MBASTUDIES.HU

20 Részidős MBA Képzés Megteintése Óceánia

Masters of Business Administration (MBA) olyan posztgraduális program menedzsment, a saját bajnokság. Az MBA a hagyományos akadémiai ajánlatot menedzsment oktatás. Az egyetemek választ kérdéseire üzleti pontos és mély minősítés a jövőben, és modern vezetői alapuló egységes címet. Gyakran rövidíthető MBA vagy MBA és szemben a Master of Science (MSc), vagy a Master of Arts (MA), hogy minden kétséget kizáróan mutat egy program csak.

MBA program célja a diákok, akik szeretnék, hogy tovább tudományos ismeretek és alkalmazza azokat a tényleges valós üzleti helyzetek. Ez vezet a diákokat, hogy tükrözze, és helyezze magát tekintve kiválasztják a jövőbeli karrierjük. Hallgatók szert széles körű megértéséhez a legfontosabb funkciója a különböző üzleti területek és használni ezeket a készségeket, hogy hozzájáruljanak a stratégiai irányt a vállalkozás.

Szeretne tanulni Óceánia? A két legkeresettebb tanulmány célpontok Óceánia: Ausztrália és Új-Zéland, a kettőt együtt kínál egy ritka és nagyon jellegzetes tanulmány kaland.

Lépj kapcsolatba az Egyetemekkel Részidős MBA Képzések Óceánia 2019/2020

Találat Filter

Master of Business Administration (MBA) rugalmas

University of Western Australia Business School
Campus On-line Vegyes online és egyetemi Nappali Részidős oktatás 1 - 5 év Nyílt Beiratkozás Ausztrália Perth + 3 további

Ismerje meg, hogyan vezethet bármely helyzetben - függetlenül attól, hogy felépít egy kereskedelmi vállalkozást vagy non-profit szervezetet, vagy egy nagy, multinacionális céget üzemeltet.

Master of Business Administration (Advanced)

Torrens University Australia
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 2 év Kérj Információt Ausztrália Sydney Melbourne Brisbane Adelaide + 5 további

Master of Business Administration

Victoria University of Wellington, Business School
Campus Nappali Részidős oktatás 5 félévek Kérj Információt Új-Zéland Wellington + 1 további

Fokozza a teljesítményt, mint a menedzser és a vezető egy széles körű, világszerte elismert MBA program lehet tanulni munka közben.

Master of Business Administration

Western Sydney University
Campus Nappali Részidős oktatás 2 - 4 év Január 2020 Ausztrália Sydney Bankstown Campbelltown Gunderman Blacktown Rydalmere Penrith + 7 további

A Master of Business Administration (MBA) egy magas színvonalú generalista menedzsment mértékben. Ez egy ideális posztgraduális program minden egyén célja, hogy minél nagyobb mélységben és megértése alapvető funkciók a menedzsment és üzleti adminisztráció.

Master of Business Administration (szakmai gyakorlat)

Charles Darwin University
Campus Nappali Részidős oktatás 2 - 4 év Január 2020 Ausztrália Darwin Sydney Melbourne + 3 további

Ez a kurzus célja, hogy fejlessze az alapvető tulajdonságok és képességek szükségesek a felső- és középvezetők egy sor területen, mint például a kereskedelem, az ipar és az állami szektor. A résztvevők választhatnak, hogy tanulmányozza a

Master of Business Administration (MBA)

AUT Business School
Campus Nappali Részidős oktatás 12 - 18 hónap Március 2020 Új-Zéland Auckland + 1 további

Az AUT MBA kínálják az AUT Business School Auckland City szívében. A program célja, hogy Önnek a maximális rugalmasságot, hogy illeszkedjen az Ön személyes és szakmai kötelezettségvállalásait.Ez magában foglalja

Master of Business Administration nemzetközi

University of Southern Queensland (USQ)
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 2 - 8 év Kérj Információt Ausztrália Toowoomba Springfield Ausztrália Online + 4 további

Keres, hogy bővítse látókörét, és vegye be a karrierjét a világ? A USQ Master of Business Administration International, megtudhatja, hogyan lehet megoldani összetett globális szervezeti problémák és dolgozzon ki egy cross-kulturális szempontból a menedzsment és nemzetközi üzleti életben.

