MBASTUDIES

Távoktatás Üzleti ügyvitel MBA Képzések Nézd meg az Amerikai Egyesült Szent felhő Amerikai Egyesült Államok 2020/2021

Az MBA néven ismert üzleti ügyviteli mester egy egyetemi diploma az üzleti menedzsment területén. Középpontjában a pénzügy, a számvitel, az emberi erőforrások és más üzleti témák állnak.

Kezelése az állami egyetemek messze optimális beállítást. Magán iskolák sokkal jobb segítséget a távoktatás tapasztalat. Számos online egyetem felhívja tanárok és diákok a nagy távolságokra az egész világon. Ez nagymértékben növeli a sokféleség távoktatási tantermi és gyárt nehéz beszélgetés azok között, a rendkívül eltérő közösségek, régiók és a távoli kultúrák.

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

St. Cloud egy város központi Minnesota, hogy fejlődött a Mississippi folyó alatt a 1800-as években. A város most egy virágzó város, amely otthont ad több egyetem is található egy kis sziget a Mississippi folyón.

Kérj Információt Távoktatás Üzleti ügyvitel MBA Diplomák az Amerikai Egyesült Szent felhő az Amerikai Egyesült Államokban 2020/2021

1 Találatok Üzleti ügyvitel, Szent felhő, Távoktatás Filter

Master Of Business Administration (MBA)

St Cloud State University
MBA
11 jan. 2021
<
Nappali
<
Részidős
<
16&nbsp;-&nbsp;28 hónap
Angol
Campus
On-line

Keresse meg a megfelelő élményt. Növelje karrierjét. Ez a program az ambiciózus, szorgalmas, gyakorlati hallgatók és szakemberek számára készült, akik ahelyett, hogy logóba fe ...

Tovább