MBASTUDIES.HU

Étel és Bor MBA MBA Képzések 2019 Összevetése az Amerikai Egyesült Paris Franciaországban

A diákok gyakran vajon a döntést, hogy kilépnek a vállalati világban, és csatlakozzanak egy drága MBA bölcs volt. Egészen a közelmúltig, a legnehezebb része az MBA már-már elfogadta a legjobb üzleti iskola. Miután az MBA volt egyenértékű a két-és fél-négy év extra minősítés tapasztalat. Az ezekben az időkben, hogy rájössz, a valódi értékét egy MBA.

Az étel- és borprogramok általában az élelmiszeripar személyzeteire, a csaposoktól és az asztali kiszolgálóktól a vonalszakácsokig és a menük feltalálóiig terjednek. A biztonság a közös hangsúly, mivel a diákok megtanulják a megfelelő konyhai eljárásokat és hogyan lehet megakadályozni a kórokozók terjedését.

Franciaország kínál kiváló felsőoktatási rendszer nemcsak a polgárok, hanem külföldiek. Az ország 's dinamikus kultúrája vonzza a külföldi diákok és az érdeklődők folytat nemzetközi tanfolyamok. Franciaországban hagyománya van a tudományos és a technológiai innováció. Ez biztosítja, hogy a tudósok teljes mértékben kihasználni a kreativitásukat.

Paris a legnépesebb város Franciaországban és a főváros. Ez több mint 2 millió lakos. Ez ad otthont a vezető központja a tanulás és a művészetek az európai régióban. Hogy otthon a legtöbb magasan képzett személyek, Paris számos rangos egyetem Franciaországban.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel Étel és Bor MBA MBA Diplomák az Amerikai Egyesült Paris Franciaországban 2019

2 Találatok Étel és Bor MBA, Paris Filter

MBA Luxus - Étel

Institut Supérieur de Marketing du Luxe - SUP de LUXE
Campus Nappali 1 - 2 év October 2019 Franciaország Paris

A gasztronómiai kultúrák a készségek széles skáláját igénylik, a hagyományok, a kultúrák, a gyártási modellek, a kulináris trendek, a borászati know-how és az ipari és kézműves folyamatok tökéletes ismeretétől. Ez az egyedülálló világ ötvözi az érzelmeket és a kifinomult technológiát. A Luxus Élelmiszer és Bor Menedzsment MBA célja, hogy lehetővé tegye, hogy megértse, megértse és elsajátítsa az ínyenc ételipar konkrét univerzumát.

Mba luxus márkamenedzsment, élelmiszer és bor

INSEEC Paris
Campus Nappali September 2019 Franciaország Paris

Ez a program tanítja a diákokat, hogy elsajátítsák a luxuspiac marketingjét, kereskedelmi és stratégiai sajátosságait, amely elérhetőbbé válik. Ezáltal a Mester nemzetközi képzést folytat