MBASTUDIES.HU

10 Étel és bor MBA Képzés Összevetése

Ha szívesen dolgozik az étteremben, vagy élelmiszer-ipar és felfedezni a finom borok és az ételek, akkor lehet, hogy a tökéletes jelölt keresni egy fejlett MBA az élelmiszeriparban.

Mint a jelenlegi vagy potenciális ételek és borok kedvelői, lehet, hogy vajon "Mi az MBA étel és a bor?" Dióhéjban, ez ​​egy magas szinten, amely lehetővé teszi, hogy a munka a különböző pozíciókat kapcsolatos élelmiszer- számára. Az előadásokat előadás, szeminárium, és magával ragadó formátumban. Mint diák, akkor meg fogja vizsgálni alapos a világon a luxus ételek és italok, valamint a marketing, üzleti, pénzügyi, és az eszközök. Tanfolyamok készíteni, hogy a munka, mint a vezető ezen a mindig változó piac globális szinten.

Az előnyök a kereső MBA ezen a területen tartományban lehetőségeket, dolgozni, mint egy menedzser egy high-end étterem, ami a reklám és a marketing törekvéseket az új termékek. Ezek az osztályok lehet venni személyesen és online. A tanárok és a tanfolyamok is készíteni, alkalmazni a tanult készségek a valós élethelyzetekben.

Az ára, hogy tanfolyamokat keresni ezt a felsőfokú függ a helyét. Mivel a különböző országok otthont ezek a programok, kapcsolatfelvétel az iskola a választás lesz a legjobb módja annak, hogy többet megtudjon tandíjat és egyéb díjakat.

Ha elnyerjük a mester fokozatot ételek és borok, meg fogja találni magát a lehetőséget sok egyedi és kifizetődő munkahelyeket. Lehetséges pozíció áll az Ön rendelkezésére tartalmazza az import és export vezetők, értékesítési vezetők, marketing igazgató, és a termék vezetők.További pozíciók lehetnek pénzügyi vezetők, a nemzetközi tárgyalások stratégája gasztronómia cégek, hirdetők, és a vezetők a luxus és a haute couture éttermek és élelmiszerek és italok.

 

Ha még mindig kíváncsi, "Mi az MBA az étel és a bor?" Bátran forduljon a választott iskola további információkért. Ezután az utat a kereső az előre diplomát ebben az izgalmas és ízléses karrier területén. Keresés a kurzus alatt és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével az élen formában. 

10 Találatok Étel és bor Filter

MBA Wine, Sustainability & Sales

University of Applied Sciences Ludwigshafen am Rhein
Vegyes online és egyetemi Részidős oktatás 4 félévek Kérj Információt Németország Ludwigshafen

Master of Business Administration (MBA) with an international approach and focus on sustainable management and sales concepts, using real-world examples from today's wine industry
The degree is state-recognized and accredited.

MBA - szakirányú borászatban

IMF Business School Portugal
On-line Részidős oktatás 720 órák Nyílt Beiratkozás Portugália Portugal Online

Az IMF Business School partnerség és együttműködés SAGE, a vezető vállalati szoftver, a diákok költség nélkül, oktatási licencek

MBA Nemzetközi szállodai menedzsment szakirányú nemzetközi bor és szeszes italok kezelése

Vatel Switzerland - International Business School Hotel & Tourism Management
Campus Nappali 2 év Február 2020 Svájc Martigny

A Nemzetközi Bor és Szeszesital Management specializáció célcsoportja azok a diákok, amelynek célja, hogy a munka a felső vezetés a szállodák és ínyenc étterem, ahol egy nagy bor lista igazán különbséget tenni, valamint azoknak, akik szeretnék, hogy a karrier borok és szeszes italok terén, és azoknak is, akik fejleszteni szeretnék tudásukat személyes okok miatt.

MBA Nemzetközi Élelmiszer és Agrárgazdasági

Royal Agricultural University
Campus Nappali 12 hónap Kérj Információt Egyesült Királyság Cirencester

Ez MBA biztosítja a lehetőséget, hogy szert megértés és a tapasztalat a termelők, a feldolgozók, a fogyasztók és a döntéshozók.

Mba luxus márkamenedzsment, élelmiszer és bor

INSEEC Bordeaux
Campus Nappali Szeptember 2019 Franciaország Bordeaux

Ez a program tanítja a diákokat, hogy elsajátítsák a luxuspiac marketingjét, kereskedelmi és stratégiai sajátosságait, amely elérhetőbbé válik. Ezáltal a Mester nemzetközi vezetőket von be

Mba luxus márkamenedzsment, élelmiszer és bor

INSEEC Paris
Campus Nappali Szeptember 2019 Franciaország Paris

Ez a program tanítja a diákokat, hogy elsajátítsák a luxuspiac marketingjét, kereskedelmi és stratégiai sajátosságait, amely elérhetőbbé válik. Ezáltal a Mester nemzetközi képzést folytat

MBA üzleti Adminisztráció: Agrárgazdaság és élelmiszer-ipari vállalat menedzsment

University of Nicosia
Campus Nappali Részidős oktatás 3 félévek Kérj Információt Ciprus Nicosia + 1 további

A University of Nicosia MBA program célja, hogy a hallgatók szilárd alapja az üzleti oktatás, amely lehetővé teszi számukra, hogy hatékony vezetők bárhol a mai globálisan versenyképes, gyorsan változó környezetben. Ez a program célja, hogy a kontextusba és gyakorlati megvalósításba kerüljön, az üzleti gyakorlathoz való közelség mellett. Arra törekszik, hogy segítse a hallgatókat vezetési és vezetési készségeik kifejlesztésében, hatékonyan működjenek multikulturális környezetben és gyorsan alkalmazkodjanak a változó társadalmi, politikai, jogi és gazdasági körülményekhez.

MBA Luxus - Étel

Institut Supérieur de Marketing du Luxe - SUP de LUXE
Campus Nappali 1 - 2 év Október 2019 Franciaország Paris

A gasztronómiai kultúrák a készségek széles skáláját igénylik, a hagyományok, a kultúrák, a gyártási modellek, a kulináris trendek, a borászati know-how és az ipari és kézműves folyamatok tökéletes ismeretétől. Ez az egyedülálló világ ötvözi az érzelmeket és a kifinomult technológiát. A Luxus Élelmiszer és Bor Menedzsment MBA célja, hogy lehetővé tegye, hogy megértse, megértse és elsajátítsa az ínyenc ételipar konkrét univerzumát.

MBA Bor

Burgundy School of Business
Campus Nappali 1 év Szeptember 2019 Franciaország Dijon

Az MBA Bor

MBA International Wine & Spirits menedzsment

VATEL Bordeaux - International Business School - Hotel, Tourism, Wine & Spirits Management
Campus Nappali 18 - 30 hónap November 2019 Franciaország Bordeaux

Ez az egyedi 18 hónapos program elkötelezett diákok hajlandó dolgozni a nemzetközi porondon a bor és szeszesital-ágazat. Tanított a 100% angol, a program célja, szakmai alapon jelenlegi elvárásainak, és a jövőbeli foglalkoztatási trendeket.