MBASTUDIES.HU

159 Részidős Üzleti Ügyviteli Mester Áttekintése Észak Amerika

A diákok gyakran vajon a döntést, hogy kilépnek a vállalati világban, és csatlakozzanak egy drága MBA bölcs volt. Egészen a közelmúltig, a legnehezebb része az MBA már-már elfogadta a legjobb üzleti iskola. Miután az MBA volt egyenértékű a két-és fél-négy év extra minősítés tapasztalat. Az ezekben az időkben, hogy rájössz, a valódi értékét egy MBA.

A Master of Business Administration, vagy MBA egy kétéves posztgraduális diploma, hogy az egyének folytatni, miután megszerezte a Bachelor. Kereseti MBA segíthet diplomások megszerezzék a fontos ismeretek, készségek és tapasztalat, hogy el kell kezdeni a karrier a vállalati világban.

 

Az Egyesült Államok nagy ország Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "az Egyesült Államokban ". Azt is gyűjti a több mint 310 millió ember, ami a világ 's harmadik legnépesebb. Ez magában foglalja a sűrűn lakott városok burjánzó elővárosok, és hatalmas, lakatlan, és természetesen gyönyörű területen egyszerre.

Lépj kapcsolatba az Egyetemekkel Részidős Üzleti Ügyviteli Mesterek Észak Amerika 2019/2020

Találat Filter

MBA üzleti adminisztráció

Concordia University Chicago Online
On-line Nappali Részidős oktatás 18 - 24 hónap Január 2020 Amerikai Egyesült Államok Chicago + 1 további

A Concordia Egyetem Üzleti Főiskola Chicagóban az üzleti vezetők és oktatók által tervezett és tanított MBA-t, hogy készítsen etikai vezetőket a globális piacon.

MBA üzleti adminisztráció

Concordia University Chicago
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 18 - 24 hónap Augusztus 2020 Amerikai Egyesült Államok Chicago + 2 további

A Concordia University Chicago Üzleti Főiskola Concordia University Chicago az üzleti vezetők és oktatók által tervezett és tanított MBA-t, hogy készítsen etikai vezetőket a globális piacon.

MBA üzleti adminisztráció

Webster University
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 1 - 2 év Augusztus 2020 Amerikai Egyesült Államok St. Louis Orlando Irvine Hollandia Leiden + 6 további

Webster University üzleti ügyintézési programja az Ön számára kedvelt emberek számára készült, akik gyors sikert arattak. Ez a tökéletes választ olyan szakemberek számára, akik saját sorsukat szeretnék alakítani, frissíteni kell a hitelesítő adataikat, és stratégiai szereplőkké kell válniuk az üzleti világban. MBA kurzusok integrálják az információkat és elméleteket a különböző tudományágakból, köztük a számvitel, a közgazdaságtan, a pénzügy, a marketing, a termelési műveletek és a stratégiai menedzsment.

MBA üzleti adminisztráció

Webster University Online
On-line Nappali Részidős oktatás 1 - 2 év Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok St. Louis + 1 további

Az üzleti ügyintézés (MBA) programja az üzleti életben részt vevő hallgatók képzését nyújtja az üzleti tevékenység természetének megértésében érdekelt diákok számára. Az MBA program tanfolyamai integrálják a különböző tudományágakból származó információkat és elméleteket, köztük a számvitel, a közgazdaságtan, a pénzügy, a marketing, a termelési műveletek és a stratégiai menedzsment.

Mba - mesterek az üzleti adminisztrációban

Unicaf University (ZM)
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 18 - 24 hónap Nyílt Beiratkozás Ciprus Larnaca Amerikai Egyesült Államok New York Görögország Athén Románia Bukarest Egyesült Királyság London Egyiptom Kairó Ghána Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Kenya Nairobi Nigéria Lagos Szomália Mogadishu Zambia Lusaka Jordánia Irbid Ciprus Online + 29 további

Minden üzleti célú tanuló vagy szakmai Masters in Business Administration az átjáró a sikerhez. A Unicaf Egyetem csúcsminőségű MBA előkészíti a diplomások számára a nagyon igényes üzleti világot, és kiváló lehetőséget nyújt ambiciózus üzleti hallgatóknak vagy dolgozó szakembereknek, hogy fokozzák karrierjüket.

Master of Business Administration

The University of New Brunswick-Saint John, Faculty of Business
Campus Nappali Részidős oktatás 2 - 5 félévek Szeptember 2020 Kanada Saint John + 1 további

Felajánlotta a legrégibb angol nyelvű egyetemen Kanadában, a University of New Brunswick Saint John Masters of Business Administration (MBA) program biztosítja a világszínvonalú oktatást.

