MBA vállalkozói ismeretekkel

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Szívű vállalkozó vagy - akár törekvő, akár már vállalkozást vezet. Ahhoz, hogy üzleti vezetővé váljon, ki kell bővítenie perspektíváját. Szerezzen versenyelőnyt az ország azon kevés iskolájának egyikében, amelynek vállalkozása a neve.

A vállalkozói ismeretekkel rendelkező MBA biztosítja a kívánt fejlett üzleti ismereteket, de a vállalkozói fejlődésre összpontosítva. Az iparág vezetőitől megtudhatja, akik maguk is működtettek jövedelmező vállalatokat, így előnyt kínálva a vállalkozás sikeres működtetéséhez. A gyakorlatban valódi munkát végez a valós projekteknél, miközben megtanulja, hogyan kell megoldani a nehéz problémákat és navigálni az útblokkok előtt, mielőtt az üzleti vállalkozást kisiklik. Ezenkívül tapasztalatokat szerezhet üzleti tervek készítésében, valódi problémákkal küzdő valós vállalkozások tanácsadási megbízásain való részvételben és lenyűgöző portfólió készítésében.

Végül megtanulja, hogyan kell vállalkozást alapítani, meglévő vállalkozást megszerezni, vagy egy nagyvállalat üzletágát vezetni, így növekedni tud majd pénzügyileg és vezetőként. Ez mind az NSU Edge része.

A 2020. tél kezdetétől kezdve az összes vállalkozási tanfolyam szombatonként 8 héten át tart.
Minden tanfolyam 4 óráig tart, 8-tól 12-ig vagy 13: 00-től 17: 00-ig.
Ha legalább 75 mérföldes távolságban él a fő campustól, akkor 20% kedvezményre jogosult. További információkért forduljon tudományos tanácsadójához.

 • A vállalkozói szellemében oktatott professzorok mindegyike sikeres vállalkozásokat irányított. Ismerje meg a vezetési képességeket egy professzortól, aki azt élte.
 • Az MBA alaptanfolyamok hétköznapokon vagy a nap folyamán kínálhatók a fő campuson és online. Vállalkozói tanfolyamokat szombatonként kínálnak a fő campuson.
 • A program mindössze 21 hónap alatt elkészülhet.
 • A program évente ötször kezdődik, augusztusban, októberben, januárban, márciusban és májusban kezdődik.

entrepreneur, startup, start-up

A Halmos vállalkozói kiválósági tanúsítvány

A Halmos vállalkozási kiválósági tanúsítvány célja az akadémiai kiválóság, valamint az osztálytermen kívüli vállalkozói tevékenységek megvalósításának ösztönzése.

szakképesítés

 1. Legalább 3,75 fokos átlag minden vállalkozási tanfolyamon.
 2. A hallgatóknak legalább egy üzleti tervversenyen kell részt venniük. A versenyt a vállalkozói program igazgatójának előzetesen jóvá kell hagynia.
 3. A hallgatóknak eredeti ötletet kell benyújtaniuk a munkaadóknak, hogy az alábbiak egyikével foglalkozzanak:
  1. A szolgáltatás javítása
  2. A profit növelése
  3. A költségek csökkentése érdekében

Az érintett munkáltatók által elfogadott és jóváhagyott javaslatokat a vállalkozói program igazgatójának kell benyújtania és jóváhagynia. A nem foglalkoztatott hallgatók az igazgató által elfogadott szervezetet használhatják.

Díj

 1. A diploma megszerzésekor a képesített hallgatók a dékán és a vállalkozói program igazgatója által aláírt igazolást kapnak.
 2. A díjazottak nevét a H. Wayne Huizenga Üzleti és Vállalkozási Főiskolán, a Carl DeSantis épületében látható helyen látható táblán helyezik el.
 3. A díjnyertesek nevét tartalmazó sajtóközlemények minden alkalommal a helyi újságok számára kerülnek kiadásra. A városon kívüli hallgatók otthoni újságait adott esetben értesítjük.

people, girls, women

Felvételi követelmények

 • Kész a Master's Felvételi Jelentkezés és vissza nem térítendő 50 USD pályázati díj.
 • Regionálisan akkreditált amerikai intézményből szerzett alapképzés, vagy azzal egyenértékű diploma a nemzetközi jelentkezők számára.
 • Hivatalos átirat az összes főiskola és egyetem korábban részt vett. A pályázó alapképzésének átiratában fel kell tüntetni a fokozat átruházásának dátumát, hogy a felvételi szempontból értékelni lehessen. Ha a végzettséget megszerezték, az átiratban fel kell tüntetni a fok átadásának dátumát, hogy felvételi szempontból értékelni lehessen. Az elektronikus átiratokat el lehet küldeni az electronictranscript@nova.edu e-mail címre vagy e-mailben a következő címen:
  Nova délkeleti egyetem
  Beiratkozási feldolgozási szolgáltatások (EPS)
  Figyelem: H. Wayne Huizenga Üzleti és Vállalkozási Főiskola
  3301 College Avenue
  PO Box 299000
  Fort Lauderdale-Davie, Florida, 33329-9905
 • Más felvételi dokumentációra lehet szükség

