Minden vezetői karrier első lépéssel kezdődik

Az FBS MBA posztgraduális tapasztalata magában foglalja azoknak a diplomásoknak a szükségességét, akik szakmai karrierjüket szeretnék megkezdeni, globális és valódi jövőképet szerezve az üzleti világról. Ehhez a program magában foglalja a garantáltan fizetett szakmai gyakorlatokat.

A posztgraduális MBA egy globális látás és egy másik szakosodott időszakból áll.

A szakterületek közül választhat az általános menedzsment, a kereskedelmi menedzsment és a marketing, a humán erőforrás menedzsment, a gazdasági-pénzügyi menedzsment, a nemzetközi kereskedelem.

Az FBS hallgatói posztgraduális posztgraduális hallgatóinak elhelyezésének mértéke nagyon magas, például, hogy a gyakorlatban részt vevő 5 diák közül 4-et végül ugyanazok a vállalatok vesznek fel.

módszertan

Az FBS Business School módszertana kiemelkedően praktikus: teljes mértékben a "Tanulás útján történő tanulás", vagyis a tanulás útján történik. Az összes FBS MBA programban alkalmazott módszertan a Case módszer, amelyen keresztül a diákoknak fel kell készülniük és megoldást kell kínálniuk a gyakorlati ügyekre, és a diákokat a döntéshozatali folyamat előtt kell elhelyezniük. Ez a módszertan ehhez a technikához nagyon jól képzett kolostort igényel, hiszen az osztályoknak valódi közös tudás fórumokká kell válniuk.

A program felépítése

Az MBA program az FBS Business School három szakaszra oszlik.

pic-ia01.png

A kiegyenlítési időszak néhány héttel az MBA hivatalos napja előtt kezdődik. Ebben az önkéntes segítségnyújtási időszakban a diákok számviteli alapokon, irodai eszközök és egyéb tantárgyak használatát kapják, amelyek segíthetnek a program megvalósításában.

Az MBA időszak a következő részekre vagy fázisokra oszlik:

 • Alapismeretek: A menedzsmentfejlesztés lényeges szempontjainak jelenlegi panoráma lényeges felülvizsgálata, amely 360º-os üzleti elképzelést biztosít.
 • Speciális: A kompetenciák és a vezetői készségek mélyítése a Big Data-tól a nemzetközi kereskedelemig terjedő tartalommal. KÜLÖNLEGESÍTÉS: Az utolsó időszak a vállalat területei, például az általános menedzsment, a pénzügyi menedzsment, a humán erőforrás menedzsment vagy mások szakosodása.
 • Projekt: A vállalat létrehozásának projektjének kidolgozása, amelyben a tanultat a tanár támogatásával és individualizált monitorozásával alkalmazzák.
 • Személyes karrierterv: kíséret a tanuló stratégiai karrierfejlesztési tervének megtervezéséhez. A foglalkoztathatóság az FBS MBA egyik legfontosabb jellemzője.

Amikor a hallgatók végzettek, el tudnak menni a Complementos képzésre. Az önkéntes szolgálat idején a diákok bővítik digitális üzleti ismereteiket, a digitális ökoszisztéma, a látás és a digitális stratégia, a digitális környezetek üzleti modelljei, a technológiai meghibásodás és a tervezés gondolkodása, a digitális marketing és az e-kereskedelem és a HR-menedzsment környezetben digitális, valamint a digitális pénzügyek.

tapasztalatok

Az FBS MBA célja nemcsak a tudás és a döntéshozatali eszközök megszerzése, hanem a személyes készségek vagy a lágy készségek fejlesztése is.

