MBASTUDIES

Ügyviteli tanulmányok MBA Képzések 2021 Összevetése az Amerikai Egyesült Pittsfield az Amerikai Egyesült Államokban

MBA áll a Master in Business Administration, és egy program tanterv, amely megfelelő alapot nyújt az alapvető fogalmak az üzleti, beleértve a menedzsment, pénzügy, a gazdaság, az értékesítés, marketing, emberi erőforrás menedzsment, és az ellátási lánc menedzsment.

Az akadémiai világban az adminisztráció tanulmányozása arra szolgál, hogy felkészítse valakit az üzleti életben. A diákok elvárják, hogy megtanulják a fundamentumok olyan területeken, mint az üzleti menedzsment, interperszonális készségek és hogyan kell dolgozni egy csapatban.

Oktatás az Egyesült Államokban elsősorban biztosított az állami szektor, a kontroll és a finanszírozás felől három szintje van: az állami, a helyi és a szövetségi, ebben a sorrendben.A közös követelmények tanulni egy magasabb iskolai végzettség az Egyesült Államokban is a felvételi esszé (más néven a nyilatkozat célja vagy személyes adatok) átirata nyilvántartások, ajánlás / referencia levél, nyelvi tesztek

Pittsfield található Massachusetts, USA-ban. Colonial színház, Berkshire Múzeum és Pontoosuc Lake Country Club a fő látnivalók illetőségű diákokat. Szinte az összes mai felsőoktatási lehetőségek állnak rendelkezésre a városban.

Kezdd el Ma Ügyviteli tanulmányok MBA Diplomák az Amerikai Egyesült Pittsfield az Amerikai Egyesült Államokban 2021

1 Találatok Ügyviteli tanulmányok, Pittsfield Filter

Teljes Munkaidőben MBA

Eugene M. Isenberg School of Management, University of Massachusetts, Amherst
MBA
<
Nappali
Campus

A Isenberg MBA osztály áll világos és motivált diákok eltérő háttérrel és szakmai tapasztalatokat.

Tovább