MBA Pénzügy

Nottingham Business School, Nottingham Trent University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

EFMD Equis Accredited

MBA Pénzügy

Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Kiemelkedő MBA Pénzügyi kurzusunk valóban életet váltó élményt nyújt, és kivételes lehetőséget nyújt teljes potenciáljának megvalósítására. A Master of Business Administration (MBA) a leginkább vágyott és nemzetközileg elismert posztgraduális menedzsment végzettség a világon, és van egy jó oka. A sikeres vezetői karrier útlevelét széles körben ismerik el, ami lehetővé teszi a funkcionális szerepet betöltő vezetők számára egy vezetőbb stratégiai pozíciót, és felhatalmazza a felső vezetőket, hogy megszerezzék azokat a mélyreható, stratégiai ismereteket, amelyeknek még magasabbra kell emelkedniük.

Az MBA Finance lehetővé teszi, hogy fejlessze a kritikai megértését a elméleti technikák, fogalmak és módszerek alkalmazott pénzügyi és kockázatkezelési. A pénzügyi modellek megvalósításához tervezett különböző keretrendszereknek lesz kitéve. A hangsúlyt olyan gyakorlati alkalmazásokra kell helyezni, amelyekben a pénzügyi szakemberek ismerik és elvárják, hogy kompetensek legyenek. A valódi esettanulmányok segítségével kiemeli a pénzügyi modellek korlátait és erősségeit viselkedési és technikai buktatókat illetően.

Világszínvonalú tanulási környezetben, nemzetközileg elismert tudósok és üzleti vezetők által szállított kurzus az elméletet és a gyakorlatot integrálja, hogy gyakorlati tapasztalatot, inspiráló tanítást és világos nemzetközi perspektívát nyújtson. Itt a Nottingham Business School-nál büszkék vagyunk arra, hogy olyan innovatív és szigorú MBA-t fejlesztettünk ki, amely lehetővé teszi, hogy személyre szabja a tanulás körülményeit. Jelentősen erősíti vezetői tudását, vezetői képességeit és a globális üzlet megértését.

Innovatív, intenzív kurzusaink felkészítenek az ügyvezető szervezetek által rejlő kihívások széles skálájára, lehetővé téve, hogy megtekinthesse tevékenységeinek összekapcsolását. Bármelyiket választja, megszerzi azokat az ismereteket, amelyeknek hatékony munkavégzésre van szüksége, mint vezető, stratégiai szintű vezetői szint, és fel kell hatalmazni a szervezeteket a célok elérésére.

A Nottingham Business School az üzleti iskolák 1% -ában van az EQUIS és az AACSB akkreditációjában.

Mit tanulsz?

A Nottingham Business Schoolban személyre szabott tanulási tapasztalatot hozhat létre, amely egyedülálló mesterképzést biztosít Önnek, amellyel szüksége lesz a szükséges készségekre.

Jelenleg vizsgáljuk tanfolyamaink tartalmát annak biztosítása érdekében, hogy a diákok jövőbeni törekvései és társadalma szempontjából relevánsak és aktuálisak maradjanak.

Hogy tanultál?

Nemzetközileg elismert, támogató személyzet

Egy brit üzleti iskola egyik legnagyobb, legkülönbözőbb oktatási karján kínálunk üzleti ismeretekre, perspektívákra és tapasztalatokra világot. nemzetközileg elismert tanári munkatársaink szorgalmazzák a szabványok emelését, valamint a tehetséges diákjaink inspirálását és támogatását,

A tanítás módja

Az elmélet, a gyakorlat, a tapasztalat és a megfigyelés, valamint a gondolkodás és fejlesztés alapját képező tanulási ciklus kifejlesztése. Tehát nem csak a legfrissebb stratégiákat tanítod, hanem minden lehetőséget meg kell adnod, hogy a tanulás valós üzleti környezetbe kerüljön. Tanfolyamainkat konstruktív tanulás, önirányított tanulmányozás, kritikai gondolkodás és csapatmunka ösztönzésére építjük. Sok időt töltesz kiscsoportos munkacsoportokban és oktatóprogramokban, megbeszélheted és elemezheted az üzleti gyakorlatokkal és magatartásokkal kapcsolatos tapasztalatait.

