Az egyéves MBA egy intenzív nemzetközi tanfolyam, amely felkészíti Önt azon kihívásokra, amelyekkel a vállalatok világszerte találkozni fog. Ha kalandos, kíváncsi ember vagy, aki előrelépni és meglepni szeretne, ez az MBA.

Miért válassza az MBA-t az IAE ?

Globális jövőkép, a Latin-Amerikára összpontosítva

Az üzleti világ egyre inkább nemzetközi. Ezért készítjük el diákjainkat olyan globális gondolkodásmóddal, amely szükséges ahhoz, hogy kölcsönhatásba lépjen a különböző kultúrákból érkező emberekkel, és dolgozzon ki vállalkozásokat bárhol a világon.

A globalizáció nem azt jelenti, hogy mindez ugyanúgy működik. Az IAE Business School ban úgy véljük, hogy a latin-amerikai üzleti környezetben különleges kihívások vannak, például a makrogazdasági volatilitás, a fogyasztók közötti jelentős különbségek, a pénzügyi kockázatok és a személyes kapcsolatok fontossága. Számítunk szakértelemre, tapasztalatra és kapcsolatokra, hogy felkészítsük a diákjainkat a kihívások kezelésére, Latin-Amerikában és azon túl.

A diákok az MBA kurzus jönnek szinte minden ország Latin-Amerikában, az USA-ban és az Európai Unióban. Üdvözöljük a vendég-professzorokat, mind a régió más iskoláitól, mind a világ minden tájáról érkező vezető iskoláktól. Búcsúzó látogatást szervezünk Brazíliában, nemzetközi tanácsadói projekteket, és a diákok részt vehetnek csereprogramokban világszerte elismert üzleti iskolákkal.

A személyre szabott vezetés fejlesztése

Az IAE vezetõ vezetõket hoztunk létre, akik mind magas képzettségû vezetõi készségekben, mind pedig az emberi vezetõi szerepkörben szükséges emberi tulajdonságokban. Ennek szem előtt tartásával széles körű tevékenységet folytatunk az öntudatosságra és a személyes fejlődésre összpontosítva, amely lehetővé teszi az ember számára, hogy teljes mértékben fejlődjön. Ahhoz, hogy megértsük magunkat, elengedhetetlen, ha pozitív kapcsolatot alakítunk ki másokkal és tiszteletben tartjuk a létező különbségeket.

A hallgatók kiválasztása nemcsak az egyéni potenciálon alapul, hanem arról, hogy mit kínál a csoportnak. Olyan munkatársakat alakítunk ki, amelyek megpróbálják maximalizálni a sokféleséget, és a konfliktuskezelésre összpontosító coachingot végezni

Vannak témák az öntudatosságról és a vezetésről, amelyben a diákok tükrözik személyiségüket, és meghatározzák vezetői stílusukat. A diákok is kapnak egyéni coachingot a "Career Management" csapattól. Minden diáknak saját akadémiai mentora és vezetői mentora van. Ezek az egy-egy kapcsolatok lehetővé teszik, hogy kérdéseket tegyenek fel a programra és a karrierre, valamint az életre általában.

A workshopok középpontjában a kommunikációs készségek, prezentációk, vagy a személyes márka irányítása áll. Olyan tevékenységek, amelyeket mind a karrier menedzsment területén, mind pedig a szakosodott tanácsadóknál végzik. Az előléptetett témák a tárgyalásokra, az improvizációra vagy a szervezeti változások kezelésére koncentráltak. Általában azok a képességek, amelyek különböző tudást és irányítási tulajdonságokat igényelnek.

360 ° -os visszajelzés, a vezetői képességekre összpontosítva. Kültéri tevékenységek, ahol a hallgatók számára kihívásokat jelentenek a vezetői képességek fejlesztése és megerősítése érdekében.

Kétnyelvű tapasztalat

Az angol a lingua franca a nemzetközi üzleti életben. Ezért adjuk át a program magját ezen a nyelven. Azok a diákok, akiknek szüksége van egy felfrissítőre ezen a nyelven, konzultálhatnak az intenzív gyakorlati lehetőségekkel.

A nem-spanyolul beszélő hallgatók számára intenzív, üzleti célú, spanyol tanfolyamot kínálunk az MBA megkezdése előtt. Tehát nemcsak segítünk kihasználni az MBA Argentínában szerzett tapasztalatait, de akkor is elhagyjuk azt a képességét, hogy folyékonyan beszélhetjük a világ két legelterjedtebb nyelvét.

Cselekvésközpontú

Az MBA-t a "plug-and-play" teszthez készítjük (az 1. nap eredményeit lásd az 1. naptól) a programtervezésen keresztül. Míg hagyományosan a koncepciók és az analitikus keretek elsajátítását hangsúlyozzák a program egészében, ma már csak az alapja annak, hogy tovább építsenek. Bővítjük a cselekvési tanulási lehetőségeket, vagy gyakorlati tapasztalaton keresztül tanulunk, a program későbbi moduljaiban.
Különféle szimulátorokat használunk, amelyek a csapatban és valós időben történő döntéshozatalt igénylik.

