MBA posztgraduális képzés

Általános információk

Program leírás

Minden vezetői karrier első lépéssel kezdődik

Az FBS MBA posztgraduális tapasztalata magában foglalja azoknak a diplomásoknak a szükségességét, akik szakmai karrierjüket szeretnék megkezdeni, globális és valódi jövőképet szerezve az üzleti világról. Ehhez a program magában foglalja a garantáltan fizetett szakmai gyakorlatokat.

A posztgraduális MBA egy globális látás és egy másik szakosodott időszakból áll.

A szakterületek közül választhat az általános menedzsment, a kereskedelmi menedzsment és a marketing, a humán erőforrás menedzsment, a gazdasági-pénzügyi menedzsment, a nemzetközi kereskedelem.

Az FBS hallgatói posztgraduális posztgraduális hallgatóinak elhelyezésének mértéke nagyon magas, például, hogy a gyakorlatban részt vevő 5 diák közül 4-et végül ugyanazok a vállalatok vesznek fel.

módszertan

Az FBS Business School módszertana kiemelkedően praktikus: teljes mértékben a "Tanulás útján történő tanulás", vagyis a tanulás útján történik. Az összes FBS MBA programban alkalmazott módszertan a Case módszer, amelyen keresztül a diákoknak fel kell készülniük és megoldást kell kínálniuk a gyakorlati ügyekre, és a diákokat a döntéshozatali folyamat előtt kell elhelyezniük. Ez a módszertan ehhez a technikához nagyon jól képzett kolostort igényel, hiszen az osztályoknak valódi közös tudás fórumokká kell válniuk.

A program felépítése

Az MBA program az FBS Business School három szakaszra oszlik.

pic-ia01.png

A kiegyenlítési időszak néhány héttel az MBA hivatalos napja előtt kezdődik. Ebben az önkéntes segítségnyújtási időszakban a diákok számviteli alapokon, irodai eszközök és egyéb tantárgyak használatát kapják, amelyek segíthetnek a program megvalósításában.

Az MBA időszak a következő részekre vagy fázisokra oszlik:

 • Alapismeretek: A menedzsmentfejlesztés lényeges szempontjainak jelenlegi panoráma lényeges felülvizsgálata, amely 360º-os üzleti elképzelést biztosít.
 • Speciális: A kompetenciák és a vezetői készségek mélyítése a Big Data-tól a nemzetközi kereskedelemig terjedő tartalommal. KÜLÖNLEGESÍTÉS: Az utolsó időszak a vállalat területei, például az általános menedzsment, a pénzügyi menedzsment, a humán erőforrás menedzsment vagy mások szakosodása.
 • Projekt: A vállalat létrehozásának projektjének kidolgozása, amelyben a tanultat a tanár támogatásával és individualizált monitorozásával alkalmazzák.
 • Személyes karrierterv: kíséret a tanuló stratégiai karrierfejlesztési tervének megtervezéséhez. A foglalkoztathatóság az FBS MBA egyik legfontosabb jellemzője.

Amikor a hallgatók végzettek, el tudnak menni a Complementos képzésre. Az önkéntes szolgálat idején a diákok bővítik digitális üzleti ismereteiket, a digitális ökoszisztéma, a látás és a digitális stratégia, a digitális környezetek üzleti modelljei, a technológiai meghibásodás és a tervezés gondolkodása, a digitális marketing és az e-kereskedelem és a HR-menedzsment környezetben digitális, valamint a digitális pénzügyek.

tapasztalatok

Az FBS MBA célja nemcsak a tudás és a döntéshozatali eszközök megszerzése, hanem a személyes készségek vagy a lágy készségek fejlesztése is.

