MBASTUDIES.HU

Étel és bor MBA Képzések 2019 Összevetése az Amerikai Egyesült Paris Franciaországban

A diákok gyakran vajon a döntést, hogy kilépnek a vállalati világban, és csatlakozzanak egy drága MBA bölcs volt. Egészen a közelmúltig, a legnehezebb része az MBA már-már elfogadta a legjobb üzleti iskola. Miután az MBA volt egyenértékű a két-és fél-négy év extra minősítés tapasztalat. Az ezekben az időkben, hogy rájössz, a valódi értékét egy MBA.

Az étel- és borprogramok általában az élelmiszeripar személyzeteire, a csaposoktól és az asztali kiszolgálóktól a vonalszakácsokig és a menük feltalálóiig terjednek. A biztonság a közös hangsúly, mivel a diákok megtanulják a megfelelő konyhai eljárásokat és hogyan lehet megakadályozni a kórokozók terjedését.

Franciaország kínál kiváló felsőoktatási rendszer nemcsak a polgárok, hanem külföldiek. Az ország 's dinamikus kultúrája vonzza a külföldi diákok és az érdeklődők folytat nemzetközi tanfolyamok. Franciaországban hagyománya van a tudományos és a technológiai innováció. Ez biztosítja, hogy a tudósok teljes mértékben kihasználni a kreativitásukat.

Paris a legnépesebb város Franciaországban és a főváros. Ez több mint 2 millió lakos. Ez ad otthont a vezető központja a tanulás és a művészetek az európai régióban. Hogy otthon a legtöbb magasan képzett személyek, Paris számos rangos egyetem Franciaországban.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel Étel és bor MBA Diplomák az Amerikai Egyesült Paris Franciaországban 2019

2 Találatok Étel és bor, Paris Filter

Mba luxus márkamenedzsment, élelmiszer és bor

INSEEC Paris
Campus Nappali Szeptember 2019 Franciaország Paris

Ez a program tanítja a diákokat, hogy elsajátítsák a luxuspiac marketingjét, kereskedelmi és stratégiai sajátosságait, amely elérhetőbbé válik. Ezáltal a Mester nemzetközi képzést folytat

MBA Luxus - Étel

Institut Supérieur de Marketing du Luxe - SUP de LUXE
Campus Nappali 1 - 2 év Október 2019 Franciaország Paris

A gasztronómiai kultúrák a készségek széles skáláját igénylik, a hagyományok, a kultúrák, a gyártási modellek, a kulináris trendek, a borászati know-how és az ipari és kézműves folyamatok tökéletes ismeretétől. Ez az egyedülálló világ ötvözi az érzelmeket és a kifinomult technológiát. A Luxus Élelmiszer és Bor Menedzsment MBA célja, hogy lehetővé tegye, hogy megértse, megértse és elsajátítsa az ínyenc ételipar konkrét univerzumát.