Karrier és foglalkoztathatóság

MBA hallgatók karrierfejlesztésének támogatása.

Az MBA hallgatók kiváló szakmai előmeneteli támogatást kapnak az egyetem Foglalkoztathatósági csapatától, hogy segítsenek nekik elhelyezkedésüket és biztonságos munkavégzésüket a tanfolyam befejezésekor. Az év során vannak olyan workshopok és készségek, amelyek segítik a hallgatókat szakmai fejlődésük és pályafutásuk irányításában.

Példák ezekre a workshopokra:

  • CV klinikák
  • Álláskeresési labor
  • Pszichometriai tesztelés
  • Interjú a digitális korszakban
  • Mock értékelés központok
  • Munkáltatói mesterkurzus

A hallgatók az NBS Posztgraduális Személyi Fejlesztési Koordinátorának és az év során megrendezésre kerülő további speciális szakemberek számára szentelt és testre szabott támogatást kapnak a diákok igényeinek kielégítésére. A diákok is hozzáférhetnek az MBA-val kapcsolatos konkrét on-line karrier forrásaihoz, mint például az MBA Exchange, az MBA-k és a munkaadók az egész világból, valamint az EFMD HigherED munkahelyek portálja (csak akkreditált üzleti iskolák számára).

Emellett az MBA hallgatók mindegyikét egy akadémiai mentorhoz rendelték, hogy segítsen nekik abban, hogy a legtöbb időt tölthessék be az NBS-ben. Az oktatói mentorok támogatják a hallgatókat a tanulmányaikhoz, szakmai előmenetelükhöz, szakmai és személyes fejlődéséhez szükséges tulajdonságok és átruházható készségek fejlesztésében és fejlesztésében. MBA hallgatók is kapnak lehetőséget arra, hogy egy iparági mentorral. Ezek az iparági mentorok megadják a diákoknak a saját szervezetüket és szektorukat, és megbeszélhetik velük a lehetséges karrierleveleket.

Személyi, szakmai és vezetői fejlesztési program (PPLD)


Egész idő alatt velünk, akkor részt vesznek a PPLD workshopokon, fejlesztve a szakmai, stratégiai, átruházható készségeket. Minden műhely a személyes, szakmai vagy karrierfejlesztésre összpontosít, és mindent átterjed az érzelmi intelligenciáról a kreatív munkahelyi vadászatra és a konfliktuskezelésre./>

Díjak és finanszírozás

Nemzetközi

A kurzusdíj 2018-as bejegyzésre a következő:

  • £ 16 500 (egy teljes munkaidőben)
  • £ 17,885 (£ 16,500 az első évben és £ 1,385 a második évben)

Posztgraduális díjak és életköltségek

Fontos a felkészülés a diákok életének pénzügyi oldalára, de nem kell aggódnia és zavarba ejteni. Reméljük, hogy díjaink és finanszírozási oldalunk megválaszolja a kérdéseit.

ösztöndíjak

Ösztöndíjakat adunk azoknak a diákoknak, akik kitűnő teljesítményt, szenvedélyt és elkötelezettséget tanúsítanak tanulmányaikhoz. További információért látogasson el a posztgraduális ösztöndíjak weboldalára.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve January 15, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
aug. 2018
Duration
Időtartam
1 - 2 Év
Részidős
Nappali
Price
ár
16,500 GBP
Locations
Egyesült Királyság - Nottingham, England
Kezdet: aug. 2018
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
aug. 2018
Egyesült Királyság - Nottingham, England
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Price
£ 17,885 (£ 16,500 az első évben és £ 1,385 a második évben)