Master of Business Administration (mbad)

University of Southern Queensland (USQ)
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 18 - 72 hónap Kérj Információt Ausztrália Toowoomba Springfield Ausztrália Online + 4 további

A Master of Business Administration a USQ megadja a szélén egy versenyképes munkahelyi környezet segít megérteni és a kritikus döntések meghozatalára a változást. Most megtudhatod, a fenntarthatóság az egész globális piacok és összefüggések és modern üzleti menedzsment.

Master of Business Administration és Master of Professional Accounting (MBAC)

University of Southern Queensland (USQ)
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 30 hónap Kérj Információt Ausztrália Toowoomba Springfield Ausztrália Online + 4 további

A Master of Business Administration és a Master of Professional Accounting kettős fokozat biztosítja Önnek a lehetőséget, hogy megszerezzék a szükséges ismeretek és készségek a szakmai számvitel, miközben fejlesztése megértését a szélesebb körű menedzsment kontextus, jobban felkészít a felsővezetői szerepek.

Digitális transzformáció MBA online kezelése (ISG EPITA)

IONISx
On-line Részidős oktatás 18 hónap Nyílt Beiratkozás Franciaország Franciaország Online Algéria Algéria Online Belgium Belgium Online Kanada Kanada Online Kongói Köztársaság Kongói ROC (Brazzaville) Online Elefántcsontpart Elefántcsontpart Online Francia Guyana Francia Guyana Online Francia Polinézia Francia Polinézia Online Gabon Gabon Online Libanon Libanon Online Liechtenstein Liechtenstein Online Luxemburg Luxembourg Online Madagaszkár Madagaszkár Online Martinique Martinique Online Mauritius Mauritius Online Niger Niger Online Réunion Reunion Online Svájc Svájc Online + 34 további

A gazdaság digitális és globális átalakulásának stratégiai kihívásait fejlessze ki, és dolgozzon ki egy 360 ° -os elképzelést a vállalat számára a magasság elérése érdekében.

Master of Business Administration

University of Technology Sydney
Campus Nappali Részidős oktatás 2 - 4 év Január 2020 Ausztrália Sydney + 1 további

Az UTS MBA célja a korai karrier szakemberek, amelyek arra törekednek, hogy kiterjesszék ismereteiket és képességeiket vezetői szerepkörökbe, vagy megváltoztassák a pályafutást egy új üzleti területre. A rugalmas 16 témájú program nyolc témakörből álló magot tartalmaz, amelyek a hallgatókat vezetik be a legfontosabb vezetői és üzleti koncepciókba, a nyolc további tantárgyat pedig lehetővé teszik a főbb, a főiskolák és a válaszadók kiválasztását. Minden MBA tantárgyat egy iparági testület hagy jóvá, amely ragaszkodik a "munkahelyi relevanciához", mint kiemelkedő tárgyi tervezési elvnek. Az MBA biztosítja a tudást és készségeket, amelyek elengedhetetlenek a kiváló vezetési teljesítményt.

Master Of Business Administration (MBA)

Southern Cross University (Online)
On-line Részidős oktatás 16 hónap November 2019 Ausztrália Ausztrália Online

A Southern Cross University Online MBA-vel diverzifikálhatja ügyfeleit, fejleszti a vezetői szempontokat, és erősítheti stratégiai vezetői képességeit.

Online Master Of Business Administration (Globális)

James Cook University Online
On-line Részidős oktatás 24 hónap Január 2020 Ausztrália Ausztrália Online

A JCU Online MBA Global ad egy adat-vezérelt megközelítést, hogy elemezze ezeket a globális változásokat, és meghatározza, mely lehetőségek biztosítják a legnagyobb eredményt az Ön vállalkozásának.

Master of Business Adminisztráció fejlett

University of Wollongong Faculty of Business
Campus Nappali Részidős oktatás 2 év Nyílt Beiratkozás Ausztrália Észak-Wollongong Sydney + 2 további

A Master of Business Administration (MBA) Advanced célja tapasztalt szakemberek ambíció és a hajtás, akik szeretnék fejleszteni a felelősségteljes és fenntartható vezetői képességeit.

Master Of Business Administration (MBA)

University of Wollongong Faculty of Business
Campus Nappali Részidős oktatás 1 év Nyílt Beiratkozás Ausztrália Észak-Wollongong Sydney + 2 további

A Master of Business Administration (MBA) célja a tapasztalt szakemberek ambíció és a vezetés, akik szeretnék fejleszteni a felelős és fenntartható vezetői képességek.