MBASTUDIES.HU

Étel és Bor MBA Üzleti Ügyviteli Mesterek Keresése Németországban 2019

Az üzleti ügyviteli mesterdiplomát (MBA) azok a hallgatók kapják, akik az üzleti világ különböző aspektusait feltáró tanulmányokat folytattak. Ilyen többek között a marketing, a pénzügy, a számvitel és az emberi erőforrások. Az MBA egyszerre jelent "professional", tehát szakmai és "terminal", tehát a tanulmányokat lezáró diplomát.

Építése a karrier az élelmiszer-és bor ágazat nagyon nehéz. Mivel egy felső vezető, vagy vezetői ezen a területen az kiválóság és a globális tudás. Miután az MBA Ételek és italok a diákok a szélén, hogy versenyképes legyen. Ebben a programban, akkor első kézből ismereteket és készségeket a gasztronómia és Borászati. Diákok tényleges ellepje az ételek és borok világában.

Németország egy nagyszerű hely a nemzetközi scholarsand magas színvonalú felsőoktatás. Ennek értéke az iskolai végzettség javult a Németország 's erős gazdaság. Külföldi hallgatók élvezik kiváló életszínvonal egy biztonságos és megbízható környezetben. Berlin a fővárosa.

A Legjobb Étel és Bor MBA Üzleti Ügyviteli Mesterek Németországban 2019

1 Találatok Étel és Bor MBA, Németország Filter

MBA Wine, Sustainability & Sales

University of Applied Sciences Ludwigshafen am Rhein
Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva) Részidős oktatás 4 félév October 2019 Németország Ludwigshafen

Master of Business Administration (MBA) with an international approach and focus on sustainable management and sales concepts, using real-world examples from today's wine industry
The degree is state-recognized and accredited.