MBASTUDIES.HU

80 Távoktatás MBA Diploma Találd meg Észak Amerika

Az üzleti ügyviteli mester (MBA) megszerzéséhez teljesíteni kell egy üzleti iskola egyetemi képzésnek követelményeit. Sok intézmény kínál nappali, részidős vagy online tanulási lehetőségeket az üzleti menedzsment képzés keretében.

MBA program célja a diákok, akik szeretnék, hogy tovább tudományos ismeretek és alkalmazza azokat a tényleges valós üzleti helyzetek. Ez vezet a diákokat, hogy tükrözze, és helyezze magát tekintve kiválasztják a jövőbeli karrierjük. Hallgatók szert széles körű megértéséhez a legfontosabb funkciója a különböző üzleti területek és használni ezeket a készségeket, hogy hozzájáruljanak a stratégiai irányt a vállalkozás.

Kezelése az állami egyetemek messze optimális beállítást. Magán iskolák sokkal jobb segítséget a távoktatás tapasztalat. Számos online egyetem felhívja tanárok és diákok a nagy távolságokra az egész világon. Ez nagymértékben növeli a sokféleség távoktatási tantermi és gyárt nehéz beszélgetés azok között, a rendkívül eltérő közösségek, régiók és a távoli kultúrák.

Átívelő 23 országban, Észak-Amerikában kontinensen töltött oktatási lehetőséget. A diákok a lehetőséget, hogy megtanulják, több nyelven, és fejleszteni annak megértését nagymértékben eltérő kultúrák.

Lépj kapcsolatba az Egyetemekkel Távoktatás Üzleti Ügyviteli Mesterek Észak Amerika 2019

80 Találatok MBA, Észak Amerika, Távoktatás Filter

MBA üzleti adminisztráció

Concordia University Chicago Online
On-line Nappali Részidős oktatás 18 - 24 hónap Október 2019 Amerikai Egyesült Államok Chicago + 1 további

A Concordia Egyetem Üzleti Főiskola Chicagóban az üzleti vezetők és oktatók által tervezett és tanított MBA-t, hogy készítsen etikai vezetőket a globális piacon.

MBA

University Canada West (UCW)
Campus On-line Nappali 2 év Január 2020 Kanada Vancouver + 1 további

Ez az ACBSP akkreditált program olyan diákok számára készült, akik a globális környezetben vezetőkké válnak. Az UCW Vancouver által kínált Master of Business Administration (MBA) program felkészíti Önt az összetett helyzetek kezeléséhez szükséges készségekkel. Ez a gyakorlati megoldások feltárásával érhető el, amelyek segítik a szervezetet abban, hogy virágzanak.

MBA üzleti adminisztráció

Webster University
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 1 - 2 év Augusztus 2020 Amerikai Egyesült Államok St. Louis Orlando Irvine Hollandia Leiden + 6 további

Webster University üzleti ügyintézési programja az Ön számára kedvelt emberek számára készült, akik gyors sikert arattak. Ez a tökéletes választ olyan szakemberek számára, akik saját sorsukat szeretnék alakítani, frissíteni kell a hitelesítő adataikat, és stratégiai szereplőkké kell válniuk az üzleti világban. MBA kurzusok integrálják az információkat és elméleteket a különböző tudományágakból, köztük a számvitel, a közgazdaságtan, a pénzügy, a marketing, a termelési műveletek és a stratégiai menedzsment.

MBA üzleti adminisztráció

Webster University Online
On-line Nappali Részidős oktatás 1 - 2 év Október 2019 Amerikai Egyesült Államok St. Louis + 1 további

Az üzleti ügyintézés (MBA) programja az üzleti életben részt vevő hallgatók képzését nyújtja az üzleti tevékenység természetének megértésében érdekelt diákok számára. Az MBA program tanfolyamai integrálják a különböző tudományágakból származó információkat és elméleteket, köztük a számvitel, a közgazdaságtan, a pénzügy, a marketing, a termelési műveletek és a stratégiai menedzsment.

Mba - mesterek az üzleti adminisztrációban

Unicaf University (ZM)
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 18 - 24 hónap Nyílt Beiratkozás Ciprus Larnaca Amerikai Egyesült Államok New York Görögország Athens Románia Bucharest Egyesült Királyság London Egyiptom Cairo Ghána Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Kenya Nairobi Nigéria Lagos Szomália Mogadishu Zambia Lusaka Jordánia Irbid Cyprus Online + 29 további

Minden üzleti célú tanuló vagy szakmai Masters in Business Administration az átjáró a sikerhez. A Unicaf Egyetem csúcsminőségű MBA előkészíti a diplomások számára a nagyon igényes üzleti világot, és kiváló lehetőséget nyújt ambiciózus üzleti hallgatóknak vagy dolgozó szakembereknek, hogy fokozzák karrierjüket.

MBA - Master of Business Administration

University of South Wales Online Programmes through UNICAF
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 18 - 24 hónap Augusztus 2019 Amerikai Egyesült Államok New York Görögország Athens Románia Bucharest Egyesült Királyság London Egyiptom Cairo Ghána Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Nigéria Lagos Szomália Mogadishu Zambia Lusaka Jordánia Irbid Ciprus Cyprus Online + 26 további

MBA

Angelo State University College of Business
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 12 - 24 hónap Augusztus 2020 Amerikai Egyesült Államok San Angelo + 2 további

A Master of Business Administration (MBA) szakon oktatási hangsúlyt fektet a vezetőségre, széleskörű perspektívát kínál az üzleti életben, és célja az üzleti készségek és ismeretek fejlesztése és fejlesztése, amelyek értékesek a vezetők, a vezetők és az adminisztrátorok számára. A nemzetközi üzleti és üzleti etika a program egészében integrálva van.

MBA - Üzleti menedzsment és marketing szakirány

Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 4 - 6 félévek Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Madison Teaneck + 3 további

Tovább a karriered következő szintjére! Oktatási célunk az alapvető üzleti készségek és a 21. századi siker szempontjából kritikus globális perspektívát egyesíti.

Master Of Business Administration (MBA)

Saint Joseph's University, Haub School of Business
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 1 - 3 év Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok Philadelphia + 2 további

Az MBA ... és a karriered gyors ütemezése Az egyedülállóan rugalmas, posztgraduális üzleti programunk Önre és karrierjére összpontosít, amely széles körben alkalmazható üzleti készségeket és szakértelmet ötvöz a fejlett üzleti bizonylattal, amelyet a munkáltatók keresnek.

Online MBA Executive Menedzsment és Vállalkozás

California Institute of Advanced Management
On-line Nappali Részidős oktatás 11 - 22 hónap Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok El Monte + 1 további

CIAM ügyvezető igazgatója

Master of Business Administration (MBA)

Faculty of Management - Laurentian University
Campus On-line Nappali Részidős oktatás Szeptember 2019 Kanada Sudbury + 1 további

A Master of Business Administration (MBA) program Laurentian University irányul a gyors tempójú, rendkívül erős a verseny. Tegye minket a teszt.

Mba

London School of Planning and Management
On-line Nappali 12 hónap Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság London Amerikai Egyesült Államok New York + 2 további

A kurzus fejlesztették ki, hogy betekintést és megértést az elvek és elméletek a marketing. Ez biztosítja az Ön mai marketing ismeretek szükségesek a fontos üzleti döntéshozatal.

MBA

CALIMT
On-line Nappali Részidős oktatás 1 - 3 év Július 2020 Amerikai Egyesült Államok USA Online Irvine + 2 további

Legyen vezető a mai globális gazdaságban! MBA programunk középpontjában a diákok vezetési és menedzsment készségeinek fejlesztése áll, különösen azokban, amelyek elismerik a globális gazdaságban való üzleti tevékenység multikulturális kihívásait. Programunk az üzleti alapokra épül, mint például a számvitel, a pénzügy, a marketing, a műveletek és a HR menedzsment. A hallgatóknak lehetőségük van arra, hogy ezeket a készségeket valós esettanulmányokon keresztül gyakorolják, valamint tudásukat a tényleges munkával kapcsolatos projektekbe integrálják. Végül az etikai és társadalmi felelősségteljes döntéshozatali hangsúlyunk lehetővé teszi a diákok számára, hogy megértsék, mit kell ahhoz, hogy a holnap felelős globális vezetői legyenek. CALIMT MBA programja 100% -ban online kínál, amely lehetővé teszi a diákok számára a földrajzilag és kulturálisan sokszínű tanulási tapasztalatot.

Master of Business Administration

Bryan University
On-line Részidős oktatás 1 év Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok Tempe

Készen állsz arra, hogy megszerezze az MBA-t és megvalósítsa karrier-törekvéseit? Kíváncsi, hogyan illesztheti be ezt a forgalmas ütemtervéhez? Bryan University lehetővé teszi az online üzleti adminisztrációs Master fokozat megszerzését alig egy év alatt.

MBA program

Lamar University
Campus On-line Nappali 16 - 24 hónap Január 2020 Amerikai Egyesült Államok Beaumont + 1 további

A Lamar University MBA programja együttműködésben áll a Beaumont vezetőségével, a Beaumont Kereskedelmi Kamara és a SETX YPO munkatársakkal és hálózatépítéssel. A jelenlegi hallgatók, az LU öregdiákok és a közösség fiatal szakemberei lehetőséget kapnak üzleti témák megismerésére a prominens közösség tagjai és az üzleti vezetők részéről.