Konzultációs projektek mind a nonprofit szervezetekkel, mind pedig a nemzetközi fejlesztési stratégiákra vonatkozó ajánlásokat kérő vállalatokkal.

Vezetett tanácsadási projektek Az Ernst Corporate Finance gyakorlataival együttműködve

A társadalmi lelkiismeret

A különböző témákban szereplő összes tartalom a társadalmi felelősség és a fenntarthatóság bélyegét hordozza. Hasonlóképpen a Masters magában foglalja a Társadalmi szolgáltatások területén végzett munkát is, amely lehetővé teszi, hogy alkalmazza a vezetői ismereteit a nem kormányzati szervezetekben és más civil társadalmi szervezetekben, társadalmi hatással.

Gyakran az üzleti vezetők megkérdőjelezik, hogy látszólag kizárólagosan a befektetéseik megtérülésének generálására összpontosítanak. Néhány üzleti iskola válaszolt azáltal, hogy az etikai tanfolyamokat is bevonta, vagy arra kérte a tanulókat, hogy etikai esküt vállaljanak. Az IAE Business School MBA-ban az elemzések, az egyes megbeszélések és az egyes cselekvési tervek középpontjában az üzleti döntéseknek a különböző érdekelt felekre gyakorolt ​​hatása van.

Úgy véljük, hogy az üzleti vezetők felelősséggel tartoznak azoknak a társadalmaknak, amelyekben a szervezetük működik. Olyan témákon keresztül, mint az üzleti környezetelemzés, az ESE I és a vállalati társadalmi felelősségvállalás. A program során a menedzsment eszközöket és koncepciókat a nem kormányzati szervezetekkel (NGO-kkal) kapcsolatos tanácsadói projektek során tettük.

Alumni hálózat

IAE Business School hálózata Latin-Amerika egyik legszélesebb körű és kiterjed az egész világra. Mind az MBA alatt, mind az után a hallgatók hozzáférhetnek a tanulás előmozdítása érdekében elkötelezett kapcsolattartó hálózathoz. A vezetői nyilvántartásokból, hogy segítséget nyújtson az MBA után végzett munkakereséshez, az IAE korábbi alumnusának külön elkötelezettsége van az MBA-k számára.

A hálózat több mint 13 000 vezetőt tömörít a világ minden tájáról, és több mint 30 regionális klubot alkot.

Egyéves MBA ösztöndíjak és finanszírozásTehetséged számít

Minden évben a Full-Time MBA hallgatók több mint 30% -a részesül pénzügyi támogatási rendszereink egyikéből. IAE a támogatások és kölcsönök rendszerén keresztül ösztönzi a fiatal tehetségek előkészítését arra, hogy vezető vállalkozásokat, kormányzati szerveket és / vagy nonprofit szervezeteket vezessenek be, hozzájárulva a regionális és globális növekedéshez.

A pályázati folyamat dinamikus, a pályázóknak valódi alkalmuk nyílik arra, hogy megmutassák kiemelkedő minőségüket, és hozzáférjenek ahhoz a támogatáshoz, amely ahhoz szükséges, hogy 11 hónapig egyéves MBA tanulmányait meg lehessen valósítani.

Ha teljesítményét az elmúlt években kiemeltük, kérjük, készítsen javaslatot pénzügyi támogatási rendszereinkre. Tudjuk, hogy elhozza szenvedélyét, energiáját, a tanulás iránti kíváncsiságot és a folyamatos fejlesztés szellemét az osztályteremben.

A Merit Assistance Fund az IAE Alumni kezdeményezésén IAE , azzal a céllal, hogy hozzájáruljon az MBA kiemelkedő szakemberek képzéséhez. Támogatásuknak köszönhetően az MBA jelöltek a következő ösztöndíjakra nevezhetik magukat a tanfolyamok 40% -áig.

Általános követelmények:

  • Töltse ki a felvételi folyamatot.
  • Kapjon legalább 550 pontot a GMAT vizsga vagy IAE teszten.
  • Legyen megfelelő szakmai tapasztalat.

A program minősége

Az IAE Business School MBA minőségét különböző független szervezetek auditálják. A program a mindössze 76 üzleti iskola egyik kiválasztott csoportjává vált a világon, a "háromszoros koronával", amely a három legbefolyásosabb akkreditációs szervezet akkreditációja.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
IAE Business School
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
11 - 15 hónapok
Nappali
Price
28,000 USD
Deadline
Kérj Információt
Applicants from China, December 15th, 2018
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
End Date
dec. 15, 2019
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
Applicants from China, December 15th, 2018
Location
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
Applicants from China, December 15th, 2018
End Date
dec. 15, 2019