MBA Képzések

Az Üzleti ügyviteli mester(MBA) egy üzleti egyetemi diploma. Az MBA képzések a világ legrangosabb képzései közé tartoznak. Az MBA képzésekre járó hallgatók elsajátítják az üzlet és menedzsment elméletét és gyakorlatát. Az MBA képzések olyan tudással vértezik fel a hallgatókat, amelyek számos különböző valóságos üzleti szituációban bevethetők.

Az MBA versenyképesebbé tehet bármely szakmai életrajzot, függetlenül attól, hogy frissdiplomás vagy, vagy dolgozó szakember. Nemzetközi Üzlet MBA programok, HR MBA programok, Pénzügyi MBA programok, Menedzsment MBA programok, IT MBA programok, Marketing MBA programok és még ennél is több, számos üzleti ágban alkalmazható képzés. Az MBA programok különösen hasznosak azon szakemberek számára, akik a köz-, a non-profit-, vagy az állami szektorban kívánnak elhelyezkedni, esetleg vállalkozást indítanának.

Az MBA programok sokszínűsége zavarba ejtő lehet, de ez ne tartson vissza! Kezdd meg a keresést az alábbi legnépszerűbb MBA képzésekkel!

Újonnan hozzáadott MBA-k

Geneva Business School Madrid Campus

Master of Business Administration - A nemzetközi kapcsolatok főszereplője

Január 19, 2019
A Master of Business Administration (MBA) a főbb nemzetközi kapcsolatok célja, hogy az Ön számára egy mély megértése a nemzetközi kapcsolatok és a geopolitikai tényezők az operatív irányítás és az üzleti siker. Miután befejezte ezt az MBA-t, akkor jól felkészült a munkahelyekre olyan nemzetközi területeken, mint az emberi jogok, a fegyverzetellenőrzés, … [+]a nemzetközi törvények és szerződések. [-]

Stanton University

Master of Business Administration

Január 18, 2019
A Master of Business Administration (MBA) program célja, hogy megfeleljen az oktatási igényeinek dolgozó felnőtt vezetők egy folyamatosan bővülő globális gazdaságban.

Cornell SC Johnson College of Business, Cornell University

Johnson Cornell Tech MBA

Január 17, 2019
Az iparág által a Studio által strukturált hajtóművek egy tech-orientált MBA-t keresnek a NYC-ben.

Egyetemek Magyarország

Helyszín megváltoztatása