Read the Official Description

"Az Egyesült Államok a menedzsment tanulmányainak szülőhelye, és a legjobb hely a menedzsment tulajdonságainak elsajátítására. Indiában nőttem fel, majd az Egyesült Államokba költöztem, nemcsak az MBA diplomát keresettem, hanem a tantárgyakat a magtól tanultam. Egy egyetemen kerestem, tökéletes a dolgozó szakemberek számára, és megtaláltam a California Miramar University kitűnő véleményeit: az első naptól fogva az eddigi tapasztalatom félelmetes, mindenki rendkívül hasznos és megértő, a professzorok kiemelkedőek. az Applied Mathematics-ban, a Kalkuttai Egyetemen (az egyik legmagasabb 500 egyetem a világon), akadémikusom azt javasolta, hogy a pénzügyeket a hangsúlyt hangsúlyozzam, amelyre a legjobb tanácsot találtam.

Szeretném megemlíteni, hogy egy professzor család tagja vagyok, a szüleim professzorok és anyai nagyapám is. Apám matematikai kutatással foglalkozik, doktori hallgatókat irányítva, ezért számos országban találkozott konferenciákon és találkozott ezekkel a területekkel. Amikor ezek a professzorok meglátogatták Indiát, találkoztam velük és ismerkedtem meg. Azt mondanám, hogy a CALMU több világszínvonalú professzort vezetett be a kiemelkedő professzorok listájára. A CALMU rajongója vagyok és várom, hogy tovább folytassam a California Miramar University folytatott utazásomat a DBA programukba. "- Krishnarpita Bera, MBA Pénzügyi Diák, 2012-es osztály

Az MBA tananyag 13 kurzusból áll:

  • 9 Szükséges Core osztályok, beleértve az üzleti stratégia Capstone
  • 4 A hangsúlyos tanfolyamok területe

Pénzügy MBA hallgatók California Miramar University 4 pénzügy kurzusokat a következő listából:

  • FIN 6001 Biztonsági piacok és befektetések
  • FIN 6002 Pénzügyi intézmények és piacok
  • FIN 6003 Pénzügyi kimutatás elemzése és értékelése
  • FIN 6651 Nemzetközi Pénzügy
  • FIN 6005 Advanced Corporate Finance

FIN 6001 Biztonsági piacok és befektetések
Ez a kurzus az értékpapírpiacokra, a befektetések kockázatvisszatérítési jellemzőire, a biztonsági elemzés koncepcióira, a különböző pénzügyi eszközökre és az egyéni és intézményi befektetők befektetési és portfolió stratégiáira összpontosít. (3 óra hitel)

FIN 6002 Pénzügyi intézmények és piacok
A pénzügyi intézmények irányítására és a tőkepiaci funkciókra összpontosít. Témák közé tartozik a kockázatkezelés, a betétek és a betétbiztosítás, a likviditás, a tartalékképzési követelmények, a tőkemegfelelés, a felelősségkezelés, a befektetési kamatlábkockázat és a pénzügyi intézményekkel kapcsolatos aktuális kérdések. (3 óra hitel)

FIN 6003 Pénzügyi kimutatás elemzése és értékelése
Megvizsgálja a fejlett témákat a vállalati pénzügyekben, és a hangsúlyt az értékelésre mint központi koncepcióra helyezi. Ez a kurzus bemutatja az értékelési technikákat és az értéket befolyásoló vállalati döntéseket. Ezek a döntések magukban foglalják a pénzügyi elemzés, a tulajdonosi struktúra, a felvásárlások, az osztalék, a kompenzáció és az ügynöki elmélet területét. (3 óra hitel)

FIN 6651 Nemzetközi Pénzügy
Címek a nemzetközi monetáris rendszerek, a fizetési mérleg, a kiigazítási mechanizmusok, a nemzetközi kölcsönös függőség és a hazai monetáris és árfolyam-politikák közötti kapcsolat. Ez a kurzus bemutatja az arbitrázs és az arbitrázs jellegű tranzakciókat is, amelyek kulcsszerepet játszanak a pénzügyi szerződésekben, valamint a multinacionális vállalatok finanszírozási módszereit, a devizaügyleteket és a bankárok elfogadását. (3 óra hitel)

FIN 6005 Advanced Corporate Finance
Ez a kurzus az esettanulmányok intenzív elemzését használja fel, hogy fejlessze a hallgató pénzügyi döntéshozatalának képességét. A megbeszélések magukban foglalják a teljesítményértékelést, a működőtőke-kezeléseket, az osztalékpolitikát, a tőkeszerkezeti politikát, a származtatott ügyletek felhasználását és értékelését, a tőkebefektetéseket és az egyesüléseket és felvásárlásokat (3 óra hitel)

Program taught in:
Angol
Last updated February 17, 2018
This course is Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva)
Start Date
szept. 2019
Duration
8 hetek
Full-time
Price
22,815 USD
Deadline
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
End Date
Application deadline

szept. 2019

Location
Application deadline
End Date