MBA pénzügyek Madridban

Általános információk

Program leírás

COVID-19 válasz:

Ne halasztja el tanulmányi terveit. Kezdje oktatási útját az online campusba jelentkezve, és gyere ősszel vagy télen Barcelonaba vagy Madridba. A vegyes tanulás elérhető a júliusi és októberi bevitelre.

Miért Madridban az MBA pénzügyekért?

Elismert globális MBA Tier One rangsor és # 11 Online MBA a vezérigazgatói magazinban

 • Tanuljon üzleti adminisztrációt egy üzleti iskolában, ahol a „digitális” magja van. GBSB Global az egyetlen felsőoktatási intézmény Spanyolországban, amelyet a Microsoft a digitális oktatás vezetőjének akkreditált. Távolítsa el magát a versenytől.
 • Keressen akkreditációt a mesterképzésen kívül az ACCA-n keresztül, a nevesített Nemzetközi Könyvvizsgálói Egyesületben
 • A Microsoft Imagine Academy - differenciálminősítés megszerzése - a GBSB Global felkészíti a tanulókat a digitális technológiák iránti kereslet kielégítésére

Program leírása

Az MBA pénzügyek Madridban az egyik legmodernebb spanyol MBA, amely az üzleti oktatás fogalmát kívánja megváltoztatni, és felkészíti a felelős, innovatív és valóban globális üzleti vezetőket. Ez egy transzformációs program, amely arra ösztönzi a diákokat, hogy személyesen és szakmailag növekedjenek. Ez a MBA pénzügyminisztérium Madridban felkészíti a diákokat a globalizált gazdaság kihívásaira, és biztosítja a határokon átnyúló munkához szükséges ismereteket és készségeket. Az MBA in Finance in Madrid program középpontjában a fenntartható gyakorlatok, az üzleti etika, a vállalkozói szellem, az erős vezetői készségek és az innovatív problémamegoldás, az üzleti szakemberek felkészítése, amely a világot megváltoztatja és átalakítja az üzlet jövőjét. A GBSB Global MBA programja a legújabb pénzügyi módszertant, esettanulmányokat, szituációs elemzéseket, szimulációs játékokat és gyakorlati osztályokat alkalmazza, amelyek gyakorlati ismereteket nyújtanak a dinamikus, modern üzleti környezetben. Az MBA hallgatók nagyobb kulturális intelligenciát és tudatosságot teremtenek, lehetővé téve számukra, hogy hatékonyan működjenek azokkal, akiknek jelentős értékei és viselkedése van. Az MBA pénzügyek Madridban magában foglalja a vezetői és analitikus tanfolyamokat, mint például a működési menedzsment, a pénzügyi számvitel és a stratégiai menedzsment, amely a felsővezetői pozíciókhoz szükséges ismereteket és készségeket biztosítja. Ugyanakkor, ez a MBA Madrid program biztosítja a diákok a fejlett, speciális oktatás a pénzügyi. A pénzügyek MBA-je Madridban a banki, befektetési, befektetési banki, vállalati értékelésekre, ingatlanokra, számviteli és pénzügyi elemzésekre összpontosít. Az MBA pénzügyek Madridban tanulnak megtanulni az innovatív megoldások létrehozását, valamint a döntéshozatali és vállalkozói vezetési készségek előmozdítását. GBSB Global Business School az első üzleti iskola Madridban, hogy finanszírozási programokat GBSB Global Business School az ACCA követelményeinek teljesítése érdekében. MBA pénzügyek diákjai Madridban szerezik meg ezt a nemzetközileg elismert akkreditációt az MBA diplomájuk mellett, biztosítva a diplomások számára a versenyképességet a többi üzleti iskola társaival szemben.

Legfontosabb tényeket

 • A program időtartama - 9 hónap
 • A program nyelve - angol
 • Bevitelek - október, január, április / évente
 • Ütemezés - teljes idő, nappali
 • Helyszín - Madrid, Spanyolország

A program kiemeli

 • Kar az iparági tapasztalattal
 • Céglátogatások
 • Diákok 70 különböző országból
 • Exkluzív nemzetközi üzleti események
 • Gyakorlati tudás alkalmazható globális skálán
 • Karrierlehetőségek multinacionális vállalatokkal

Miért érdem ezt a fokozatot?

Építsen egy igazán globális hálózatot erős szakmai kapcsolatokkal határokon és iparágakon - Használja ki a több mint 65 nemzetiséget képviselő Barcelona Business School Barcelona sokszínű hallgatói testületét.

A hálózatépítés nagyon fontos szerepet játszik az életpálya kialakításában, mind a jó munkát találva, mind az új partnerekkel vagy ügyfelekkel való jó kapcsolatok kialakításában. A GBSB-nél lehetősége nyílik arra, hogy a világ több mint 18 országából származó diákokkal, több mint 65 ország jövőbeli üzleti vezetőjével és professzoraival, jelenlegi vezetőivel és alapítóival foglalkozzon.

Növelje fizetését, szerezzen promóciót és nyisson új karrierlehetőségeket - Végezzen el szakmai ambícióit, erős karriert alakítson ki és túllépje a kitűzött célokat.

4-ből 4 MBA diplomáról azt mondta, hogy nem kapnák meg jelenlegi munkájukat az MBA diploma nélkül (GMAC, 2013). A válaszadók 90% -a azt mondta, hogy az MBA program szakmailag elismerő.

Növelje innovációs potenciálját - vegyen részt az új termékfejlesztés tervezési gondolkodás, kreativitás és pszichológia témakörében, és készen álljon az innovatív vállalatokban való munkára. Vegyünk olyan tanfolyamokat, mint a Design Thinking, a kreativitás előmozdítása és a termékfejlesztés pszichológiájának megértése.

A GBSB Global Business School kutatási részlege folyamatosan részt vesz az üzleti oktatási kutatásban, amely elősegíti a leginnovatívabb és legpraktikusabb üzleti programok kialakítását. GBSB Global a legmodernebb tanítási módszertanokat alkalmazza az MBA tantervhez, mint például a Lego Series Plays, és rajzolja meg a termelési feladatokat.

Készüljön fel a 21. század kihívásaira való felkészülésre - Csatlakozzon az üzleti szakemberekhez a fenntarthatóságra és az etikai üzleti gyakorlatra épülő menetrend megvalósítása érdekében.

Napjainkban egyre több vállalat gondosan kiválasztja beszállítóit és partnereit olyan cégekből, amelyek megfelelnek az emberi jogokat tiszteletben tartó és etikai műveleteket betartó nemzetközi környezetvédelmi előírásoknak és követelményeknek. A globális fenntarthatóságra összpontosító oktatás felkészíti a diákokat az elmúlt üzleti trendekre összpontosító trendre.

Használja ki a Madridi - Hálózat előnyeit, és kapcsolatokat építsen ki egy olyan városban, amely tele van karrierlehetőségekkel, vezető nemzetközi cégekkel és nagyszabású ipari eseményekkel.

Tanulj meg és fedezd fel a világ harmadik világának legjobb szakmai lehetőségeit külföldön (InterNations Expat Insider 2016 Survey) és a világ harmadik városát a rangos International Congress and Convention Association rangsorában (ICCA, 2015)

Tökéletesítse vezetői és vezetői képességeit - Legyen profi menedzser, lelkes vezető, tegye eleget ambícióinak és ösztönözze másokat.

Közvetlen összefüggés van a vállalkozás teljesítménye és sikere között a vezetők vezetőképességével. Ez azt jelenti, hogy a jó vezetőképességű, jól képzett vezetők iránti kereslet csak növekedni fog.

WHY GBSB Global ?

 • Az egyetlen üzleti iskola Spanyolországban, nemzetközi akkreditációval az ASIC-től
 • Az első és egyetlen hivatalos spanyol Microsoft School, amelyet a Microsoft a digitális oktatásban vezető szerepet tölt be, és amely a legkorszerűbb tanulási tapasztalatokat biztosítja a diákoknak az első naptól
 • Hivatalos Microsoft Showcase Iskola
 • Az egyetlen üzleti iskola Barcelonában és Madridban az ACCA Computer Based Examination Center státuszával
 • A Business Schools és Programok Akkreditációs Tanácsának (ACBSP) tagja, USA
 • Az egyik legjobb üzleti iskola az európaiak által MYBS (Mind Your Own Business School)
 • A Newsweek Magazin a LEADER IN GLOBAL EDUCATION-ban elismert
 • Európa első számú helyezett a fenntarthatósági iskolák útmutatójában
 • Az Európai Oktatási Tanács (ECBE) hivatalban levő tagja
 • Az International Business Ethics Case Competition ismétlődő nyertese, USA
 • Globális sokszínűség 70 országból érkező hallgatók és 20 ország hallgatói
 • Fókuszban az innovációra A tanítási módszertanoktól, a tantervtől és a műhelyektől a teljesen digitalizált oktatási környezetig mindannyian az innováció és a kihívásokkal küzdő status quo
 • Foglalkoztathatóság és karrierfejlesztési lehetőségek Gyakorlati ismeretek és készségek, karrier-tanácsadás és egyéni edzői foglalkozások
Utoljára frissítve ápr. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

GBSB Global is an educational organization created to challenge new economic circumstances and changing times. The business school has been ranked #1 in Europe in the Guide to Sustainability Schools a ... Tovább

GBSB Global is an educational organization created to challenge new economic circumstances and changing times. The business school has been ranked #1 in Europe in the Guide to Sustainability Schools and has been recognized as a Leader in Global Education by Newsweek Magazine in December 2012. GBSB Global has been the only graduate school in Spain invited to participate in the International Ethics Case Competition in California, along with such universities as Oxford, INSEAD, the University of California - Irvine, etc, where its students became finalists and won first place in the competition, thus achieving international recognition of the quality of education provided at GBSB Global. Kevesebb