MBASTUDIES.HU

4 Részidős Üzleti Ügyviteli Mester Új-Zélandon

Mivel a hatalom, MBA és az ajtókat nyit, a hálózat kínál, és a problémamegoldó készség arra tanít, üzleti diákok kell, hogy legyen foglalkozó oktatási és tegyenek tudatos erőfeszítéseket, hogy megértsék, mit akarnak kijutni MBA diplomát.

Azok, akik már szerzett főiskolai diplomát, és tovább kívánják növelni a tudás és a képzés lehet választani, hogy keresni egy Master of Business Administration, vagy MBA. Az MBA egy két éves program, amely segíthet készítsen diplomások karrier a vezetés és irányítás az üzleti világban.

Új-Zéland egy olyan ország, lenyűgöző és változatos természeti szépsége. Kiwi nem csak az egyik a nemzeti jelképek - a többiek az ezüst páfrány levél és koru -, hanem a nevét az új-zélandiak általában nevezik magukat. Külföldi diákok kell fizetni a teljes tandíjat, és a saját megélhetési költségek, miközben tanul egy új-zélandi intézmény.

A Legjobb 4 Részidős MBA Új-Zélandon 2019/2020

Találat Filter

Master of Business Administration

Victoria University of Wellington, Business School
Campus Nappali Részidős oktatás 5 félévek Kérj Információt Új-Zéland Wellington + 1 további

Fokozza a teljesítményt, mint a menedzser és a vezető egy széles körű, világszerte elismert MBA program lehet tanulni munka közben.

Master of Business Administration (MBA)

AUT Business School
Campus Nappali Részidős oktatás 12 - 18 hónap Március 2020 Új-Zéland Auckland + 1 további

Az AUT MBA kínálják az AUT Business School Auckland City szívében. A program célja, hogy Önnek a maximális rugalmasságot, hogy illeszkedjen az Ön személyes és szakmai kötelezettségvállalásait.Ez magában foglalja

Master of Business Administration

Victoria University of Wellington
Campus Nappali Részidős oktatás 16 - 30 hónap Március 2020 Új-Zéland Wellington + 1 további

Tanúsítvány, Posztgraduális diploma vagy Master of Business Administration - válassza ki a képesítést a belépési követelmények, az idő elkötelezettség és a karrier előnyeit, hogy megfeleljen neked.

Master of Business Administration

Massey Business School
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 1 év Október 2019 Új-Zéland Auckland + 2 további

A Massey Egyetem Master of Business Administration (MBA) egyedülálló Új-Zélandon - az egyetlen MBA szakirányon, amely teljes munkaidőben vagy online opcióként tanulható.