MBASTUDIES.HU

Részidős MBA Diploma Örményországban

Masters of Business Administration (MBA) olyan posztgraduális program menedzsment, a saját bajnokság. Az MBA a hagyományos akadémiai ajánlatot menedzsment oktatás. Az egyetemek választ kérdéseire üzleti pontos és mély minősítés a jövőben, és modern vezetői alapuló egységes címet. Gyakran rövidíthető MBA vagy MBA és szemben a Master of Science (MSc), vagy a Master of Arts (MA), hogy minden kétséget kizáróan mutat egy program csak.

A Master of Business Administration, vagy MBA egy kétéves posztgraduális diploma, hogy az egyének folytatni, miután megszerezte a Bachelor. Kereseti MBA segíthet diplomások megszerezzék a fontos ismeretek, készségek és tapasztalat, hogy el kell kezdeni a karrier a vállalati világban.

 

Ez az ország az elmúlt 1600 évben eddig magas szempontból műveltség. Ez annak köszönhető, hogy a fölényét oktatás, amely az állampolgárok kap. Kínálnak minőségi oktatás, az egyetemi oktatásban, hogy a fejlődés, amely javítja a kreativitást a hallgatók körében.

A Legjobb Részidős Üzleti Ügyviteli Mester Örményországban 2019/2020

Találat Filter

Master of Business Administration

American University of Armenia
Campus Nappali Részidős oktatás 6 - 8 félévek Szeptember 2020 Örményország Jereván + 1 további

A Master of Business Administration (MBA) program kiterjedt formátumú, 24-28 egymást követő hónapban dolgozó szakemberek számára, akik karrierlehetőségüket szeretnék előrehozni, miközben MBA-t kívánnak folytatni. Az órákat hetente kétszer, őszi és tavaszi félévben, heti 2-3 alkalommal a nyári szemesztereken, szombatonként beleértve.