MBA vezetés és menedzsment fejlesztése

Általános információk

Program leírás

A Baltimore MBA - Erőteljes, rugalmas és Ön által tervezett.

A University of Baltimore MBA tervezett veled (és a munkáltató) szem előtt tartva. Lehetősége van arra, hogy osztályokat vegyen fel egy hagyományos tanteremben, online vagy mindkettőben - az Ön választása. Bármit is döntesz, olyan diákok mellett tanulsz, akik professzionálisan nőnek, mint te.

A program követelményei

36-48 kredit program, amely egy Capstone-ot és 11 szakterületet kínál.

Rugalmas opciók

Teljesen online, hagyományos tanteremben vagy mindkettő keverékében.

Programköltségek

A tandíj összege 840 dollár hitelenként, 1,172 dollár az államon kívül. Online MBA hallgatók és a regionális lakosok fizetik az államban aránya.

A várakozások túllépése.

Diákjaink azt mondják nekünk, hogy öt kulcsfontosságú területen meghaladjuk elvárásaikat: személyes fejlődés, tudásuk / technikai készségeik növelése, fizetéseik növekedése, a szervezetek nagyobb láthatósága és munkalehetőségek.

(Forrás: a jelenlegi MBA hallgató belső felmérése 2016)

Az AACSB nemzetközi akkreditációja biztosítja, hogy minőségi programot kínáljunk Önnek, amely ma segíthet, de végső soron biztosítja a holnapra vonatkozó tudást és készségeket.

Vezetés és menedzsment fejlesztés

Az MBA szakirányú vezetés és menedzsment fejlesztése a vezetés és a menedzsment alapfogalmaira összpontosít, beleértve, de nem kizárólagosan a vezetést, a globális vezetést, az emberi erőforrás menedzsmentet és a szervezeti viselkedési témákat.

Szakirányú tanfolyamok (9 kredit)

Pálya számaElőfeltétel: MGMT 600 vagy MGMT 605 3 MGMT 710 Emberi erőforrás menedzsment

Előfeltétel: MGMT 600 vagy MGMT 605
3 MGMT 730 Vezetés, tanulás és változás 3 MGMT 731 Vezetői szeminárium 3 MGMT 780 Vezető az egész kultúrában

Előfeltétel: MGMT 600 vagy MGMT 605
3

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The University of Baltimore provides innovative education in business, public affairs, the applied liberal arts and sciences, and law to serve the needs of a diverse population in an urban setting.

The University of Baltimore provides innovative education in business, public affairs, the applied liberal arts and sciences, and law to serve the needs of a diverse population in an urban setting. Kevesebb