MBASTUDIES

Ügyviteli tanulmányok MBA Képzések 2021 Összevetése az Amerikai Egyesült Westborough az Amerikai Egyesült Államokban

Az MBA által messze a legsikeresebb mértékét a 20. században. Nézd meg az amerikai statisztikákat. Az első fokon nem adtak ki, amíg az 1900-as években. Végére a 20. század volt egy 27%-os piaci részesedéssel az összes végzős fok adott ki.

Az igazgatás tanulmányozása általában olyan üzleti központú témákat foglal magában, mint a pénzügy, a kommunikáció és a marketing. Ez a tanulmány célja, hogy felkészítse a hallgatókat a munka az üzleti vagy a vezetői szerepet, vagy egy csapat részeként.

Oktatás az Egyesült Államokban elsősorban biztosított az állami szektor, a kontroll és a finanszírozás felől három szintje van: az állami, a helyi és a szövetségi, ebben a sorrendben.A közös követelmények tanulni egy magasabb iskolai végzettség az Egyesült Államokban is a felvételi esszé (más néven a nyilatkozat célja vagy személyes adatok) átirata nyilvántartások, ajánlás / referencia levél, nyelvi tesztek

Westborough egy város található, a Massachusetts állam, ahol a lakosság több mint 18.000 fő. Ez a híres, hogy számos víztestek és a különböző iskolák, hanem helyre került az egyik legjobb hely, hogy él.

Lépj kapcsolatba az Egyetemekkel Ügyviteli tanulmányok MBA Diplomák az Amerikai Egyesült Westborough az Amerikai Egyesült Államokban 2021

1 Találatok Ügyviteli tanulmányok, Westborough Filter

Teljes Munkaidőben MBA

Eugene M. Isenberg School of Management, University of Massachusetts, Amherst
MBA
<
Nappali
Campus

A Isenberg MBA osztály áll világos és motivált diákok eltérő háttérrel és szakmai tapasztalatokat.

Tovább