MBA operációs menedzsmentben Barcelonában

Általános információk

Program leírás

COVID-19 válasz:

Ne halasztja el tanulmányi terveit. Induljon oktatási utazással, regisztrálva az online campusba, és gyere ősszel vagy télen Barcelonaba vagy Madridba. A vegyes tanulás elérhető a júliusi és októberi bevitelre.

Miért az operatív menedzsment MBA Barcelona?

Elismert globális MBA Tier One rangsor és # 11 Online MBA a vezérigazgatói magazinban

 • Tanuljon üzleti adminisztrációt egy üzleti iskolában, ahol a „digitális” magja van. GBSB Global az egyetlen felsőoktatási intézmény Spanyolországban, amelyet a Microsoft a digitális oktatás vezetőjének akkreditált. Távolítsa el magát a versenytől.
 • Keressen akkreditációt a mesterképzésen kívül az ACCA-n keresztül, a nevesített Nemzetközi Könyvvizsgálói Egyesületben
 • A Microsoft Imagine Academy - differenciálminősítés megszerzése - a GBSB Global felkészíti a tanulókat a digitális technológiák iránti kereslet kielégítésére

Program leírások

A barcelonai operatív menedzsment MBA programja a fenntartható gyakorlatokra, az üzleti etikára, a vállalkozói szellemre, az erős vezetői képességekre és az innovatív problémamegoldásra összpontosít, olyan üzleti szakemberek felkészítésére, akik a világ változtatására és az üzleti jövő jövőjének átalakítására ösztönöznek.

A barcelonai operatív menedzsment MBA alapos áttekintést nyújt az ellátási lánc menedzsmentje, a termelés tervezése és irányítása, a projekt menedzsment, az operációs stratégiák elemzése és az operációs rendszerek menedzsmentjeiről. A barcelonai operatív menedzsment MBA a legújabb oktatási módszertant, esettanulmányokat, helyzetelemzést, szimulációs játékokat és gyakorlati órákat alkalmazza, amelyek gyakorlati ismereteket nyújtanak a dinamikus, modern üzleti környezethez. A barcelonai operatív menedzsment MBA felkészíti a hallgatókat arra, hogy a dinamikus nemzetközi üzleti világban dolgozzanak, megtisztítva a multitasking, az időgazdálkodás és a problémamegoldás készségeit.

A barcelonai operatív menedzsment MBA a GBSB Global egy átalakító program, amely ösztönzi a hallgatókat személyes és szakmai növekedésre. Ez az egyik legeredményesebb MBA program Spanyolországban, amelynek célja az üzleti oktatás fogalmának megváltoztatása, és felkészíti a felelős, innovatív és valóban globális üzleti vezetőket.

Az üzleti etikai és nemzetközi ügyek egyik legismertebb MBA programja

A GBSB Global MBA Barcelona diákjai lettek az International Business Ethics Case versenyen (IBECC), az USA-ban, az üzleti etika területén legrangosabb eseményként, az 1996-os év óta Európában a zöld MBA programok útmutatójában.

Legfontosabb tényeket

 • A program időtartama - 9 hónap
 • A program nyelve - angol
 • Bevitelek - október, január, április / évente
 • Ütemezés - teljes idő, nappali
 • Helyszín - Barcelona, ​​Spanyolország

A program kiemeli

 • Kar az iparági tapasztalattal
 • Céglátogatások
 • Diákok 70 különböző országból
 • Exkluzív nemzetközi üzleti események
 • Gyakorlati tudás alkalmazható globális skálán
 • Karrierlehetőségek multinacionális vállalatokkal

Miért érdem ezt a fokozatot?

Tökéletesítse vezetői és vezetői képességeit - Legyen professzionális menedzser, lelkes vezető, tegye eleget ambícióinak és ösztönözze másokat.

Közvetlen összefüggés van a vállalkozás teljesítménye és sikere között a vezetők vezetőképességével. Ez azt jelenti, hogy a jó vezetőképességű, jól képzett vezetők iránti kereslet csak növekedni fog.

Növelje fizetését, szerezzen promóciót és nyújtson új karrierlehetőségeket - Végezzen el szakmai ambícióit, erős karriert alakítson ki, és lépje túl a célokat.

A 4 MBA diplomások közül 3 azt mondta, hogy nem szerezte volna meg jelenlegi állását MBA fokozat nélkül (GMAC, 2013). A válaszadók 90% -a mondta, hogy az MBA program szakmailag kifizetődő volt.

Építsen egy igazán globális hálózatot erős szakmai kapcsolatokkal határokon és iparágakon - Használja ki a több mint 65 nemzetiséget képviselő Barcelona Business School Barcelona sokszínű hallgatói testületét.