 • Kültéri. Néhány napig az egyéb dinamikára vonatkozó esetek és megjegyzések az iskolán kívüli tanulási környezetben megváltoztak, és teljesen eltérnek a szokásostól, ami hangsúlyozza a vezetés és a csapatmunka fontosságát.
 • A hatékony kommunikáció stratégiái. A műhely célja, hogy megtanuljon kommunikálni a kívánt célok elérése érdekében. Egy jó kommunikációs stratégia kialakítása lehetővé teszi a hatékony kommunikációt.
 • Vállalati látogatások. Céljuk, hogy az üzleti valóságot a diákokhoz hozzák. A látogatások lehetőséget adnak arra, hogy a diákok kapcsolatba lépjenek azokkal az emberekkel, folyamatokkal és üzleti realitásokkal, amelyek naprakész ismereteket nyújtanak számukra, és lehetővé teszik számukra, hogy szakmai gyakorlatukban ismerjék karrierjük alkalmazását.
 • A szakmai alkalmazás napjai. Az Fundesem-en végzett képzés során a hallgató részt vehet az üzleti világ professzionális előadói által vezetett konferenciákon, szemináriumokon és workshopokon. Ezeknek a napoknak az a célja, hogy gazdagítsák a tanulók tanulását, naprakészek legyenek a legújabb üzleti hírekkel, és megismerjék a munkakeresés legújabb trendjeit. A vállalatok által leginkább értékelt profilok ismerete segítheti a diákokat szakmai pályafutásuk középpontjában.
 • A vezetői tehetség fejlesztése. Az FBS módszertana lehetővé teszi a diákok számára, hogy fejlesszék vezetői készségeiket és képességeiket a valós üzleti problémák kezelésében. Ez a módszertan támogatja a csapatmunka kialakítását az ügyek megoldására, az integrációra és a gazdagodásra a kollégák hozzájárulásával és tapasztalataival.
 • Hálózat. A tanárokkal és az osztálytársakkal való kapcsolatok elengedhetetlenek ahhoz, hogy bármely ágazatban karriert alkossanak.

kolostor

Az FBS karának az üzleti világ legfelső szintű szakemberei, széles körű tapasztalattal rendelkeznek a szakmai területen, valamint az oktatásban, kutatásban, tanácsadásban és tanácsadásban.

A tanári csapat rendelkezik tapasztalattal a nemzeti és multinacionális cégek vezetői pozíciójában, valamint egy nagyszerű pedagógiai előkészítéssel, amely lehetővé teszi számukra, hogy tanítsa a tantárgyakat a vállalatokról, amelyekben szakértők. Ezek a szakemberek átadják a szakmai gyakorlatból származó ismereteiket, MBA programjainkban, amelyek globális, pontos és hűségesen igazodnak a vállalat valóságához.

Karrierfejlesztés

Az FBS-nél segítjük a hallgatót, hogy tervezze meg szakmai pályafutását a legmegfelelőbb döntések meghozatalával, valamint hogy meg tudja tervezni és megvalósítani fő céljait.

Különböző szolgáltatások révén (Karrier tanácsadó, Coaching

Néhány karrierfejlesztési adat a következő:

 • 4-ből 5 diákból, akik szakmai gyakorlatot folytatnak, ugyanazon cégek által béreltek
 • Az FBS MBA hallgatóinak 95% -a javítja vagy megváltoztatja a foglalkoztatást a mester befejezését követő két éven belül
 • Több mint 600 vállalat jelentkezett az Fundesem diákjainak álláshelyére
 • A 2017/18. Tanévben a vállalatok 130 diákot vettek fel

finanszírozás

Az FBS nonprofit alapítvány, amelynek célja a szakemberek és a vállalatok fejlesztése. Ezért az alapítvány ösztöndíjakat kínál az MBA-programokban való részvételre, így a diákok valóban elkötelezett diákok gazdasági nehézségek nélkül is teljesíthetik az MBA-t, emellett az FBS nagyon kedvező finanszírozási megállapodásokat köt több pénzügyi egységek.

Utoljára frissítve Május 2019

Az iskoláról

The origins of Fundesem go back to 1965, when the School was created to meet the demand for a new generation of professionals. Since then and until now, we have defended the value of effort and the de ... Tovább

The origins of Fundesem go back to 1965, when the School was created to meet the demand for a new generation of professionals. Since then and until now, we have defended the value of effort and the demand for excellence as key points to the achievement of tangible results. Kevesebb