MBASTUDIES

Ügyviteli tanulmányok MBA Képzések 2021 Összevetése az Amerikai Egyesült Boise az Amerikai Egyesült Államokban

Mivel a hatalom, MBA és az ajtókat nyit, a hálózat kínál, és a problémamegoldó készség arra tanít, üzleti diákok kell, hogy legyen foglalkozó oktatási és tegyenek tudatos erőfeszítéseket, hogy megértsék, mit akarnak kijutni MBA diplomát.

Az igazgatás tanulmányozása általában olyan üzleti központú témákat foglal magában, mint a pénzügy, a kommunikáció és a marketing. Ez a tanulmány célja, hogy felkészítse a hallgatókat a munka az üzleti vagy a vezetői szerepet, vagy egy csapat részeként.

Oktatás az Egyesült Államokban elsősorban biztosított az állami szektor, a kontroll és a finanszírozás felől három szintje van: az állami, a helyi és a szövetségi, ebben a sorrendben.A közös követelmények tanulni egy magasabb iskolai végzettség az Egyesült Államokban is a felvételi esszé (más néven a nyilatkozat célja vagy személyes adatok) átirata nyilvántartások, ajánlás / referencia levél, nyelvi tesztek

Boise a legmagasabb lakosság az állam Idaho. Sok technikai iskola közül lehet választani, és 4 egyetem kínál 3-4 éves szakon.

Lépj kapcsolatba az Egyetemekkel Ügyviteli tanulmányok MBA Diplomák az Amerikai Egyesült Boise az Amerikai Egyesült Államokban 2021

1 Találatok Ügyviteli tanulmányok, Boise Filter

Az üzleti adminisztrációs program mesterei

Boise State University College of Business & Economics
MBA
<
Nappali
Campus

A Boise State MBA programja az egyre összetettebb globális munkakörnyezetben biztosítja a sikerhez szükséges ismeretek mélységét.

Tovább