Filter
MBA
Németország A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Étel és bor Üzleti Ügyviteli Mesterek Keresése Németországban 2019

Az üzleti ügyviteli mesterdiplomát (MBA) azok a hallgatók kapják, akik az üzleti világ különböző aspektusait feltáró tanulmányokat folytattak. Ilyen többek között a marketing, a pénzügy, a számvitel és az emberi erőforrások. Az MBA egyszerre jelent "professional", tehát szakmai és "terminal", tehát a tanulmányokat lezáró diplomát.

Építése a karrier az élelmiszer-és bor ágazat nagyon nehéz. Mivel egy felső vezető, vagy vezetői ezen a területen az kiválóság és a globális tudás. Miután az MBA Ételek és italok a diákok a szélén, hogy versenyképes legyen. Ebben a programban, akkor első kézből ismereteket és készségeket a gasztronómia és Borászati. Diákok tényleges ellepje az ételek és borok világában.

Németország egy nagyszerű hely a nemzetközi scholarsand magas színvonalú felsőoktatás. Ennek értéke az iskolai végzettség javult a Németország 's erős gazdaság. Külföldi hallgatók élvezik kiváló életszínvonal egy biztonságos és megbízható környezetben. Berlin a fővárosa.

A Legjobb Étel és bor Üzleti Ügyviteli Mesterek Németországban 2019

Tovább Kevesebb

1 Találatok Étel és bor, Németország

University of Applied Sciences Ludwigshafen am Rhein

Master of Business Administration (MBA) with an international approach and focus on sustainable management and sales concepts, using real-world examples from today's wine ... [+]

Our concept

Success in business is no longer just dependent on the quality of the product. Managers face numerous challenges for sustainable business management, including globalization, climate change, shifts in customer behavior, and running large companies with more complex workflows (and greater risks), to name just a few examples. To be successful domestically and abroad, managers must be able to recognize and effectively evaluate business opportunities in the marketplace and pursue them in a sustainable way. That also holds true for business in the wine industry.

Business management and sales skills

Sustainable business management and sales skills are at the center of this programme. Practical problem-solving strategies and business tools are taught using real-world examples from the wine industry.... [-]

Németország Ludwigshafen
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
4 félévek
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul