MBASTUDIES

Távoktatás Üzleti ügyvitel MBA Képzések Keresése Japánban 2020/2021

Az üzleti ügyviteli mester (MBA) egy szakmai diploma, melyet az üzleti iskolák üzleti menedzsment szakán tanuló hallgatók szerezhetnek meg. A képzés során a diákok megismerkednek az analízis és a stratégia különböző formáival, beleértve az üzemeltetést, a marketinget, a pénzügyet és a számvitelt.

Míg a távoktatási képzések határidőket, amelyeket teljesíteni kell, van egy csodálatos dolog megfelelés, hogy mikor végezhet feladatokat, ha tanul a távolból. Az online lehetőség, akkor kilép a vitafórum szükség, hogy visszatérhessenek a munkába, majd csatlakozik munka után, ha szükséges. Távoktatás tanfolyamok tenni amit helyre rendelkezik internet-hozzáféréssel. Akkor is teljes osztályok az internet-szoba minden szállodában világszerte, ha kell egy kis pihenés.

Japán egy szigetország Kelet-Ázsiában. Található, a Csendes-óceán, fekszik keletre a Japán-tenger, Kína, Észak-Korea, Dél-Korea és Oroszország, stretching a tenger Okhotsk az északi a Kelet-Kínai-tenger és Tajvan délen.

Lépj kapcsolatba az Egyetemekkel A Legjobb Távoktatás Üzleti ügyvitel MBA Diplomák Japánban 2020/2021

2 Találatok Üzleti ügyvitel, Japán, Távoktatás Filter

Online MBA

Globis University
MBA
okt. 2021
<
Részidős
<
2 év
24 nov. 2020
Angol
On-line

A Globis Online MBA egy kétéves képzési program, amelyben minden osztály valós időben zajlik, videokonferencia-szoftver segítségével. Lépjen kapcsolatba az előadókkal és osztá ...

Tovább

Master of Business Administration - MBA

Oxademy Business School
MBA
<
Nappali
<
Részidős
<
12&nbsp;-&nbsp;18 hónap
Angol
Campus
On-line

A Master of Business Administration egy világszerte elismert posztgraduális képesítést ambiciózus, motivált diplomások.

Tovább