 • Kültéri. Néhány napig az egyéb dinamikára vonatkozó esetek és megjegyzések az iskolán kívüli tanulási környezetben megváltoztak, és teljesen eltérnek a szokásostól, ami hangsúlyozza a vezetés és a csapatmunka fontosságát.
 • A hatékony kommunikáció stratégiái. A műhely célja, hogy megtanuljon kommunikálni a kívánt célok elérése érdekében. Egy jó kommunikációs stratégia kialakítása lehetővé teszi a hatékony kommunikációt.
 • Vállalati látogatások. Céljuk, hogy az üzleti valóságot a diákokhoz hozzák. A látogatások lehetőséget adnak arra, hogy a diákok kapcsolatba lépjenek azokkal az emberekkel, folyamatokkal és üzleti realitásokkal, amelyek naprakész ismereteket nyújtanak számukra, és lehetővé teszik számukra, hogy szakmai gyakorlatukban ismerjék karrierjük alkalmazását.
 • A szakmai alkalmazás napjai. Az Fundesem-en végzett képzés során a hallgató részt vehet az üzleti világ professzionális előadói által vezetett konferenciákon, szemináriumokon és workshopokon. Ezeknek a napoknak az a célja, hogy gazdagítsák a tanulók tanulását, naprakészek legyenek a legújabb üzleti hírekkel, és megismerjék a munkakeresés legújabb trendjeit. A vállalatok által leginkább értékelt profilok ismerete segítheti a diákokat szakmai pályafutásuk középpontjában.
 • A vezetői tehetség fejlesztése. Az FBS módszertana lehetővé teszi a diákok számára, hogy fejlesszék vezetői készségeiket és képességeiket a valós üzleti problémák kezelésében. Ez a módszertan támogatja a csapatmunka kialakítását az ügyek megoldására, az integrációra és a gazdagodásra a kollégák hozzájárulásával és tapasztalataival.
 • Hálózat. A tanárokkal és az osztálytársakkal való kapcsolatok elengedhetetlenek ahhoz, hogy bármely ágazatban karriert alkossanak.

kolostor

Az FBS karának az üzleti világ legfelső szintű szakemberei, széles körű tapasztalattal rendelkeznek a szakmai területen, valamint az oktatásban, kutatásban, tanácsadásban és tanácsadásban.

A tanári csapat rendelkezik tapasztalattal a nemzeti és multinacionális cégek vezetői pozíciójában, valamint egy nagyszerű pedagógiai előkészítéssel, amely lehetővé teszi számukra, hogy tanítsa a tantárgyakat a vállalatokról, amelyekben szakértők. Ezek a szakemberek átadják a szakmai gyakorlatból származó ismereteiket, MBA programjainkban, amelyek globális, pontos és hűségesen igazodnak a vállalat valóságához.

Karrierfejlesztés

Az FBS-nél segítjük a hallgatót, hogy tervezze meg szakmai pályafutását a legmegfelelőbb döntések meghozatalával, valamint hogy meg tudja tervezni és megvalósítani fő céljait.

Különböző szolgáltatások révén (Karrier tanácsadó, Coaching

Néhány karrierfejlesztési adat a következő:

 • 4-ből 5 diákból, akik szakmai gyakorlatot folytatnak, ugyanazon cégek által béreltek
 • Az FBS MBA hallgatóinak 95% -a javítja vagy megváltoztatja a foglalkoztatást a mester befejezését követő két éven belül
 • Több mint 600 vállalat jelentkezett az Fundesem diákjainak álláshelyére
 • A 2017/18. Tanévben a vállalatok 130 diákot vettek fel

finanszírozás

Az FBS nonprofit alapítvány, amelynek célja a szakemberek és a vállalatok fejlesztése. Ezért az alapítvány ösztöndíjakat kínál az MBA-programokban való részvételre, így a diákok valóban elkötelezett diákok gazdasági nehézségek nélkül is teljesíthetik az MBA-t, emellett az FBS nagyon kedvező finanszírozási megállapodásokat köt több pénzügyi egységek.

Program oktatási nyelve:
 • Spanyol

2 további kurzus Fundesem Business School »

Utoljára frissítve Május 15, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
okt. 21, 2019
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 21, 2019
Jelentkezési határidő

okt. 21, 2019

Business Education | Testimonio | MBA