Küldetés

Ez a program célja a fúrás a hallgatók a hatékony és eredményes menedzsment a műveletek és a tervezési és végrehajtási projektek mind a magán-és állami szektorban.

célok

A program célja, hogy felkészítse a tanulókat:

  • Magas analitikai kapacitások és képességek.

  • A fejlesztési projektek megfogalmazásához, tervezéséhez, végrehajtásához, kezeléséhez és értékeléséhez szükséges ismeretek és készségek.

  • Továbbfejlesztett készségek és ismeretek a speciális funkcionális területeken, mint például az infrastruktúra és a társadalmi-gazdasági fejlődés.

  • A kutatás szerepének elismerése a projektek javaslattételében, irányításában és értékelésében.

  • Specifikus emberek irányítási készségei, beleértve a csoportmunkát, a tárgyalásokat, a konfliktuskezelést és a politikai készségeket

Felvételi követelmények

Minden olyan jelöltnek, aki kétéves MBA-programba való felvételt keres, legalább legalább egy Bachelor-fokozatot (bármely területen) és legalább két osztályos kitüntetéssel (50% -os jelzéssel) vagy az Egyetemi Tanács által elismert megfelelő képesítéssel kell rendelkeznie.

Azok a pályázók, akiknek más képesítésük nem minősül egyenértékűnek, megkövetelhetik, hogy további egyetemi és / vagy posztgraduális képzést tartsanak a minisztérium szempontjából relevánsnak. Az ilyen jelöltek befogadását a szükséges további kurzus (ok) sikeres befejezésével kell megerősíteni.

Jövő, karrier és foglalkoztatási lehetőségek

Az érettségi után az MBA diplomások közép- és felső vezetői pozíciókat töltenek be minden üzleti szervezetben, mind az állami, mind a magánszektorban, valamint a nemzeti és nemzetközi nem kormányzati szervezetekben

díjak

A tandíj évente 2.024.500F CFA kamrák és 4.039.500 F CFA külföldi hallgatók számára.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

2 további kurzus Catholic University Of Cameroon »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
feb. 2020
szept. 2020
Duration
2 Év
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
feb. 2020, szept. 2020
Jelentkezési határidő

feb. 2020, szept. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date