Filter
MBA
Egyesült Királyság A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Étel és bor Üzleti Ügyviteli Mesterek Keresése az Egyesült Királyságban 2019

Az MBA néven ismert üzleti ügyviteli mester egy egyetemi diploma az üzleti menedzsment területén. Középpontjában a pénzügy, a számvitel, az emberi erőforrások és más üzleti témák állnak.

A diákok rendszerint beveszik az élelmiszer- és borprogramokat, mert valahol az élelmiszeriparban akarnak dolgozni. Ez a program felkészít egy diákot munkára egy étteremben, pincében, sörfőzdeben, pékségben vagy bármilyen élelmiszer-szolgáltatási helyszínen.

UK, Egyesült Királyság több mint 300 éves, és négy alkotó nemzetek: Anglia, Skócia, Wales és Észak-Írország. Az Egyesült Királyság volt a központja a tanulás az elmúlt 1000 évben, és rendelkezik számos régi és kiváló egyetemek. Külföldi hallgatók teszik ki jelentős részét a tanulók a brit egyetemeken.

A Legjobb Étel és bor MBA-k az Egyesült Királyságban 2019

Tovább Kevesebb

1 Találatok Étel és bor, Egyesült Királyság

Diplomák
Helyszín
Egyesült Királyság
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Royal Agricultural University

Ez MBA biztosítja a lehetőséget, hogy szert megértés és a tapasztalat a termelők, a feldolgozók, a fogyasztók és a döntéshozók. ... [+]

MBA Nemzetközi Élelmiszer és Agrárgazdaság

A növekvő globalizáció az élelmiszeripar kiemelte annak szükségességét, hogy a vezetők tapasztalattal a társadalmi, kulturális, termelési és fogyasztási feltételek a főbb piacokon a világ. Beszerzési és ellátási az élelmiszer-ágazatban egyre versenyképesebb és összetett.

Ez MBA biztosítja a lehetőséget, hogy szert megértés és a tapasztalat a termelők, a feldolgozók, a fogyasztók és a döntéshozók belül legalább két nagy kereskedelmi blokkok és a piacok a világon.

A meglévő és a feltörekvő multinacionális vállalat keres vezetők nemzetközi ismeretek és nyelvi készségek, akik képesek funkcionálni magabiztosan és szakszerűen különböző régióiban a világ.... [-]

Egyesült Királyság Cirencester
Kérj Információt
Angol
Nappali
12 hónap
Campus
Bővebben magyarul