MBA pénzügyi menedzsment

Általános információk

Program leírás

A Baltimore MBA - Erőteljes, rugalmas és Ön által tervezett.

A University of Baltimore MBA tervezett veled (és a munkáltató) szem előtt tartva. Lehetősége van arra, hogy osztályokat vegyen fel egy hagyományos tanteremben, online vagy mindkettőben - az Ön választása. Bármit is döntesz, olyan diákok mellett tanulsz, akik professzionálisan nőnek, mint te.

A program követelményei

36-48 kredit program, amely egy Capstone-ot és 11 szakterületet kínál.

Rugalmas opciók

Teljesen online, hagyományos tanteremben vagy mindkettő keverékében.

Programköltségek

A tandíj összege 840 dollár hitelenként, 1,172 dollár az államon kívül. Online MBA hallgatók és a regionális lakosok fizetik az államban aránya.

A várakozások túllépése.

Diákjaink azt mondják nekünk, hogy öt kulcsfontosságú területen meghaladjuk elvárásaikat: személyes fejlődés, tudásuk / technikai készségeik növelése, fizetéseik növekedése, a szervezetek nagyobb láthatósága és munkalehetőségek.

(Forrás: a jelenlegi MBA hallgató belső felmérése 2016)

Az AACSB nemzetközi akkreditációja biztosítja, hogy minőségi programot kínáljunk Önnek, amely ma segíthet, de végső soron biztosítja a holnapra vonatkozó tudást és készségeket.

Pénzügyi teljesítmény kezelése

Az MBA pénzügyi teljesítményének specializálódása sok lehetőséget kínál az üzleti pénzügyi gazdálkodásról, az értékpapírokba és más eszközökbe való befektetések értékelésekor, valamint a pénzügyi intézmények és piacok általános szerkezetének és működésének. Kiválaszthat olyan kurzusokat, amelyek lehetővé teszik, hogy befejezzük az általános pénzügy szakirányt vagy a vállalati pénzügyeket, a befektetéskezelést vagy a pénzügyi intézményeket.

Szakirányú tanfolyamok (9 kredit)

Pálya számaElőfeltétel: ACCT 505 vagy azzal egyenértékű. 3 ACCT 720 Stratégiai jövedelmezőségi elemzés 3 ACCT 740 Speciális témák a biztosítási szolgáltatásokban

Előfeltétel: ACCT 512 vagy azzal egyenértékű. 3 FIN 615
-VAGY-
FIN 625

Megjegyzés: Aki nem veszi az MBA Flex Core részeként Vállalkozói Pénzügy
Előfeltétel: FIN 605 vagy azzal egyenértékű.

Vállalati pénzügyek
Előfeltétel: FIN 605 vagy azzal egyenértékű. 3 FIN 700 Pénzügyi jelentés

Előfeltétel: ACCT 504 vagy ACCT 505 és FIN 640 vagy FIN 605 3 FIN 705 Haladó pénzügyi elemzés

Előfeltétel: FIN 640 vagy FIN 605 3 FIN 725 Kockázat kezelés

Előfeltétel: FIN 605 3 INSS 703 Az információbiztonság menedzsment alapelvei 3

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The University of Baltimore provides innovative education in business, public affairs, the applied liberal arts and sciences, and law to serve the needs of a diverse population in an urban setting.

The University of Baltimore provides innovative education in business, public affairs, the applied liberal arts and sciences, and law to serve the needs of a diverse population in an urban setting. Kevesebb