MBA vezetés

Általános információk

Program leírás

Executive MBA - Kombinált program

DSM értékelés

MBA- junkat Önnek és az Ön egyedi fejlesztési igényeinek megfelelően alakítottuk ki annak érdekében, hogy a készségekkel és a bizalommal végződjenek, hogy agilis és rugalmas üzleti vezetővé váljon a jövőben. Hangsúlyt kapnak a globális gazdaságban felmerülő összetett stratégiai és operatív kihívások leküzdéséhez használt valós világ eszközei és ismeretei. Ez a valódi világfókusz biztosítja Önnek azt a képességét és bizalmát, hogy innovatív megoldásokat hozzon létre a kihívásokra, amelyekkel most és a jövőben szembe kell néznie. Tanulási megközelítésünk tehát az elmélet gyakorlati alkalmazása köré összpontosul.

Minden küldöttnek meg kell fejlesztenie vezetői készségét az ilyen elvek alkalmazásával a valós üzleti kihívásokra és kérdésekre

11 Az Executive MBA előnyei - Kombinált program

Magasabb kereseti lehetőségek - az MBA diplomások magasabb fizetést jelentenek.

Bővítse karrierlehetőségeit - Az MBA lehetővé teszi a nagyobb munkalehetőségek és a továbbfejlesztett promóciós kilátások elérését.

Az egész világra kiterjedő elismerés - Az MBA széles körben elismert világszerte, mint az üzleti oktatás megkülönböztetése és a vezető pozíciók belépési pontja.

Szakértelem fejlesztése - Az MBA felépíti a szakmai szaktudását

Szakmai fejlesztés - Az MBA nagy befektetést jelent a szakmai fejlődésben, növelve vezetői és üzleti készségeit.

A vállalkozói szellem fejlesztése - Az MBA-val megszerzett a szükséges ismeretek és gyakorlatok, amelyek a saját vállalkozásaik fejlesztéséhez és működtetéséhez szükségesek.

Hálózati lehetőségek - Az MBA program megnyitja az utat az Ön számára, hogy kölcsönhatásba lépjen a jövő üzleti vezetők és vezetők, szerte a világon.

Rugalmasság - A mi MBA nagyon rugalmas választhat, hogy tanulmány teljes mértékben online, vagy részt rövid intenzív műhelyek minden félévben. Ez azt jelenti, hogy tanulmányozhatja jelenlegi kötelezettségvállalásait.

Hitelesség - Egy MBA diplomás bizonyítja a potenciális partnerek / kollégák / munkáltatók, hogy Ön nagyon kompetens és szentelt az iparág.

A Vezetés és Vezetés Intézetének tagsága és az ILM 7-es szintű vezetői képesítés megszerzése

Az ATHE 7-es szintű stratégiai vezetői diploma megvalósítása, amely a professzionális és egyetemi végzettség kiváló kombinációját nyújtja mindössze 18 hónap alatt

Pályaépítés

Az Executive MBA - Kombinált Program tartalmazza a legfontosabb összetevőket, amelyek lehetővé teszik a nagy rugalmasságot . A küldöttek hozzáférést kapnak az online tanulási platformhoz, hogy hozzáférjenek az összes kurzusforráshoz, kiterjedt könyvtárhoz, fórumbeszélgetésekhez és oktatói támogatáshoz. Minden küldöttnek van egy oktatója, amely egész idő alatt támogatja őket a programon, visszajelzést, tanácsadást és útmutatást nyújtva. A küldöttek is hozzáférhetnek egy professzionális fórumhoz, ahol ötleteket és szinergiát tudnak cserélni más küldöttekkel.

A résztvevő profilja

Executive MBA - Kombinált Program vonzza a résztvevőket, amelyek számos különböző szektorból és országból származnak. Ez azt jelenti, hogy a vezetőkkel, vezetőkkel, menedzserekkel együtt olyan üzleti tapasztalatokkal, kihívásokkal és gyakorlatokkal kell tanulnia, amelyek rendkívül sokszínűek. Ez fokozza a tanulási környezetet, és kiváló lehetőséget kínál a hálózatépítésre és a szakmai kapcsolatok kiépítésére. Lehetőség lesz a fórumokon, képzési workshopokon és együttműködési projekteken keresztül a megosztott ismeretek és tapasztalatok hasznosítása érdekében.

Belépési követelmények

A pályázóknak elsőfokú vagy azzal egyenértékű, vagy azzal egyenértékű tapasztalattal vagy képzéssel kell rendelkezniük, általában a munkahelyi környezetből. Azok számára, akik angolul, mint második nyelvet használnak, rendelkezniük kell egy IELTS 6.0-val, amely nem rendelkezik 5,5 vagy annál kisebb képzettséggel. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, ha szeretné megbeszélni tapasztalataidról és oktatási hátteréről, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ez a program megfelelő-e az Ön számára.

1. rész: - ILM 7. szintű tanúsítvány a vezetés és a menedzsment

Az ILM 7-es szintű vezetői és vezetői tanúsítvány egy kötelező egységből áll, amely megköveteli, hogy a tanulók adatközpontú, kérdezős alapú megközelítést alkalmazzanak az irányításuk fejlesztésére. A tanárnőkkel együttműködve megvizsgálhatja vezetői készségeit és kompetenciáit, elvégezheti a vezetői profilalkotás értékelését és kiegészítheti a készségek és fejlesztési területek felülvizsgálatát. A program részeként ILM-tagságot is kap.

2. rész 7. szint A posztgraduális diploma a stratégiai üzleti menedzsment

7. szint A posztgraduális diploma a stratégiai üzleti menedzsment egy átfogó programot a felső vezetők és az iparág vezetői minden ágazatban. Ez a minősítés kiemeli bármely munkáltatónak vagy vállalkozásnak, hogy a tanuló magas szintű képességekkel rendelkezik, mint ami a felső vezetők bármely szervezetnél szükséges. A vállalkozások megkövetelik vezetőik és vezetőik számára, hogy lássák a stratégiai tervezést, stratégiákat a munkavállalók motiválására, finomhangolt vezetői készségeket és olyan tényezők megértését, amelyek lehetővé teszik a szervezetek versenyképességét és az üzleti növekedés előmozdítását. Olyan egységeket fogsz fedezni, amelyek mesterképzésre 120 kreditet vonzanak. Ez a program lehetővé teszi a tanulók számára, hogy olyan készségeket fejlesszenek ki, mint a tanulók a programon belüli egységeken keresztül, fejleszteni fogják a vezetői képességek megértését.

3. rész: Master of Business Administration (Executive) Top-Up

Miután sikeresen befejezte az 1. részt

Utoljára frissítve aug. 2018

Az iskoláról

We work with a range of experienced and highly qualified Consultants, Coaches, and Well Being Practitioners, who deliver our customised solutions to individuals and organisations designed to promote w ... Tovább

We work with a range of experienced and highly qualified Consultants, Coaches, and Well Being Practitioners, who deliver our customised solutions to individuals and organisations designed to promote well being, engaged staff, and productive workforce. Kevesebb