On-line Mester üzleti Adminisztráció

University of Northwestern Ohio
On-line Nappali Részidős oktatás 18 hónap Január 2020 Amerikai Egyesült Államok Lima + 1 további

Akár megpróbál felfelé lépni a jelenlegi helyzetében, megszerezni a lehető legjobb új lehetőségeket, vagy saját vállalkozást indítani, az University of Northwestern Ohio online MBA programja felkészítheti a szükséges készségekkel a nagyobb kihívások felvállalásához és a magabiztos vezetéshez. Stratégiai szempontból koncentrált tantervünk elősegítheti üzleti-orientált gondolkodási iskola kialakítását, és megértheti az üzleti vezetést, tökéletes helyzetbe hozva az irányítást a szervezet nagyobb hatékonyságához.

Master of Business Administration

The Citadel
Campus On-line Vegyes online és egyetemi Nappali Részidős oktatás 1 év Január 2020 Amerikai Egyesült Államok Charleston + 3 további

The Citadel MBA program biztosítja a sikeres vezetői karrier megszerzéséhez és előmozdításához szükséges ismereteket, készségeket, elemző képességeket és társadalmi tudatosságot a változó globális környezetben. A rugalmas tanfolyamokat dolgozó szakemberek és aktív katonai tagok számára tervezték. Osztályokat tanít neves oktatók, akik keveréke a valós tapasztalatok és a tudományos ismeretek a program.

MBA program

Purdue University Fort Wayne, Doermer School of Business
Campus On-line Vegyes online és egyetemi Nappali Részidős oktatás 24 hónap Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok Fort Wayne + 3 további

Ismerje meg a hatékony és etikus üzleti döntések előmozdítására tervezett készségeket egy folyamatosan változó globális környezetben, mint például: Innovatív problémamegoldás; A funkcionális határok átlépése; Komplex, rövid távú döntések meghozatala; Stratégiai döntéshozatal; Vezetői problémák megoldása, stb.

Master of Business Administration

California International Business University
Campus Nappali Részidős oktatás 15 - 18 hónap Szeptember 2020 Amerikai Egyesült Államok San Diego + 1 további

MBA program meghatározott vállalkozói és vezetési. Egyénre szabott oktatás egy kis és sokszínű osztályteremben.

Master of Business Administration

College of New Jersey
On-line Vegyes online és egyetemi Részidős oktatás 2 év Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok Ewing település + 1 további

Felkészülés a hallgatók egy összetett és fejlődő globális piacon, a Master of Business Administration (MBA) program biztosítja szilárd karrier készségek egy elismert intézmény, hírnevét. Az US News az északkeleti regionális közintézmények között a TCNJ # 1-t rangsorolja.

Master of Business Administration

Stanton University
Campus Nappali Részidős oktatás 2 - 5 év Szeptember 2020 Amerikai Egyesült Államok Garden Grove + 1 további

A Master of Business Administration (MBA) program célja, hogy megfeleljen az oktatási igényeinek dolgozó felnőtt vezetők egy folyamatosan bővülő globális gazdaságban.

Master of Business Administration (Georgia WebMBA)

University of West Georgia
On-line Részidős oktatás 18 hónap Január 2020 Amerikai Egyesült Államok Carrollton

A Georgia WebMBA® magasan képzett hallgatók számára lehetővé teszi akkreditált mesterképzési diplomák keresését kényelmes és rugalmas online környezetben. Mint WebMBA hallgató, képes lesz arra, hogy építsen a jelenlegi karrierlehetőségére, miközben elmélyíti tudásbázisát, és képes lesz alkalmazni azt, amit a munkahelyen tanul. Ez a 10 fogásos online Georgia WebMBA program általában öt egymást követő félév (kb. 18 hónap) teljesítéséhez szükséges.

MBA: Az Adat Intelligens MBA

Saint Joseph's University, Haub School of Business
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 2 - 3 év Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok Philadelphia + 2 további

Keress az MBA-t, amelyet mindig is szerettél, miközben értékes szakértelmet szereztél az üzleti elemzésekben.

Teljes munkaidős és Részidős MBA

University of Tampa - Sykes College of Business
Campus Nappali Részidős oktatás 1 - 2 év Január 2020 Amerikai Egyesült Államok Tampa + 1 további

A Tampa Egyetem MBA programja - Értékteremtés diplomások, szervezetek és társadalom számára - segít a hallgatóknak a kifinomult stratégiai gondolkodásmód kialakításában, amelyet a sikeres vezetők mutatnak be. Az UT MBA programja Florida egyik legnagyobb, legáltalánosabb és legszélesebb körű programja.