodása, a digitális marketing és az e-kereskedelem és a HR-menedzsment környezetben digitális, valamint a digitális pénzügyek.

A kiegészítő tantárgyak között egy nyelvi továbbfejlesztési modul kerül hozzáadásra.

Kiegészítő műhelyek

A mester fejlesztésénél a diák részt vesz különböző workshopokon és műhelymunkákon a képzés befejezéséhez.

Innováció. Az innovációhoz szükséges folyamatok, eszközök és elképzelés megkönnyítését szolgáló workshop. A hallgató számára lehetőséget biztosít arra, hogy praktikus módon megismerje a társszerzés, a kutatás és az innováció módját.

SZAKMAI KÉSZSÉGEK VISIBILIZÁLÁSA A tanfolyam során a munkaértekezletek és a tréningek tervezik, hogy segítsék a hallgatókat a munkaerőpiac hozzáférhetőségének növelésében vagy növekedésében.

MOTIVÁLT BERENDEZÉSEK, TERMELÉSI BERENDEZÉSEK. Ezeknek a csapatoknak a helyzete a vállalat termelékenysége, és ezért szükség van arra, hogy az új vezetők megismerjék és fejlesszék a különböző készségeket, például a pozitív kommunikációt, az érzelmi intelligenciát, az elismerést ...

SZAKMAI ALKALMAZÁS DAYS. Az MBA alatt a hallgató részt vehet konferenciákon, szemináriumokon és workshopokon, amelyeket az üzleti világ szakmai előadók vezetnek.

kolostor

Az FBS karának az üzleti világ legfelső szintű szakemberei, széles körű tapasztalattal rendelkeznek a szakmai területen, valamint az oktatásban, kutatásban, tanácsadásban és tanácsadásban.

A tanári csapat rendelkezik tapasztalattal a nemzeti és multinacionális cégek vezetői pozíciójában, valamint egy nagyszerű pedagógiai előkészítéssel, amely lehetővé teszi számukra, hogy tanítsa a tantárgyakat a vállalatokról, amelyekben szakértők. Ezek a szakemberek átadják a szakmai gyakorlatból származó ismereteiket, MBA programjainkban, amelyek globális, pontos és hűségesen igazodnak a vállalat valóságához.

finanszírozás

Az FBS nonprofit alapítvány, amelynek célja a szakemberek és a vállalatok fejlesztése. Ezért az alapítvány ösztöndíjakat kínál az MBA-programokban való részvételre, így a diákok valóban elkötelezett diákok gazdasági nehézségek nélkül is teljesíthetik az MBA-t, emellett az FBS nagyon kedvező finanszírozási megállapodásokat köt több pénzügyi egységek.

Program oktatási nyelve:
Spanyol

2 további kurzus Fundesem Business School »

Utoljára frissítve November 28, 2018
This course is Nappali bejárós
Start Date
okt. 25, 2019
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 25, 2019
Jelentkezési határidő

okt. 25, 2019

Experiencia FBS Episodio 2_El Acto de Apertura Académica

Business Education | Testimonio | MBA