A hálózatépítés nagyon fontos szerepet játszik a karrierfejlesztésben, mind a jó munkakeresés, mind az új partnerekkel vagy ügyfelekkel fenntartott jótékony kapcsolatok kialakítása terén. A GBSB-n lehetősége nyílik arra, hogy kapcsolatba lépjen a hallgatókkal, a több mint 65 ország jövőbeli üzleti vezetõivel, valamint a világ több mint 18 országának professzoraival, jelenlegi vezetõivel és különféle vállalkozásainak alapítóival.

Használja ki a Barcelona - Hálózat előnyeit és kapcsolatokat építsen ki egy olyan városban, amely tele van vezető nemzetközi cégekkel és nagyszabású ipari eseményekkel.

A technológiai iparág legnagyobb eseményét és az innováció területét képviselő World Mobile Congress évente Barcelonában kerül megrendezésre. Az esemény a legnagyobb és legbefolyásosabb vállalatokat egyetlen, egyetlen üzleti színpadon gyűjti össze, amellett, hogy a korszak legnagyobb vezetőit, például Mark Zuckerberg-t az arénába fogadják. Ennek az eseménynek köszönhetően Barcelona hivatalosan a világ mobil fővárosává vált.

Készüljön fel a 21. század kihívásaira való felkészülésre - Csatlakozzon az üzleti szakemberekhez a fenntarthatóságra és az etikai üzleti gyakorlatra épülő menetrend megvalósítása érdekében.

Napjainkban egyre több vállalat gondosan kiválasztja beszállítóit és partnereit olyan cégekből, amelyek megfelelnek az emberi jogokat tiszteletben tartó és etikai műveleteket betartó nemzetközi környezetvédelmi előírásoknak és követelményeknek. A globális fenntarthatóságra összpontosító oktatás felkészíti a diákokat az elmúlt üzleti trendekre összpontosító trendre.

Növelje innovációs potenciálját - vegyen részt kurzusokon a Design Gondolkodásról vagy az új termékfejlesztés kreativitásáról és pszichológiájáról, és készüljön fel az innovatív vállalatokban való munkára. Vegyen részt olyan kurzusokon, mint a Design Thinking, a kreativitás előmozdítása és a termékfejlesztés pszichológiájának megértése.

A GBSB Global Business School kutatási részlege folyamatosan részt vesz az üzleti oktatási kutatásban, amely elősegíti a leginnovatívabb és legpraktikusabb üzleti programok kialakítását. GBSB Global a legmodernebb tanítási módszertanokat alkalmazza az MBA tantervhez, mint például a Lego Series Plays, és rajzolja meg a termelési feladatokat.

Miért a GBSB Global ?

 • Az egyetlen üzleti iskola Spanyolországban, amelynek nemzetközi akkreditációja az ASIC-től
 • Az első és egyetlen hivatalos spanyol Microsoft School, amelyet a Microsoft a digitális oktatásban vezető szerepet tölt be, és amely a legkorszerűbb tanulási tapasztalatokat biztosítja a diákoknak az első naptól
 • Hivatalos Microsoft Showcase Iskola
 • Az egyetlen üzleti iskola Barcelonában és Madridban az ACCA Computer Based Examination Center státuszával
 • A Business Schools és Programok Akkreditációs Tanácsának (ACBSP) tagja, USA
 • Az egyik legjobb üzleti iskola az európaiak által MYBS (Mind Your Own Business School)
 • A Newsweek Magazin a LEADER IN GLOBAL EDUCATION-ban elismert
 • Európa első számú helyezett a fenntarthatósági iskolák útmutatójában
 • Az Európai Oktatási Tanács (ECBE) hivatalban levő tagja
 • Az International Business Ethics Case Competition ismétlődő nyertese, USA
 • Globális sokszínűség 70 országból érkező hallgatók és 20 ország hallgatói
 • Fókuszban az innovációra A tanítási módszertanoktól, a tantervtől és a műhelyektől a teljesen digitalizált oktatási környezetig mindannyian az innováció és a kihívásokkal küzdő status quo
 • Foglalkoztathatóság és karrierfejlesztési lehetőségek Gyakorlati ismeretek és készségek, karrier-tanácsadás és egyéni edzői foglalkozások
Utoljára frissítve aug. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

GBSB Global is an educational organization created to challenge new economic circumstances and changing times. The business school has been ranked #1 in Europe in the Guide to Sustainability Schools a ... Tovább

GBSB Global is an educational organization created to challenge new economic circumstances and changing times. The business school has been ranked #1 in Europe in the Guide to Sustainability Schools and has been recognized as a Leader in Global Education by Newsweek Magazine in December 2012. GBSB Global has been the only graduate school in Spain invited to participate in the International Ethics Case Competition in California, along with such universities as Oxford, INSEAD, the University of California - Irvine, etc, where its students became finalists and won first place in the competition, thus achieving international recognition of the quality of education provided at GBSB Global. Kevesebb