Filter
MBA
Örményország A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Részidős oktatás

Részidős MBA Diploma Örményországban

Masters of Business Administration (MBA) olyan posztgraduális program menedzsment, a saját bajnokság. Az MBA a hagyományos akadémiai ajánlatot menedzsment oktatás. Az egyetemek választ kérdéseire üzleti pontos és mély minősítés a jövőben, és modern vezetői alapuló egységes címet. Gyakran rövidíthető MBA vagy MBA és szemben a Master of Science (MSc), vagy a Master of Arts (MA), hogy minden kétséget kizáróan mutat egy program csak.

A Master of Business Administration, vagy MBA egy kétéves posztgraduális diploma, hogy az egyének folytatni, miután megszerezte a Bachelor. Kereseti MBA segíthet diplomások megszerezzék a fontos ismeretek, készségek és tapasztalat, hogy el kell kezdeni a karrier a vállalati világban.

 

Ez az ország az elmúlt 1600 évben eddig magas szempontból műveltség. Ez annak köszönhető, hogy a fölényét oktatás, amely az állampolgárok kap. Kínálnak minőségi oktatás, az egyetemi oktatásban, hogy a fejlődés, amely javítja a kreativitást a hallgatók körében.

A Legjobb Részidős Üzleti Ügyviteli Mester Örményországban 2019/2020

Tovább Kevesebb

Találat

American University of Armenia

A Master of Business Administration (MBA) program kiterjedt formátumú, 24-28 egymást követő hónapban dolgozó szakemberek számára, akik karrierlehetőségüket szeretnék előr ... [+]

Program leírása

Az MBA program 52 kredit egységet tartalmaz. A tanterv célja, hogy felkészítse a hallgatókat a globális piaci verseny kihívásaira, a technológiai és kommunikációs paradigmaváltásokra, valamint az üzleti környezet gyors és hirtelen változásaihoz való alkalmazkodás rugalmasságára. A program figyelembe veszi továbbá Örményország és a régió egyedi gazdasági feltételeit, társadalmi szokásait és kulturális igényeit.

A felvételt igénylő hallgatóknak augusztusban kell megtenniük a hatékony kommunikációs és kvantitatív módszertan kurzusokat, mielőtt a program első félévére lépnének. A program tantervének 3 fő eleme van: szükséges (alap) tanfolyamok, koncentrációs konkrét választani és általános menedzsment választani.... [-]

Örményország Jereván
Szeptember 2020
Angol
Részidős oktatás
6 - 8 félévek
Campus
Bővebben magyarul