Külföldi képzett pályázók

 • Azoknak a jelentkezőknek, akik diplomájukat az Egyesült Államokon kívül végezték el, külföldi átiratát a NACES által akkreditált szervezetnek kell értékelnie. Ezen szervezetek listája megtalálható a www.naces.org webhelyen
 • A független tudományos értékelésnek fel kell sorolnia a fok egyenértékűségét, és tartalmaznia kell a GPA (fokozat átlagának) kiszámítását, valamint a tanfolyamonkénti kreditértékelést.
 • Az akadémiai értékelést az összes hallgató munkájának el kell készíteni, és eredeti és hivatalos dokumentumok alapján kell elvégezni.

Angol nyelvtudás követelmény

Minden olyan jelentkezőnek, aki főiskolai vagy egyetemi végzettséggel rendelkezik egyetemen vagy egyetemen, ahol az angol nem az elsődleges oktatási nyelv, angol nyelvvizsga szükséges. A teszteredmények nem lehetnek két évnél régebbiek.

 • Angol mint idegen nyelv vizsgálata (TOEFL), minimális pontszám szükséges.
 • Internet alapú (iBT) = 79, számítógépes pontszám = 213, papír pontszám = 550.
 • Nemzetközi angol nyelvvizsgáló rendszer (IELTS) minimális pontszám szükséges = 6.
 • Az angol Pearson Test (PTE) minimális fájdalma szükséges = 54.
 • TALK International, Nyelviskola: A 9. szintű teszt kitöltése legalább 85% -os pontszámmal.
 • Duolingo angol nyelvteszt: legalább 105
 • Az ENC 1101 és az ENC 1102 kitöltése „C” vagy magasabb fokozattal egy regionális akkreditációval rendelkező intézménytől.
 • Ha az elmúlt két évben az alapképzés vagy a mesterképzés teljes egészében angolul elkészült az Egyesült Államokon kívül, akkor az intézménynek hivatalos levélpapíron levélre lesz szüksége az angol nyelv követelményének elhagyására. A levélben fel kell tüntetni, hogy minden tanfolyamot angolul tanítottak.
 • Az ELS 112. szintű intenzív program angol nyelvű oktatás céljára történő kitöltése és átadása

* Interjúra is szükség lehet az angol nyelvtudás jelenlegi szintjének meghatározására, még akkor is, ha a szükséges pontszámokat és iránymutatásokat teljesítették.

Beszámolók

Helló, Linoy Ben Naim vagyok, és jelenleg az NSU-n hallgattam az utolsó szakomat. A tavalyi szemeszterben vállalkozói vállalkozás és vállalkozásteremtés (ENT 5960) nevű osztályba kerültem, amely az MBA program vállalkozási részének része. A kurzus óriási segítséget nyújtott a saját vállalkozásom, a „Szirmok és farok” elindításában. Nemcsak Dr. Tworoger szakértői utasításai ihlette, hanem az üzleti életben való széles körű valós tapasztalatait is. Az osztály különös kedvenc volt, és minden lelkesen részt vettem az elérhető lehetőségeken, beleértve az osztály utáni tartózkodást, hogy megvitassam Dr. Tworoger-rel az üzleti vállalkozást, amelyet választottam (és most már elkezdtem!). Az osztály végleges projektjének átfogó előkészítése, amely átfogó üzleti terv és prezentáció volt, nagyrészt a felelős az általam létrehozott vállalkozásért. Másfél hétig nem láttam a napot, miközben kitöltöttem őket, de ezek a feladatok vezették a helyes irányba, és elindítottak a jobb lábból! Rendkívül örülök, hogy részt vettem ebben az osztályban, és azzal az álmmal folytattam, hogy saját vállalkozást birtokolnék.

Utoljára frissítve ápr. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

One of the premier business schools in Florida, the H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship at NSU reaches students globally with online and on-site, internationally recognized bach ... Tovább

One of the premier business schools in Florida, the H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship at NSU reaches students globally with online and on-site, internationally recognized bachelor's and master's degree programs. The H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship is a worldwide provider of academic, professional, and practical education for individuals in business, academia, government, and nonprofit organizations. With a recognized reputation for quality, the Huizenga College of Business & Entrepreneurship's corporate relationships and modern technology provide superior real-world learning experiences for students. Kevesebb